• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anacımmm bu bögurtlen ne işe yarıoo :)

böğürtlen kökü hem yumurtayı çatlatıyor hem de rahmi kuvvetlendirip kalınlaştırıyor canım
bi de bal tarçın çörek otu yumurtanın gelişimine yardım ediyor yani belli bir büyüklüğe ulaştırıyor hormonları düzenleyip. böylece büyüyen yumurta sağlıklı oluyor

angel yasinin okunmuştur. duan edilmiştir arkadaşımmmmm.. Allah kabul etsinnn. AMİN

böğürtleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn istiyorummmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))

off olmadı ama simdi:16:

tüh böğürtlen aşermene sebep olduk arkadaşım:30:
hakkını helal et:29:
haa bu arada yersen dikkat et eline bulaşırsa bir yere sürme yıka hemen :9:

Son düzenleme:
tüh böğürtlen aşermene sebep olduk arkadaşım:30:
hakkını helal et:29:
haa bu arada yersen dikkat et eline bulaşırsa bir yere sürme yıka hemen :9:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm be zaten meyveci oldum cıktım meyve olsun baska da bişey olmasın :)) helal olsn ne demek:)) vala ben korkuyorum hamileliğimi öğrenmden önce gul koklamıstım inş bişey olmaz:1:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm be zaten meyveci oldum cıktım meyve olsun baska da bişey olmasın :)) helal olsn ne demek:)) vala ben korkuyorum hamileliğimi öğrenmden önce gul koklamıstım inş bişey olmaz:1:

hiçbişey ollmaz canım:31: öyle olsa çiçekçiler hamile kalınca yanardı :9:
biz yine de içimiz rahat etsin diye diyoruz da hurafe bunlar aslında:9:

ne güzel işte hamileliğinde yaza denk geldi bol bol yersin meyveleri afiyet olsun san da tosununa da yarasın inşallahhhhhhhhhh:49:

hiçbişey ollmaz canım:31: öyle olsa çiçekçiler hamile kalınca yanardı :9:
biz yine de içimiz rahat etsin diye diyoruz da hurafe bunlar aslında:9:

ne güzel işte hamileliğinde yaza denk geldi bol bol yersin meyveleri afiyet olsun san da tosununa da yarasın inşallahhhhhhhhhh:49:

dogru diyorsun canım:))) ne bileyim herkes bişeyler yazınca korktum bende:)) inşşş tatlım

ALLAH BEBEK İSTEYEN HERKESE EN HAYIRLI ZAMANDA EN HAYIRLI BEBEĞİ NASİP ETSİNNNNNNNN:))))))))))

Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:

Özgecimin de abLası doğurcaktı onunda durumunu merak ediyorum..€n son dayanamayıp koy vermişti..

ALLah ikisininde yardımcısı olsun..Bende bi kaç ay sonra aynı durumda olcam :50:

Miyopi dün kaynanaya gitcekti iftara iyi geçmiştir umarım : )

Şu millan ve angelde kaynana istiLAsından kurtuLamadıLar heraLde bi türLü geLemediLer..

Ya bi de kısLar bende bu ay da bişey yok gaLiba adetime 1 hafta kaLdı ama memişlerde değişikLİk yok : ((

dert etme canım bende de bir değişiklik yoktu snradan bir baktım hamileyim hafif kasık ağrım oldu adet zamanı onun dışında başka belirtim yoktu sen içini ferah tut

slm kıslar,,

tum yazılanları okudum sagolun alakanız ıcın ,bak sımdık bunun ıcınde aglarım ben:14:
hep teyzeydım ama artık halayım :))cok guzel bı bebek yaa hep kıız yegenım vardı ılk kez erkek yegenım oldu , tabı sımdılık benım acımdan bı fark yok,,,:14:
ılk gun gıdemedım,kendımdım ,,abımın evının onunde durdum ınemedım arabadaan agladım falan,,sonra eve geldım gıdemedım tek basıma ,,dün aksam esımle gıttık dedım gel benle bırakma benı ,,tabı malum sana da nasıpsın sozlerı gıbı temennıler pesı sıra geldı ,,,
neysekı esımın olması bana guc verdıii,,,cok oturmadık yarım saat falan oturduk esım dedı kalkalım zıyaret kısa olur dıe,,yanı cok bıse anlamadan gıttık geldık :) ama ordan sonra esımle gezdık,,,,:))))))dondurma yedık,waffle yedık,,sahılde oturduk gece bırde cerez yedık cok guseldı eve ezanla gırdık :)) cok zevklıydı senı sevıom huysuz kocam :))))

canım gözün aydın......

Rabbim kocanla ağzının tadını hiç bozmasın.............

selammmmmmm kızlarrrr nasılsınızz:3:

eylülcüm dogum günün kutlu olsun canım benim ..inşallahh dogum günü hediyen bu ay gelmiştir:16:

sagolera bebişinin iyi olmasına sevindim cnm kim bilir nasıl bir duygudur o ultrasonda bebişini görmek:16:inş bizlerede nasip olur

su misalim üzülme kuzum seninde bebişin olucak görmeye gelecekler cicişler alacaklar bebişine..sende paketleri acarken sevineceksin onları bebişine giydireceksin öpüp koklayacaksın inşallahh kuzum:21:

eslem cim sende inş sıcaklardaki ekşınların bu ay meyvesini alırsın inşallah kuzum..bugün bi mutlu gibiyim ama bi yanımda kamyon carpmış gibi:27: cok karmasık duygular yasıyorum..bugün kayınvaldemde iftardayım eltimin bebeginin kucak kucak kapışılıp öpüşlerini izlicem:31: off off napim benimki bi olsun hepsini dövdürcem ona:47:

benimde durumlar söyle kızlar..2 gündür kasık agrım vardı dün cok kötü bi agrım oldu..catladı sanırsam yumoş.yatakta yatamadım acısından o derece yani..bir gün öncesinden bi ekşın yapmıştık:17: umarım karsılasma yasanır:50:

tatlım walla ultrasonda bakıyorum ama bişi anlamıyorum daha net değil yaa anlaşılmıyor şu hamilelik takvimi olmasa neye benzediğini anlayamayacağım walla.
Rabbim bütün isteyenler nasip etsin canım bu duyguyu.....

Allah herkesin gönlündekni hayırlı etsin denk getirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16::16::16::16::16:

bugunun duası bu olsun :))

ben de artık istahım duzelsin istiyorum :2::2::2:

ahh canım o bende de var kaç gündür sadece çorba ve yoğurt yiyebiliyorum onun dışında bişi görmek bile yetiyor walla midemi kaldırmaya :(:26::26::26::26::26:

kendi kendime konuşmuş gibi olmuşum burda hehehe...

neyse bende gidiyorum işte kocişim gezmeye götürecekmiş beni hazırlan geliyorum dedi :)

hadi öpüyorum hepinizi yarın milanda burda olacakmış bende gelirim kaynana dedikodusu yaparız benimkide deli ediyor beni işten çıktım evde yatacam dedim dinlenecem dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeee...............
neyse yarın konuşuruk hepinizi öpüyorum canlarım................ :34::34::34::34::34::34::34: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :16::16::16::16::16::16::16::16:

ahh canım o bende de var kaç gündür sadece çorba ve yoğurt yiyebiliyorum onun dışında bişi görmek bile yetiyor walla midemi kaldırmaya :(:26::26::26::26::26:

canım ben tv deki yiyecek reklamlarına bile tahammul edemiyordum, ama suan bayagı azaldı mide bulantılarım, senin de inş en yakın zamanda azalmaya baslar. ben progestan kullanıyorum ya o yapıyo yoksa onu almadagım zamanlar yok denecek kadar az bulantım. inş saglıklıca atlatırız bu dönemi:56:

günaydın kızlar :3: uykusuz bir güne merhaba

Günaydın canım;

Nasılsın, bebiş nasıl? :16:

Eylülüm haftasonu giremedim, doğumgünün kutlu mutlu olsun. Arayıda düzeltmişsin kocanla, çok sevindim. Allah birdaha böyle uzun küslükler, sorunlar vermesin sana, bizede.

Benim haftasonu idare ederdi. Çok canım sıkılmadı, kocam yine aynı, durduk yere kavga çıkarabildi. Neymiş babası dolma ye demiş, sahurda bile önüme getirmiş yememişim. Ya sevmiyom istemiyom zorlamı, anlamıyor işte. Sonra çıktıktan sonrada bi kavga koptu ama anası ve kardeşinden sebepti, sonuçta oda bişileri görmüş oldu. Çok umursamadım kavgayı sonrasında yani.
Pazar günü gelincede bir temizliğe giriştim, biraz geç kaldığımızdan iftara susuzluktan öldüm. Su içmekten bişi yiyemedim. ama evimi temizledim, bi banyo tuvalet kaldı onlarıda bugün hallederim inşallah. Buarada yasinleriniz okunuyor, sıkıntı yok.

Herkes nerede ya, hani gelcektiniz bugün, toplancaktık burda? Ben bir başıma yalnız kaldım bu yaban ellerde :27: hadi yaw uyanın artık, sıkıldım, giderim bak başka yere :37:

Günaydın canım;

Eylülüm haftasonu giremedim, doğumgünün kutlu mutlu olsun. Arayıda düzeltmişsin kocanla, çok sevindim. Allah birdaha böyle uzun küslükler, sorunlar vermesin sana, bizede.

Benim haftasonu idare ederdi. Çok canım sıkılmadı, kocam yine aynı, durduk yere kavga çıkarabildi. Neymiş babası dolma ye demiş, sahurda bile önüme getirmiş yememişim. Ya sevmiyom istemiyom zorlamı, anlamıyor işte. Sonra çıktıktan sonrada bi kavga koptu ama anası ve kardeşinden sebepti, sonuçta oda bişileri görmüş oldu. Çok umursamadım kavgayı sonrasında yani.
Pazar günü gelincede bir temizliğe giriştim, biraz geç kaldığımızdan iftara susuzluktan öldüm. Su içmekten bişi yiyemedim. ama evimi temizledim, bi banyo tuvalet kaldı onlarıda bugün hallederim inşallah. Buarada yasinleriniz okunuyor, sıkıntı yok.

kolay gelsin canımmmm, yorma kendini sıcaklarda... bu erkekler neden böyle:(( benm de kanamam olmustu ya esim annesne sordu normal mi diye o da normal dedi. simdi esim de normal niye korkup abartıyorsun diyo cok kırıldım... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar... kendimi rol yapmıs gibi hissettim:50::50::50:

kızlar günaydın... oruçlar nasıl gidio çok şükür iyi bnmde ne yemek ne su arıyorum ama bugün diş macunu boğazımı fena kuruttu yaa bunun başka bi çözümü varmıdır yahuu sizede oluomu kızlar :44:

gunyadın canımmmmm, hayırdır niye uykusuzsun :(
günaydın canım geceleri uyuyamıyorum sabah dörde doğru uyudum midem çok kötü :((( sen nasılsın bebek nasıl

Günaydın canım;

hamdolsun canım sen nasılsın ?
valla temizlik yapmayı bile özlemişim. haftasonu çok halsizdim ama kalkıp evimi temizledim. sadece banyo tuvalet kaldı onları da girip çıktıkça hallederim inşallah. Allah kabul etsin tatlım yasinlerimizi

Back
X