tatlım erkekler sinirlendiklerinde ağızlarına geleni söyleyebiliyorlar. Her dediğini hemen gerçekmiş gibi algılama. Bak benim kocamdan kavga ettiğimiz zaman neler neler söyler, bazen boşanmaya kadar varır. Valla onun lafıyla gitseydim kaç kere ayrılmıştım şimdi. Senin için sakin olma zamanı, hemen karar verme. Sakince dur düşün. Sen gerçekten ne istiyorsun, ne bekliyorsun ondan. Bu yaptıkları kocanın gerçek düşüncelerimi. İnan çok iyi anlıyorum seni nekadar çok kavga ettiğimi bir ben biliyorum. Lafların nerelere vardığını kimselere anlatamadım, anlatamamda. Ama sen diyosunki onu doldurmuşlar, bunu biliyorsun. Çocuk değil gelmeseydi dolduruşa ama abilerini güveniyor. Çözecek olan sensin. Arama sorma, eğer ondan anlıyorsa eve geleceği saatte dışarıda ol, telefonunuda açma. Akşam gel geri. meraktan ölsün. Bazısı bundan anlar. Benimki anlamaz bundan orası ayrı.
Sadece bi şekilde hatasını anlasın ama dırdır etme. Ben deli oluyorum böyle ailesinin dolduruşuna gelip bağırıp çağıranlara ama ençok da dolduruşa geldiğini bile bile o dolduruştan kavga büyüten kadınlara. Yapma bunu, ekmeklerine yağ sürme lütfen....