Tatlım valla çok iyi anlıyorum seni. Ama sıkma canını, kavga etmeyi bırak, sakin ol. Konuşurken sakince konuş, sinirlendiğin zaman oyalanacak bişiler bul. Bağırmak sorunu çözmüyor, keşke çözse.
Benimkide bugün gidicez bak annesigile. 1haftadır hergün bizimkilerde yemek yiyoruz adam bide utanmaz bana diyoki annen şu yemeği yapsın, annen bunu yapsın. Kadın dün başka yere gideceği halde benim kocamın istediği yemeği yaptıda gitti. Şimdi babası aramış ne istersiniz diye sormuş, paşam kendi isteklerini sıralamış. Öğlen bende bütün haftanın gıcıklıına sordum ne yemek yapıcakmış annen akşam diye. Saydı menüyü, soradan farketti odunluunu. Sen ne isterdin diye soruyor. Geçmiş ola paşam dedim sen onu baban arayıp sorduunda düşünecektin.
Ha belki bu senin kocanınkinin yanında az kalıyor ama benim anlattığımda kocamın en basit odunluu. Sabahki sıkıntılarımı yazdım, o ara gidicez diye okadar gergindimki. Şimdide düşününce geriliyorum ama sallamamaya çalışıyorum. Napacaksın, sevip evleniyorsun o paketin içinden bu koca çıkıyor.
Neyse dün bi hikaye bulmuştum, eşime yolladım. Kopyalayıp burayada yapıştırimde bi okuyalım.