Canım çok geçmiş olsun. Üşüttüğün için ağrı giriyor olabilir canım. Dikkat et kendine. Haftasonu hep yat dinlen, zorlama kendini. Ilık ballı limonlu su içsene canım hem yapımı kolay yormaz seni, hemde vitamin takviyesi. İlaç verdimi doktor, hazır gitmişken kan tahlilide yaptıraydın, hamilelik şüphem var diyip. Nolur nolmaz canım.
Muhteşem üçlüm çok takmayın kafanızı yaw, kakasını yapsa sagonun dediği gibi akıntınızın rengi değişir. Benim ablam 42.haftada doğurdu, bekledi bekledi, sonra bi sabah akıntısı yeşilimsi olunca hemen doktora gitti sezaryene aldılar.
Ama annemde hep geç doğurmuş bizlerde bi sıkıntı yok, hepde normal doğumla olmuş.
Hurma falan yiyormusunuz günlük kızlar? Doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ya. Aklınızda bulunsun.
Birde takmayın bak duygu diyordu 40.haftaya kadar hiç bişi olmadı sabah bile bişi yoktu gece 12den sonra sancılar başladı diye.
bebişler öle yada böle çıkacak dışarı takılmayın.
Zaten muhtemelen 40.haftadan sonra hergün gidersiniz doktora galiba, kontrol amaçlı. Sorun doktorlarınıza mutlaka
aynen sagocum 40 kez anlattım bunlara bi saatte herşey değişebiliyor hiiiiç bişey çekmedim gece 12 yi geçince sancı 8 cm açılma kanama nişan hepsi toptan geldi doğdu bile
duygu oncesınde karnın ınık mıydı?
yoksa odamı son dakka ındı?
çok ta inmedi aslında millancım karnım dedim ya ben hep kaburga acısı çekiyordum çocuğu yukarıda hissediyordum zaten. nitekim doğum esnasındada kordonu dolamış boynuna aslı kalmış yukarda doktor elini soktu soktu bi türlü yakalayamadı. kakasını yapmış yutmuş kalbide yavaşlamaya başladı 5-6 saat normal doğumla uğraşınca hemen acil sezaryene aldılar.
benımkıde hala ınmedı((
ama kaburga acım eskısı kadar yok,belkı 1-2 cm asagıya ındıyse ondandır..
ama hala dimdik duruyoo..zaten hala nefes almakta zorlanıyorum ve hala mıdem yanıyor..
ınse bunlar olmazmıs..neyse bakalım sonumuz ne olcak
eyluuuuul..senın nazın talibi şimdi adaylarını bekleyenlerın arasında oturuyor..
daha kım ne etsın o cocugunazın askından öluyordu dün..
acaba nazı kazanmak ıcın mı orda ne..
biliyorum beklemek çok zor canım ama biraz rahat ol. bak yolda falan doğuran insanlar var. geçen alışveriş merkezinde doğurmuş biri. bende öyle olabilirdim çünkü son saatlere kadar hiç belirtim yoktu kontrolde bile doktor bekliycez olmazsa alcaz dedi. şuan senin yapabileceğin hiç bişey yok dua edip hayırlısını dilemekten başka. bak benim hiç belirtim yokken 8 cm açık hastaneye gittim normalde 6 cm de falan doğuma alıyorlar sanırım. ama kısmet değilmiş yinede sezaryeni yaşadım. sonrasındada bişey çekmedim tabi normal olsun isterdim ama en önemlisi ikinizinde sağlığı öyle yada böyle bi şekilde doğsunda stres yapma bu kadar. hala günün geçmiş değil günü geçen insanlar var
slm kızlar
sabah arkadasıma kahvaltıya gıttım sonra muhabbet falan yenı geldım
burda da sabahtan berı kımseler yok..
herkes muhabbetlerde anlasılan..
ıkı ınsan yuzu göremedık
ben bı gıdıp geleemm..sende gıt zayıflama topıgıne bak hadeee..
Bende burdayımda, kimse olmayınca bişi yazmıyorum. Kendi kendime olmuyor. Ama şu söylediğiniz topiğe baktım hakkaten çok komikti, işyerinde abes kaçacak diye daha fazla devam edemedim
evet o topıgı bende okuorum arada cok komık seyler yazıo,,,,isyerınde okuması sakıncalı bı konu kıkır kıkır olunca mıllet neye guluon sen dıe sorarlar:))
bende okuyorum hala evde tekim ama uc kisi gibi guluyorum disaridan duyan olursa tek oldugumu hayatta anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?