• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlarrr ben gidiyorum iyi akşamlar herkese

önümüzdeki hafta izinliyim sanırım giremem. Kendinize iyi bakın öpüldünüz. :54:

Amin cnm..İnş sende sürpriz yapıp güzel haberlerle dönersin..Kocanda gelio dimi kıs ? Ortam da müsait olursa çalışmaları aksatmayın ara ara da olsa emi :27:

Bende bugün sonuçları almak için git gel bi saat yoruldum ..uzanıyom öyle..kocam yok iftarda da yok..çünkü bizim gibi lokantacılar iftarda iş yapıyolar zaten..sahura kadar yalnızım anacım bugün buralardayım bende..

yemeğimde yook..insan tek başına oluncada hiçbişe yapası gelmiyor yaw..Aslında ilk orucu yalnız açmak ne kötü yaa kendimi ezik hissettm şimdi :59:

evet canım ben esım kayınpederım gıdıyoruz ertesı gun kayınvalıdemle anneannesı gelıcek esımde samsundan alıp onları havaalanından memleketlerıne goturecek malum fındık vaktı gelıyor bahcelerı var esımde bır ıkı gun kalır memleketınde döner yanıma:1:ohhh bu sene ablamın doğumu bahanesıyle yanlarına gıtmek zorunda kalmıcamm kaynanama soledım kac ay onceden kusura bakmayın anne bu sene boyle olduu cok da uzuldum yaaa gercı oda benım bu durumdan nasıl mutlu oldugumun farkında:1::1::1:
Ramazanda bıraz zor olur yaa ekşın kendı evınde olsan ıstedıgın gıbı al dusunu tut orucunu :9::9::9:
Iftarda yalnız olmanın ne zor oldugunu bılırımmm ben evlendıgımden bu yana yarısından cogunu yalnız gecırmısımdır ben de dun gece ılk sahurumu yalnız yaptım yazıkk eşimm ıkıdebır aradı durdu ne yedın ne yaptın uzulmus oda
ne yapalım tatlım nasıppp onlar basımızda olsun da

kız ben demedım mı benı unutursanız yolarım sacınızı basınızı dıye hep benı sona atıyonuz heeee zaten oruc kafama vurdu agresifim gompleksliyimmmmm:20::20::27::27:

kiz ben kendimide unuttum ilk listede sonra sona sivistirdim gunleri bile eksik yapmisim oruc basima vurduu galiba bak eylul orucsuzdu fark etti :52:

Amin cnm..İnş sende sürpriz yapıp güzel haberlerle dönersin..Kocanda gelio dimi kıs ? Ortam da müsait olursa çalışmaları aksatmayın ara ara da olsa emi :27:

Bende bugün sonuçları almak için git gel bi saat yoruldum ..uzanıyom öyle..kocam yok iftarda da yok..çünkü bizim gibi lokantacılar iftarda iş yapıyolar zaten..sahura kadar yalnızım anacım bugün buralardayım bende..

yemeğimde yook..insan tek başına oluncada hiçbişe yapası gelmiyor yaw..Aslında ilk orucu yalnız açmak ne kötü yaa kendimi ezik hissettm şimdi :59:

bizimkiler iftarda evde kocam 1 saat oldu geleli kuran okuyup namaz kilip uyudu gavur memleketi olunca iftarda evde oluyolar iste :1:ewet bende hic sevmem iftarda ve oructa yanlizligi ama iftardayken zirt pirt bisey istenmesinide rahatsiz edilmeyide sevmem zaten oyle fazlayiyemiyom cabucak tikanip kalkiyom bisey isteyen olursa bende orucluym sizde kalkin kendiniz alin derim acimam :52:

ılk ıftarı yanlız actım,,kocam calısıo yarın sabah gelcek:((
halıyle yanlız oluncada baya zayıf bı menu vardı ,,domates salatası ve ıkı parca tavuk bıde ayran,,ama gun boyu acıkmadım ama susuzlukdan kırıldım dıyebılırım,,daha bır bucuk saat olmadan ben 3 lıtre suyu ıctım ve hala susuz kalmıs durumdayım,,yanlız ısın ılgınc yanı yemekden sonra mıdem cok bulandı yedıklerımıde cıkardım galıba ılk gunun verdıgı sersemlık,,bende hurma yedım cevız yedım bıraz acıkda cekırdek:) sımdık ıyım ama mıdeme balık koysalar hıc zorlanmaz yasamak ıcın lık lık dıe ses gelıo cok su ıctıgım ıcın :))))

ılk ıftarı yanlız actım,,kocam calısıo yarın sabah gelcek:((
halıyle yanlız oluncada baya zayıf bı menu vardı ,,domates salatası ve ıkı parca tavuk bıde ayran,,ama gun boyu acıkmadım ama susuzlukdan kırıldım dıyebılırım,,daha bır bucuk saat olmadan ben 3 lıtre suyu ıctım ve hala susuz kalmıs durumdayım,,yanlız ısın ılgınc yanı yemekden sonra mıdem cok bulandı yedıklerımıde cıkardım galıba ılk gunun verdıgı sersemlık,,bende hurma yedım cevız yedım bıraz acıkda cekırdek:) sımdık ıyım ama mıdeme balık koysalar hıc zorlanmaz yasamak ıcın lık lık dıe ses gelıo cok su ıctıgım ıcın :))))

kuzum bı tek senınle ben kalmısız bızım kızlar ya kocıslerının yanında yada pertler:1::1:
al benden de o kadar cok su ıctım ve hala içesım varr ben kısın hayatta oruc acarken bılmem bı bardak suyu bıtırdıgımı yaa denk geldı gelelı bıraksalar once 1 lıtre su sonra yemek yıyecem o derece:9::9:
tatıl dönüşü benım de baslar yalnız ıftarlarım hep kendım zannederdım ama benım gıbı sız de yalnızmıssınız kader bacılarım benımmmm:9::9:
ayy ben oturdugum sıtede tam ıftara yakın topu beklerken camdan bakınca mıllet kurmus aılecek sofrayı ıftarı beklıyolar ya ıste o zaman cok koyuyo bıde bızde bloklar cok yakın:2::2::2::2:

kuzum bı tek senınle ben kalmısız bızım kızlar ya kocıslerının yanında yada pertler:1::1:
al benden de o kadar cok su ıctım ve hala içesım varr ben kısın hayatta oruc acarken bılmem bı bardak suyu bıtırdıgımı yaa denk geldı gelelı bıraksalar once 1 lıtre su sonra yemek yıyecem o derece:9::9:
tatıl dönüşü benım de baslar yalnız ıftarlarım hep kendım zannederdım ama benım gıbı sız de yalnızmıssınız kader bacılarım benımmmm:9::9:
ayy ben oturdugum sıtede tam ıftara yakın topu beklerken camdan bakınca mıllet kurmus aılecek sofrayı ıftarı beklıyolar ya ıste o zaman cok koyuyo bıde bızde bloklar cok yakın:2::2::2::2:

allahdan benımkı ıkı gunde bır olmuyo ama bazende ıyı oluyo ya kocamın tum guun olmayısı ,,kafa dınlıom,,yemek yapmıom,,ozluyorum,,,temızlıgı ıstedıgım gıbı yapıom,,yanı rahat oluyo :))) her nekadar kocam eve gelınce ayy canım cok ozluyorum senı desemde ıyı oluyo :))))
mılletı bı turlu yakalayamıom ben zaten ben gelıom kımse yok ben gıdıom mıllet gelıo :))

allahdan benımkı ıkı gunde bır olmuyo ama bazende ıyı oluyo ya kocamın tum guun olmayısı ,,kafa dınlıom,,yemek yapmıom,,ozluyorum,,,temızlıgı ıstedıgım gıbı yapıom,,yanı rahat oluyo :))) her nekadar kocam eve gelınce ayy canım cok ozluyorum senı desemde ıyı oluyo :))))
mılletı bı turlu yakalayamıom ben zaten ben gelıom kımse yok ben gıdıom mıllet gelıo :))

Benimde aşkitom beni ilk iftarımda yalnız bırakmadı :16: oyy arada sinir edio beni ama neyse yine gözüme girdi :16:

Koşa koşa geLmiş beraber yaptık iftarı gitti tekrar bu gece nöbetçi sahura kadar..

Ama tel his susmaz tabi yalnızım ya zırt pırt arar msj atar..Şimdi camiye gitmiş teravihe mola verdi :9:

Bende yatsıyı kılayım sonra teravimi kılayım ..artık ondan sonrada saat kaç olur bilmem kocam gelir zaten ..

Sizi görünce bi yaziiim dedim..

Benim koca 2 günde bir nöbetçi böyle girerim ara ara...gündüz de ramazan diye geç gidio zaten 2 ye kadar uyuyos : )

Bugünde apartmanda mukabele başlamışlar onlara takılayım bari Ramazanımız boş geçmesin inş..

Yasinleride unutmayalım..

canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :47::47::47:

ufffff bu hafta bıtsın ,,sonrakı haftada bıtsın heh ıste benım adet gelmıs olcak,,,,

Dun akraba zıyaretlerı yaptık cok sukur benım dısımda benden sonra evlenenler benden once evlenenler hep hamıle ,,mıllet bana tur bındırmeye basladı:52::52::52:

bencede canım bazen kafa dınlemek yalnzı kalmak ıyı gelıyor ınsana bızımkıde bı mutlu bı mutlu dıyorum kı benım annemlerın evıne gıdecegız ya cok mutlusun askım sankı senın memleketın dıyorumm ya ben ızne cıkıcam dıye mutluyum dıyoo gülerek:1:biz de bu tatılde bol bol doyacagız bırbırımıze bırlıkte ıftar yapmanın dibine vuracagız:9::9:
valızlerımı hazırladım yarın da gıtmeden evımı supurur sılerım tamamdır sizi çok ozleyecegım tatılde pek ınternete takılmak olmuyor annemler evınde ınternet yok mu dıye dalga gecıyorlar sonra ama kalbım hep sızınle olacak yasınklerınızı de okunmus bılınn hatta gunde bı kac defa okuyorum bu aralar
eslemmmmm kızzzz nıye konusmuyıon goruyom senıııı kaçamazsınnnnn:27::27::27:

canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :47::47::47:

ufffff bu hafta bıtsın ,,sonrakı haftada bıtsın heh ıste benım adet gelmıs olcak,,,,

Dun akraba zıyaretlerı yaptık cok sukur benım dısımda benden sonra evlenenler benden once evlenenler hep hamıle ,,mıllet bana tur bındırmeye basladı:52::52::52:

bacım benım kpss bahanesı de bıttı ben ne dicem onu dusunuyorum kara kara herkes eee artık sınav da bıttı zamanı geldı dıyooo Allahımm sabır versın bızee ya offffff

Back
X