slm kızlar
nasılsınız ?
bigün girmiyorum neler kaynatıyorsunuz geçmişi de dönüp okumaya fırsatım olmuyor.. şu an kimse yok ama bi hal hatır sorayım dedim.. nasıl gidiyo ramazan.. ay ben bu sene çok zorlanıyorum yaa allah yardımcımız olsun..bi de çok huzursuzum.. daha zor geliyor ramazan.. yanlız iftar yanlız sahur.. eşim tutmuyo oruç dayanamam diyor..aslında işi ağır eğil ama sigara,susuzluk dayanamayacağını düşünüyor..zaten gece çalışıyor sahurdada yok yanımda..
benim için çok sıkıntılı b ramzan anlayacağınız.. yinede hamdolsun allah yardımcımız olsun cümlemizin.. bayrama güzel bi haber alayım çifte bayram yapayım diyodum ama yok anam ramazanda çok zor.. iftarda yiyip küt düşüyorum hal kalmıyor bende. gece sahur sabah iş uykulu uykulu kalkıyorum.. şu durumda bu ay hiç bi çalışma olmaz bizde.. hayırlısı artık..
ecemcim hayırlısı olsun bitanem.. üzme kendini.. rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin..
millan ;
başın sağolsun canım.. gerçekten çok üzüldüm ama hepimiz bigün göçüp gideceğiz takriri ilahi..allah sana ve ailene sabır versin.. Rabbim babanın mekanını cennet etsin.. sana ve yavruna uzun ömür versin..
bigün girmiyorum neler kaynatıyorsunuz geçmişi de dönüp okumaya fırsatım olmuyor.. şu an kimse yok ama bi hal hatır sorayım dedim.. nasıl gidiyo ramazan.. ay ben bu sene çok zorlanıyorum yaa allah yardımcımız olsun..bi de çok huzursuzum.. daha zor geliyor ramazan.. yanlız iftar yanlız sahur.. eşim tutmuyo oruç dayanamam diyor..aslında işi ağır eğil ama sigara,susuzluk dayanamayacağını düşünüyor..zaten gece çalışıyor sahurdada yok yanımda..
sizi siziii gece muhabbetii haaaa:)))) yalnız bu topikte kimse arada girip şu ne?? bu ne ?? diye sormuyor:)) hep bizbizeyiz
mimozam haftaya alınacak bebek büyük iht..gelişmemiş çünkü..ama kan pıht.testi yaptrcaz..artık düşmesin diye:))
ecemcim hayırlısı olsun bitanem.. üzme kendini.. rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin..
kızlar bassaglıgı dılıyenlere tekrar tesekkurler..
ecem gecmış olsun bacım..allah hayırlısını versin..
kızlar yasin lıstesınden sımdı haberım oldu hemen kopyaladım telefonuma,kaynanam geldı kocam pazartesıye kadar evde..oyuzden pek sık gıremıyorum ama yasınlerı okuyacam..
ya bıde şu sumısalıne bı rastlayabılsem,cok özledim o maymunu..
angel senide özlemişim yaaa,sımdı gecmısı okuyunca anladım kalbımdekı yerını
bıde eslem,öske,muzmut,merys,ecem,kayıp balık dimeh,eylül hepinizi cok özledim ben yaaaaaaa..(unuttuklarım varsa hamılelıgıme verin)
eskisi gıbı bı toplaşamadık şuraya,neyse en azından herkes yavaş yavaş dökulmeye baslamıs..
millan ;
başın sağolsun canım.. gerçekten çok üzüldüm ama hepimiz bigün göçüp gideceğiz takriri ilahi..allah sana ve ailene sabır versin.. Rabbim babanın mekanını cennet etsin.. sana ve yavruna uzun ömür versin..