• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benım her ay akıntım olurdu..ama hamıle kaldıgım ay tam tersı ne yumurtladıgımı gösteren akıntım oldu nede adete yakın akıntım oldu..sıfır akıntılı bı halde hamıle kaldım..

Benim normalde hic akintim olmazdi.

Hamile kaldigim ay ince ince akintim oldu. Ordan tahmin ettim normal olmayan bir durum oldugunu. Nitekim hala hafif hafif devam ediyor.

çok sağolun demek ki normalde olanın tersi oluyor hamile kalınca :31:

Hayır öyle bişey olmadı ama kişiden kişiye değişir tabi

bende de hiç böyle bişey olmazdı hatta 3-4 gün önceden lekelenme başlardı kahverengi ama bu ay ne gelen var ne giden sadece az önce büyük sarı bir akıntı geldi:30: ondan şaşırdım ne oluyor dedim

sıcaklardan benim vücut kafayı yedi sanırım :52::52:

he 10 dk bır msj atılıomus ,,,,
eylul msj geldı aratınca sarı tısortlu bı abı var arkasında da bı hatun saklanmıs dogrumu ?

ayyy kizlar gunaydin vaktinde girdim gecmisi okuyana kadar tunaydin oldu o zaman kisaca hayirli gunler nassniz demicem hepiniz eyi gorunuyonuz masallah allah bozmasin bende iyiyim hamdolsun hepimiz toplanmisizz sukur yarabbiiiiiiiiii eeee ne ediyonuz bakem:1:

he 10 dk bır msj atılıomus ,,,,
eylul msj geldı aratınca sarı tısortlu bı abı var arkasında da bı hatun saklanmıs dogrumu ?

:9:he 10 dk bır msj atılıomus ,,,,

ayyy kizlar gunaydin vaktinde girdim gecmisi okuyana kadar tunaydin oldu o zaman kisaca hayirli gunler nassniz demicem hepiniz eyi gorunuyonuz masallah allah bozmasin bende iyiyim hamdolsun hepimiz toplanmisizz sukur yarabbiiiiiiiiii eeee ne ediyonuz bakem:1:ha bu arada su misali ben corek otu bal tarcini kullandigim ay hamile kaldim ve bende polikistik overde var ikinci gunde 12.gune kadar yedim benim kocamda merakindan yediama o yiyince basi donuyodu niye bilmiyom:52:hangimizde ise yaradi acaba:52: oda cocuk icin bisey veriyimde yesin diye bekliyo :1: sormussun ya:16:

Son düzenleme:
ayyy kizlar gunaydin vaktinde girdim gecmisi okuyana kadar tunaydin oldu o zaman kisaca hayirli gunler nassniz demicem hepiniz eyi gorunuyonuz masallah allah bozmasin bende iyiyim hamdolsun hepimiz toplanmisizz sukur yarabbiiiiiiiiii eeee ne ediyonuz bakem:1:ha bu arada su misali ben corek otu bal tarcini kullandigim ay hamile kaldim ve bende polikistik overde var ikinci gunde 12.gune kadar yedim benim kocamda merakindan yediama o yiyince basi donuyodu niye bilmiyom:52:hangimizde ise yaradi acaba:52: oda cocuk icin bisey veriyimde yesin diye bekliyo :1: sormussun ya:16:

Canım bu bal-tarçın-çörekotu tam olarak ne işe yarıyor. Ben yapmayı düşünüyorum ama bi zararı olurmu, gerçi kürtajdan bu yana 2 ay oldu nerdeyse

kızlar ben de açtım layla layla ismim aratınca çıkar heralde
gelin resmim var bu bilgde başka resim bulamadım:3::3::3:

Back
X