• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım ben bu ay kullanmdım çörekotu kürünü
hamile değilsem bile faydasını gördüm, ovulasyondan sonra adet ağrısı gibi ağrı çekerdim olana kadar bu ay çekmedim mesela , göğüslerim de ağrımadı :31:

adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsun yani toplamda 10 gün.
12. günde kürü bırakıyorsun yumurtayı olgunlaştırıp çatlatıyor.

batım çarşamba olacak büyük ihtimal çünkü 2 gün geç yumurtladım. 2 testte silik çizgi çıktı ama %99 buharlaşma çizgisi hamile olduğumu sanmıyorum:27:
bu ay bi daha yapıcam kürü
ayyy saol bende deniyimm bunuuuu

hamile değilsem bile faydasını gördüm, ovulasyondan sonra adet ağrısı gibi ağrı çekerdim olana kadar bu ay çekmedim mesela , göğüslerim de ağrımadı :31:

adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsun yani toplamda 10 gün.

batım çarşamba olacak büyük ihtimal çünkü 2 gün geç yumurtladım. 2 testte silik çizgi çıktı ama %99 buharlaşma çizgisi hamile olduğumu sanmıyorum:27:
karıştırma oranların nedir??

canım adetliyken kan sulandırıcı içilmiyomuş yazmışın ama kan pıht. olanlar topiğindekiler adetliykende içiyolarmış....

ya bana saglık ocagındakı hemsıre bıde eczacı dedı cok kanama olursun dıe,,,sonra devlet hastanesıne gıttıydım kulak ıcın ,dedım gelmısken kadın dogumcuya sorım o da dedı adetlıyken ıcme kanaman cok olur dedı,,anlamadım gıttı senın anlıcagın,,eger sen kullanıcaksan testden sonra sorarsn canım ,,ama ben bu ay kullanmıcam cunku mayısdan berı 3 kere adet olmam gerekırken 5 kere adet oldum ,,,

heh dün okudugumu buldum oda boyle dıyor;
konsantre ve katkı maddelı hıcbı ıcecek onermıyoruz hamılelere..soda tansıyonu arttırabılır,vucutta su tutturabılır;o nedenle önermıyoruz..hamıleler ayran,az yaglı süt,az sekerlı lımonata ıle sıvı ıhtıyaclarını gıderebılırler

kızlar bide sütlü maydonoz kürü varmış.

1kg sütün içine 1 demet maydonoz koyuyorsun ve kaynatıyorsun sora temiz bi kapa döküp beline çarşaf yada battaniye sarıp buharına oturuyorsun çıplak :). 30dk kadar üzerinde bekliyorsun baya terletiyor. sora kurulanıp sıcagı sıcagına eşinin yanına gidiyorsun :)) 3gün art arda yapıyormuşsun ve 3gün banyo yapmıcakmışsın.

ben bunu 2gün önce yaptım ama sadece 1 kere yaptım banyoda yaptım malum oruç tutuyoruz. inşallah faydalı olur. bir çok kişi hamile kalmış bu yöntemle...

eee ben 4.gunu basladım,,,,,,,,,
hem sey dıo 1 tatlı kasıgı kestane balı,1 cay kasıgı ogutulmus corekotu,1 cay kasıgı tarcın karıstır sabah aksam ye,,adet zamanına kadar sonra bırak,,,

sumısalı sen facede yokmusun? bız hep bırbırımıze eklıyız,sen nırdesın?

1kg sütün içine 1 demet maydonoz koyuyorsun ve kaynatıyorsun sora temiz bi kapa döküp beline çarşaf yada battaniye sarıp buharına oturuyorsun çıplak :). 30dk kadar üzerinde bekliyorsun baya terletiyor. sora kurulanıp sıcagı sıcagına eşinin yanına gidiyorsun :)) 3gün art arda yapıyormuşsun ve 3gün banyo yapmıcakmışsın.

ben bunu 2gün önce yaptım ama sadece 1 kere yaptım banyoda yaptım malum oruç tutuyoruz. inşallah faydalı olur. bir çok kişi hamile kalmış bu yöntemle...

ıyıde eksın yaptıkdan sonra yıkanmıcaz mı ? cunuk mu dolascaz ben hayatta yapmam,,,

ayyy saol bende deniyimm bunuuuu

dene canım güzel bir kür gerçekten, zaten çörek otunun ölümden başka herşeye çaresi varmış :32:

karıştırma oranların nedir??

canım göz kararı yaptım ben
bir kaba bal koydum 4-5 kaşık 1-2 kaşık tarçın ve yine 1-2 kaşık çörekotu koydum. çörekotunu yalnız iyi çiğnemek lazım, öğütülmüş bulabilirsen daha iyi olur ama ben marketten aldım normal çörekotuydu. o yüzden baya bir çiğnemek zorunda kaldım

kaynanamda bana kaynayan ısırganın uzerıne otur,o ıcındekı herseyı temızler demıstı..ama pazarda ısırgan bulamaynca yapmamısım bende

kaynanamda bana kaynayan ısırganın uzerıne otur,o ıcındekı herseyı temızler demıstı..ama pazarda ısırgan bulamaynca yapmamısım bende
ben yaptım ama bakalım hayırlısı :) maydonozlusunu yaptım :) şifa olurda benim yumurcak hemen gelir inşallah

eee ben 4.gunu basladım,,,,,,,,,
hem sey dıo 1 tatlı kasıgı kestane balı,1 cay kasıgı ogutulmus corekotu,1 cay kasıgı tarcın karıstır sabah aksam ye,,adet zamanına kadar sonra bırak,,,

ben öyle bilmiyorum canım tarçın zaten rahim uyarıcı ve kasıcı adete kadar yenirse tutan bebeği de düşürür allah korusun.

balın ne olduğu çok önemli değil sanırım bal orada anti bakteriyel ve macun görevi görüyor
tarçın rahmi kasıyor adet döneminde yani büyük parçlar varsa onları da çıkarıyor rahmi temizliyor bir nevi
çörekotuda hormonlar yardımcı olup yumurtayı olgunlaştırıyor
yani hepsi birlikte ortamı temizleyip yumurtayı büyütüyorlar çok güzel bir kür bence
ama pkosu olanlar dikkat etsin çünkü birden fazla yumurta oluşturabiliyor pkoluların da çatlama sorunu olduğu için kiste neden olabilir

yok ben almadm face :( ne etcem dıe ,,,hem ılkokul arkadasımın ne yaptıgı cok da ılgılendırmıo benı acıkcası :))) ee sız nası ordasınız hepınız mı? yuh ben nıe yokum :(

kızım benımde hos kendıme aıt facem yoktu,normalde esımle ortak kullanıyoz..
sonra kendıme baska bı tane actım esımden gızlı,kızlarla hep ekledık bırbırımızı..
en cokta senı merak edıyordum ben..
bu arada angel dehset bısey,kızın yuzu aklımdan hıc cıkmıyor..bu kadar mı guzel olunur..
sende de aynı potansıyelı goruyorum,bı dehset guzellıkte senden cıkacak gıbı..
ama butun kızlar sankı özenle toplanmıs gıbı,hıcbırı tırı vırı degıl..secmece olsa bu kadar olurmus yanii:))
bırbırımızı kaybetmıyelım dıye eklemıstık..yıne konusmaları burdan yapıyoruz hos,ordan işi saglama aldık sadece

beni eklemek isteyen yok :( zaten faceimde yok :52:52:

eylülcüm o maydonoz kürü tıkalı tüpler ve iltihap için
şifa olur inşallah

Son düzenleme:
dun nette okumustum 16.haftadan sonra bulantılar bırden kesılıyormus..ınşallah kesılır senınkıde..işin garıbı benım karnımda şişti,gören 5 aylık der kesin:S sımdı boyleyse 9.ay sonra ne olcak benım durumum:S bıde hafta hafta gelısım bılgılerını okuyorum,suan rahmım kucuk bı portakal kadar olmus..en azından bunu okuyunca ıcım rahatladı,hem göbek,hem bebek etkısı bu dıyorum:27:kendımı kandırıyorum:27:

Canim valla benim 2 aylikken daha azdi inan. Dun 16.hafta bitti ve gittikce artiyor. Bence 9 ay gecmeyecek benim bulantim.

Benim de kocaman bir karnim var. Benim de merakim 7 ve 8 aylikken benim durumum ne olacak? Tabi tek bebek degil ki yani sira bir suru alet edevat var :)))))))

sonra kendıme baska bı tane actım esımden gızlı,kızlarla hep ekledık bırbırımızı..
bu arada angel dehset bısey,kızın yuzu aklımdan hıc cıkmıyor..bu kadar mı guzel olunur..
ama butun kızlar sankı özenle toplanmıs gıbı,hıcbırı tırı vırı degıl..secmece olsa bu kadar olurmus yanii:))
bırbırımızı kaybetmıyelım dıye eklemıstık..yıne konusmaları burdan yapıyoruz hos,ordan işi saglama aldık sadece
ne güzel anlatmışsın kızzz :) aynen öle :)

Canim onu bir daha yapma istersen. Buhar rahmi buzusturuyor ve allah korusun tedavisi daha zormus.

hee tmm alayım o zaman ama eposta almak lazım du

Back
X