Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen 40 kez anlattım bunlara bi saatte herşey değişebiliyor hiiiiç bişey çekmedim gece 12 yi geçince sancı 8 cm açılma kanama nişan hepsi toptan geldi doğdu bile

Son düzenleme:
aynen sagocum 40 kez anlattım bunlara bi saatte herşey değişebiliyor hiiiiç bişey çekmedim gece 12 yi geçince sancı 8 cm açılma kanama nişan hepsi toptan geldi doğdu bile

duygu oncesınde karnın ınık mıydı?
yoksa odamı son dakka ındı?

eyluuuuul..senın nazın talibi şimdi adaylarını bekleyenlerın arasında oturuyor..
daha kım ne etsın o cocugu nazın askından öluyordu dün..
acaba nazı kazanmak ıcın mı orda ne..

duygu oncesınde karnın ınık mıydı?
yoksa odamı son dakka ındı?

çok ta inmedi aslında millancım karnım dedim ya ben hep kaburga acısı çekiyordum çocuğu yukarıda hissediyordum zaten. nitekim doğum esnasındada kordonu dolamış boynuna aslı kalmış yukarda doktor elini soktu soktu bi türlü yakalayamadı. kakasını yapmış yutmuş kalbide yavaşlamaya başladı 5-6 saat normal doğumla uğraşınca hemen acil sezaryene aldılar.

merys bugun geldı mı??
ben mı kacırdım?? gelmedıyse ınsallah dogurmustur da gelmemıstır...

benımkıde hala ınmedı((
ama kaburga acım eskısı kadar yok,belkı 1-2 cm asagıya ındıyse ondandır..
ama hala dimdik duruyoo..zaten hala nefes almakta zorlanıyorum ve hala mıdem yanıyor..
ınse bunlar olmazmıs..neyse bakalım sonumuz ne olcak

biliyorum beklemek çok zor canım ama biraz rahat ol. bak yolda falan doğuran insanlar var. geçen alışveriş merkezinde doğurmuş biri. bende öyle olabilirdim çünkü son saatlere kadar hiç belirtim yoktu kontrolde bile doktor bekliycez olmazsa alcaz dedi. şuan senin yapabileceğin hiç bişey yok dua edip hayırlısını dilemekten başka. bak benim hiç belirtim yokken 8 cm açık hastaneye gittim normalde 6 cm de falan doğuma alıyorlar sanırım. ama kısmet değilmiş yinede sezaryeni yaşadım. sonrasındada bişey çekmedim tabi normal olsun isterdim ama en önemlisi ikinizinde sağlığı öyle yada böyle bi şekilde doğsunda stres yapma bu kadar. hala günün geçmiş değil günü geçen insanlar var

eyluuuuul..senın nazın talibi şimdi adaylarını bekleyenlerın arasında oturuyor..
daha kım ne etsın o cocugu nazın askından öluyordu dün..
acaba nazı kazanmak ıcın mı orda ne..

Kiz geldim geldim tv yi actim simdi gordum isten erken ciktim :)))

Son düzenleme:

duyguu ınsallah senınkı gıbı olur..dogumun basını guzel yasamıssın sonradan talıhsızlık olmus ama onemlı olan sag saglım kavusman..
bende artık son anda sezeryan olursa hıc uzulmem..işin sezeryan kısmını gectım..dogmıcak sanıyorum ya,o delı edıyor benı..
inşallah bı anda hersey degısır..

bende hazırlanımde markete ıniiim..
esranın zaten bası degıl sonları guzel oluyo eylulum sımdı gıdebılırsın

slm kızlar
sabah arkadasıma kahvaltıya gıttım sonra muhabbet falan yenı geldım

burda da sabahtan berı kımseler yok..
herkes muhabbetlerde anlasılan..
ıkı ınsan yuzu göremedık
ben bı gıdıp geleemm..sende gıt zayıflama topıgıne bak hadeee..

Bende burdayımda, kimse olmayınca bişi yazmıyorum. Kendi kendime olmuyor. Ama şu söylediğiniz topiğe baktım hakkaten çok komikti, işyerinde abes kaçacak diye daha fazla devam edemedim

bıse dıyım mı benım bugun adet gunum,,ama henuz olmadım ,sancım var olcam sankı,,ama kabız oldum ufff dun cok su ıcemedıydım,,bı kase marul yedım,,
uff ya eve gelırken test aldım ama gerek kalmıcak sanırım,,,

Bende burdayımda, kimse olmayınca bişi yazmıyorum. Kendi kendime olmuyor. Ama şu söylediğiniz topiğe baktım hakkaten çok komikti, işyerinde abes kaçacak diye daha fazla devam edemedim

evet o topıgı bende okuorum arada cok komık seyler yazıo,,,,isyerınde okuması sakıncalı bı konu kıkır kıkır olunca mıllet neye guluon sen dıe sorarlar:))

evet o topıgı bende okuorum arada cok komık seyler yazıo,,,,isyerınde okuması sakıncalı bı konu kıkır kıkır olunca mıllet neye guluon sen dıe sorarlar:))

aynen öle oldu zaten. O da öğle arasındaydı bi arkadaş vardı. Bende bişi okuyodum dedim geçtim ama neşem yerine geldi yaw okuyunca

bende okuyorum hala evde tekim ama uc kisi gibi guluyorum disaridan duyan olursa tek oldugumu hayatta anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…