bulanık kahve gibi tam kırmızı gibide değiil...alla ala bekleyelim görelim...sonra yok yere 61 gün tutmayalım
ehh o zaman tam kırmızıyı bekleyecen:)))oh ben gordum kırmızıları yıyom :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulanık kahve gibi tam kırmızı gibide değiil...alla ala bekleyelim görelim...sonra yok yere 61 gün tutmayalım
selam kızlar dün misafirim falan vardı iftar sonrasına o yüzden hiç giremedim hazırlıklardan
ama güzel bir gece oldu baya eğlendik yedik içtik
sizde ne var ne yok![]()
selammmmmmm kızlarrrr nasılsınızz
eylülcüm dogum günün kutlu olsun canım benim ..inşallahh dogum günü hediyen bu ay gelmiştir
sagolera bebişinin iyi olmasına sevindim cnm kim bilir nasıl bir duygudur o ultrasonda bebişini görmekinş bizlerede nasip olur
su misalim üzülme kuzum seninde bebişin olucak görmeye gelecekler cicişler alacaklar bebişine..sende paketleri acarken sevineceksin onları bebişine giydireceksin öpüp koklayacaksın inşallahh kuzum
eslem cim sende inş sıcaklardaki ekşınların bu ay meyvesini alırsın inşallah kuzum..bugün bi mutlu gibiyim ama bi yanımda kamyon carpmış gibicok karmasık duygular yasıyorum..bugün kayınvaldemde iftardayım eltimin bebeginin kucak kucak kapışılıp öpüşlerini izlicem
off off napim benimki bi olsun hepsini dövdürcem ona
benimde durumlar söyle kızlar..2 gündür kasık agrım vardı dün cok kötü bi agrım oldu..catladı sanırsam yumoş.yatakta yatamadım acısından o derece yani..bir gün öncesinden bi ekşın yapmıştıkumarım karsılasma yasanır
![]()
klimanın günahını alma,kaynanan yapmıştır kesinnabuonuz la ...madurumda madurum çok madurrum maadurum![]()
bende pembe bulanık leke geldi yine...ama acaba klima açık yattım diyemi...geçen ay 5. de adet olmuştum...şimdi orucum bozuldumu acaba...alla alaa....kaynanamın yüzündenmi dengem bozuldu yoksa....
ne oldu ne bitti okuyamadım bana biri güncel haber versin ..![]()
afiyet olsun...ben misafir faslına başlamadım ,gerçi 2.gün eşimin aniden bir arkadaş daveti oldu ama onu saaymıyorum...evet canım menüyü yaz da elimizde hazır menü bulunsun...selam kızlar dün misafirim falan vardı iftar sonrasına o yüzden hiç giremedim hazırlıklardan
ama güzel bir gece oldu baya eğlendik yedik içtik
sizde ne var ne yok![]()
içinde çakışma hissettinmiselammmmmmm kızlarrrr nasılsınızz
eylülcüm dogum günün kutlu olsun canım benim ..inşallahh dogum günü hediyen bu ay gelmiştir
sagolera bebişinin iyi olmasına sevindim cnm kim bilir nasıl bir duygudur o ultrasonda bebişini görmekinş bizlerede nasip olur
su misalim üzülme kuzum seninde bebişin olucak görmeye gelecekler cicişler alacaklar bebişine..sende paketleri acarken sevineceksin onları bebişine giydireceksin öpüp koklayacaksın inşallahh kuzum
eslem cim sende inş sıcaklardaki ekşınların bu ay meyvesini alırsın inşallah kuzum..bugün bi mutlu gibiyim ama bi yanımda kamyon carpmış gibicok karmasık duygular yasıyorum..bugün kayınvaldemde iftardayım eltimin bebeginin kucak kucak kapışılıp öpüşlerini izlicem
off off napim benimki bi olsun hepsini dövdürcem ona
benimde durumlar söyle kızlar..2 gündür kasık agrım vardı dün cok kötü bi agrım oldu..catladı sanırsam yumoş.yatakta yatamadım acısından o derece yani..bir gün öncesinden bi ekşın yapmıştıkumarım karsılasma yasanır
![]()
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhbuyuk bulusma yasandı ınsallahh
dukka dukka dukka dukka dukkka dukka![]()
buyuk bulusma yasandı ınsallahh
dukka dukka dukka dukka dukkka dukka![]()
içinde çakışma hissettinmi
valla şu an öyle bi duygu halindyimki biri kucağına bebek alıp,baaak benim bebeğim var seninki yok dese uğraşamam yani...öyle bir ruhsuzluk var..yoruldum biraz güç toplamam lazım gece kalkmalara,ağlama seslerine falan...kaynanamgiller sabrımı çok bitirmiş,bebişe depo yapmalıyım....
:
gül güzeli sen hiç böğürtlen kökü denedinmi???inşallahh buluşma yaşanmıştır ama benim hiç umudum yok ..olacagınıda sanmıyorum zaten sadece kendimi kandırıyorum ..olsa 2.5 senedir zaten olurdu neysee girmeyeyim derinlere
çakışma mı hisseidiliyo cnm sanki de öyle yazmışsınnzaten biliyorum olmayacagını bi silkelediginiz iyi oldu ama
![]()
selam gizlar beimde yumos geliyo gibi ama kurtaj olali 20 kanamam biteli on gunoldu zamaninda mi geldi erken mi anlamadim kanama bitisiden sonra mi yoksa dusuk gununden mi saycz zaten korunmadan ilk aydaN bebis calismalarina girisesim var daha kontrolumu bile gitmeden napaaaam kizlar akil verin. ecem benimde kanamam normaldi banada ilk ilac verxdiler alttano baya bosaltio rahimi snra bebekler cikmayinca kurtaja almislardi seninki normal geldi bana o agrilar falan on gune bisey kalmaz agir kaldirmayat dinlen ve bol yogurt ve sebxe ye canim...
selam gizlar beimde yumos geliyo gibi ama kurtaj olali 20 kanamam biteli on gunoldu zamaninda mi geldi erken mi anlamadim kanama bitisiden sonra mi yoksa dusuk gununden mi saycz zaten korunmadan ilk aydaN bebis calismalarina girisesim var daha kontrolumu bile gitmeden napaaaam kizlar akil verin. ecem benimde kanamam normaldi banada ilk ilac verxdiler alttano baya bosaltio rahimi snra bebekler cikmayinca kurtaja almislardi seninki normal geldi bana o agrilar falan on gune bisey kalmaz agir kaldirmayat dinlen ve bol yogurt ve sebxe ye canim...
canım 2 adet daha gör sonra bırak korunmyı...rahmin toparlasın kendini..yoksa tutamıyo bebişleri...özelliklede kalp atımı duyulan büyük bebeklerde beklemeyi tavsiye ediyo doktorlar...böğürtlen kökünü sende dene bakalım rahmi toparlıyomuşselam gizlar beimde yumos geliyo gibi ama kurtaj olali 20 kanamam biteli on gunoldu zamaninda mi geldi erken mi anlamadim kanama bitisiden sonra mi yoksa dusuk gununden mi saycz zaten korunmadan ilk aydaN bebis calismalarina girisesim var daha kontrolumu bile gitmeden napaaaam kizlar akil verin. ecem benimde kanamam normaldi banada ilk ilac verxdiler alttano baya bosaltio rahimi snra bebekler cikmayinca kurtaja almislardi seninki normal geldi bana o agrilar falan on gune bisey kalmaz agir kaldirmayat dinlen ve bol yogurt ve sebxe ye canim...
ben ekim kasım gibi başlarım böğürtlen köküne,bebekten 1 ay öncecanım çok dayanamayacak gibiysen bari bir an önce böğürtlen köküne başla da bir an önce rahmin kuvvetlensin canım
en azından belki bekleme süreni kısaltmış olursun ama bu ay deneme derim canım tutsa bile sorun olursa üzülürsün allah korusun![]()
canım 2 adet daha gör sonra bırak korunmyı...rahmin toparlasın kendini..yoksa tutamıyo bebişleri...özelliklede kalp atımı duyulan büyük bebeklerde beklemeyi tavsiye ediyo doktorlar...böğürtlen kökünü sende dene bakalım rahmi toparlıyomuş
ben ekim kasım gibi başlarım böğürtlen köküne,bebekten 1 ay önce
kızlarrr bi slm verim dedim :)
neyse simdilik korunuyoz yole kalsin burda ot falan bulmak zor aktar falan yok marketlerde bahart olarak bulunuyo ilk adetimi goreyim hele birde uc gundur ara ara adet sancisi gibi agrim oluyo diyom simdi adet olcam neden acaba anlamadim daha once olmazdi hic yaa...
selem eylül
evet canım biraz dinlensin vücudun 2 kere adet gör öyle başla çalışmaya
türkiyeden istet istersen canım çok faydalıymış şu böğürtlen zımbırtısı
bogurtlenin kendisini yesek olmuyomu![]()
anacımmm bu bögurtlen ne işe yarıoo :)aynı etkiyi göstereceğini pek sanmam![]()