• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

40 dereceden 15 dereceye gelmek ve uyum sağlamak biraz zor tatil bitti maalesef

En kısa zamanda ne olmuş be bitmiş okuyacağım :::)

HoşgeLdin şekerim :21:

Valla herşey yolunda..Çoğumuz hamile :nazar:

Bizim topic maşallahı var yaa..

Bi tek ben, eylül ,angel,özge, beyazlım,sumisali,gülgüzeli öööyle bekliyoz işte..:31:

Son düzenleme:
He bi de kıslar topici biraz boşluyolar herkesin bi işleri var işte..

Bende ya gelip kendi kendime konuşuyom ya da bi derdim var bölümüne gidip insanların dertlerini okuyup okuyup şükrediyom : )

Şimdi de iftarımı hazırlamam lazım yine gelirim inş..Hadi sizede hayırLı iftarlar şekerLer :16:

Allah razı olsun

Burda iftara daha 1 saat 25 dakika var yemekleri hazırladım bı tatlı eksik bakayım sitede kızlar neler yapmis

İşte millandan beklediğimiz yazı :9: :9: :9:

Duvar silmeye kadar gittiysen durum feci demekki :9:

Desene kaynanan gidene kadar evin bayram etti :1:

kız eslem valla dogru dedın..bugunde 1 yıldır beklemedekı ütümü yaptım..sımdı kocam vodkayı gezmeye cıkardı,kaynanada hz.ömeri izliyor,fırsat bu fırsat gelım dedım buray ama yıne kımseler yok..bu arada sen karadenızı serın sanıyorsan yok öyle bı dunya,sıcaktan eriyoruz yemın ederim..nemde var,yapış yapış dolanıyoz...kışı özledım beeeee

kız eslem valla dogru dedın..bugunde 1 yıldır beklemedekı ütümü yaptım..sımdı kocam vodkayı gezmeye cıkardı,kaynanada hz.ömeri izliyor,fırsat bu fırsat gelım dedım buray ama yıne kımseler yok..bu arada sen karadenızı serın sanıyorsan yok öyle bı dunya,sıcaktan eriyoruz yemın ederim..nemde var,yapış yapış dolanıyoz...kışı özledım beeeee

Millan canım ha gayret Ramazan in 3. Gunü bitti sanırım kayınvalide Ramazan misafiri

Ütü mevzusuna hiç girmeyeyim bende yapmak Zorundayım:))

Takip ediyonda niye yazmıyon kıs : )

Gel bacım sende aramıza...Hem geyik hem dertlerimiz hem sohbetlerimiz herşey var burda :ssz:

Senin varikosel olalı 9 ay olmuş benim tam 2 sene oldu daha şimdi düzelmeye başladı..Sizinki ne durumda sipermiyogram testleri ?

Adetin gecikmiş inş bebiştir cnm ..Bebiş değilsede inş daha fazla ümitlenmeden adet olursun..

Bizimde eşimde kpss durumuu vardı onu bahane edioduk..Bi de zaten çoğu bilio bizim olmadığını ..Ben dayanamiom öle birileri sorunca hemen diom ALLAh daha nasip etmedi diye..

Hakkımızda hayırlısı olsn cnm..Bizde eğer son sipermiyogram sonuçları kötü çıksaydı sınavdan sonra tüp bebek aşılama vs.tedavilere başlicaktık..Ama onun sonuçlar iyi çıktı benim rahim filmi temiz çıktı öle beklemeye geçtik yine.. :31:

canım sizi okumak çok hoşuma gitti ancak okudum diğer topikten beri okudum hepinizi çok sevdim yazarım arada kpss var ya kursa gidiyorum ders çalışıyprum zaman bulunca giriyorum canım bizim testler ilk 3 ay çok iyiydi 6. ay biraz düştü ama normal seviyedeydi yine şimdi tekrar test yaptırmamız gerek ama ramazandan sonra artık umarım düşmez bu varikosel sabır gerektiren bişey hemen toparlamıyo bakıcaz duruma biz tüp bebek düşünüyoruz eğer olmazsa adetim gecikti ama belki sıcaktendır gerçi benim çok düzenli hiç bekletmez beni ama ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sivilce dışında belirtimde yok inş bebiş vardır yoksada gelsin beni bekletmesin valla ben şimdi kpss yi bahane diyorum bitince napıcam bilmem inş gelir o zamana kadar ama soranı boğmak geliyo içimden allah bu mübarek ayların yüzüsuyu hürmetine hepimize nasip eder inş aminnnn

çok sağolun kızlar..ama buraya o yazıyı yazdıktan yarım saat sonra babamın ölüm haberını aldık..zaman ne cabuk gecıyor,dün yedisi çıktı..hayırlısı böyleymiş,yaşasaydı bacakları kesılcek yatalak olcaktı,allahım daha fazla cektırmeden aldı yanına..
pazartesı gunude zorla doktora göturuldum,bebek ne durumda dıye..masallah onun dunya umrunda degıl yan gelıp yatmıstı..kalp atıslarını dınledık,cok saglıklıymış..hayat ona guzel anasını satim:)))

Yeni okudum mesajı basın sag olsun Rabbim sabır nasip etsin insaallah

Günaydın cancağazlarım........... beni bugün yine eski yerime verdiler arkadaşlardan biri eksik onun için yarına yerim yurdum yok bakalım ne olacak öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii:16:

güüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
nasılsınız canlarım :16: tatilden geldim çok şükür. herkesi isim isim andım oralarda :34: niyeyse eslemle angel daha bi çok dilime geldi, Rabbim kabul buyursun dualarımızı.
eeeeee yok mu yeni hamişler :46: geçmişi okuyamayacam çooooooooooooooooookkkkk uzun.bir de mide bulantılarım var bilgisayar başında pek kalamıyorum malesef, biri özet geçebilir mi rica etsem

güüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
nasılsınız canlarım :16: tatilden geldim çok şükür. herkesi isim isim andım oralarda :34: niyeyse eslemle angel daha bi çok dilime geldi, Rabbim kabul buyursun dualarımızı.
eeeeee yok mu yeni hamişler :46: geçmişi okuyamayacam çooooooooooooooooookkkkk uzun.bir de mide bulantılarım var bilgisayar başında pek kalamıyorum malesef, biri özet geçebilir mi rica etsem
günayyddddddddddddddddıııııııııııınnnn dünürcüümm:))
hoşgeldin...dünürüm diyorum ama benim bebek ters köşe yaptı..neredeyse 9 hafta olacak ama 5 6 haftalık gibi göründüğünden ve embriyo canlı olmadığından alınacak sanırım...çarşamba günü doktordayım...
millan hamile,sago-lera hamile....benim bebek alınacacak,muzmutun bebeklerinin malaesf kalp atımları durdu.ona çok üzüldük..ama çok şükür iyiyiz bunların dışında....senin umren nasıl geçti???
kızlar bu arada bişey sorcam...benim lekelenmelerim var..bu halde oruç tutabiliyomuyum ve namaz kılabilirmiyim

günayyddddddddddddddddıııııııııııınnnn dünürcüümm:))
hoşgeldin...dünürüm diyorum ama benim bebek ters köşe yaptı..neredeyse 9 hafta olacak ama 5 6 haftalık gibi göründüğünden ve embriyo canlı olmadığından alınacak sanırım...çarşamba günü doktordayım...
millan hamile,sago-lera hamile....benim bebek alınacacak,muzmutun bebeklerinin malaesf kalp atımları durdu.ona çok üzüldük..ama çok şükür iyiyiz bunların dışında....senin umren nasıl geçti???
kızlar bu arada bişey sorcam...benim lekelenmelerim var..bu halde oruç tutabiliyomuyum ve namaz kılabilirmiyim

ayy deme öyle :50: Rabbimden umudunu hiç kesme dünürüm yaaa, zemzem bulabilirsen iç derim.şifa olduğuna şahit oldum.mübarek ayın hürmetine Rabbim bebeklerimizi korusun. muzmuta apayrı üzüldüm :43: Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyeyim verdiği karara boynumuz kıldan ince. millana sagolera yaa ayrıca sevindim.Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

umrem harika ötesiydi. mide bulantısı halsizlik dışında hamdolsun güzel geçti. 2 kilo kadar vermişim pek yemek yiyemedim orda. bulantılarım hala devam ediyor. lekelenmen varsa özür sayılıyor bildiğim kadarıyla ecemcim, namaz için de her öğünde abdest tazelemek gerekiyor.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn canım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım gözün aydın maşallah :nazar:

ayy deme öyle :50: Rabbimden umudunu hiç kesme dünürüm yaaa, zemzem bulabilirsen iç derim.şifa olduğuna şahit oldum.mübarek ayın hürmetine Rabbim bebeklerimizi korusun. muzmuta apayrı üzüldüm :43: Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyeyim verdiği karara boynumuz kıldan ince. millana sagolera yaa ayrıca sevindim.Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

umrem harika ötesiydi. mide bulantısı halsizlik dışında hamdolsun güzel geçti. 2 kilo kadar vermişim pek yemek yiyemedim orda. bulantılarım hala devam ediyor. lekelenmen varsa özür sayılıyor bildiğim kadarıyla ecemcim, namaz için de her öğünde abdest tazelemek gerekiyor
saol canım.güzel geçmesine sevindim.inşallah bizlerede nasib olur..bugün tutamadım sabah çok halsiz ve mide ağrısıyla uyandım...zemzem i bi annemlere sorayım yakında gelen varmıki hacdan umreden hiç bilmiyorum..

saol canım.güzel geçmesine sevindim.inşallah bizlerede nasib olur..bugün tutamadım sabah çok halsiz ve mide ağrısıyla uyandım...zemzem i bi annemlere sorayım yakında gelen varmıki hacdan umreden hiç bilmiyorum..
Rabbim herkese nasip etsin oraları. bambaşka bi alem orası, sanki yerçekimi yok ayakların yere değmiyor...
doktor oruç tutturmadı, ilk gün tutmuştum çok kötü oldum. bebeğin ilk 3 aylık dönemde çok çok suya ihtiyacı varmış. zemzemi azcık bulsan da olur normal suya katınca o da zemzem oluyor, olmadı hac malzemeleri satan yerlerde de gördüm zemzemi. aman ihmal etme canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun şafi isminin hürmetine şifa versin.:46:

Son düzenleme:

umrem harika ötesiydi. mide bulantısı halsizlik dışında hamdolsun güzel geçti. 2 kilo kadar vermişim pek yemek yiyemedim orda. bulantılarım hala devam ediyor. lekelenmen varsa özür sayılıyor bildiğim kadarıyla ecemcim, namaz için de her öğünde abdest tazelemek gerekiyor.

hoşbulduk canım gözün aydın maşallah :nazar:

Sağol canım benim dualarımız kabul oldu yavaş yavaş hepimiz hamiş kalıyoruz Rabbim'in izniyle.

Rabbim herkese nasip etsin oraları. bambaşka bi alem orası, sanki yerçekimi yok ayakların yere değmiyor...
doktor oruç tutturmadı, ilk gün tutmuştum çok kötü oldum. bebeğin ilk 3 aylık dönemde çok çok suya ihtiyacı varmış. zemzemi azcık bulsan da olur normal suya katınca o da zemzem oluyor, olmadı hac malzemeleri satan yerlerde de gördüm zemzemi. aman ihmal etme canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun şafi isminin hürmetine şifa versin.:46:

banada izin vermedi doktorum oruç tutmam için birazdan muayene olacağım inş. kalp atışlarını duyma fırsatı bulabilirim biraz zor demişti ama bakalım. daha sonra muayene bulgularını yazarım buraya :)

Back
X