benım her ay akıntım olurdu..ama hamıle kaldıgım ay tam tersı ne yumurtladıgımı gösteren akıntım oldu nede adete yakın akıntım oldu..sıfır akıntılı bı halde hamıle kaldım..
hee aldım face nasıl olcak nerden bulcam sızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım her ay akıntım olurdu..ama hamıle kaldıgım ay tam tersı ne yumurtladıgımı gösteren akıntım oldu nede adete yakın akıntım oldu..sıfır akıntılı bı halde hamıle kaldım..
Benim normalde hic akintim olmazdi.
Hamile kaldigim ay ince ince akintim oldu. Ordan tahmin ettim normal olmayan bir durum oldugunu. Nitekim hala hafif hafif devam ediyor.
Hayır öyle bişey olmadı ama kişiden kişiye değişir tabi
bizide ekleeeeeeeeeeeee :)
:))) hadi bakem bekliyozzben kendımı bı ekleyebılsem sızı es gecmem bıdanem :))))
hee aldım face nasıl olcak nerden bulcam sızı
o soyadla başka eylül yok dogru :))he 10 dk bır msj atılıomus ,,,,
eylul msj geldı aratınca sarı tısortlu bı abı var arkasında da bı hatun saklanmıs dogrumu ?
ayyy kizlar gunaydin vaktinde girdim gecmisi okuyana kadar tunaydin oldu o zaman kisaca hayirli gunler nassniz demicem hepiniz eyi gorunuyonuz masallah allah bozmasin bende iyiyim hamdolsun hepimiz toplanmisizz sukur yarabbiiiiiiiiii eeee ne ediyonuz bakemha bu arada su misali ben corek otu bal tarcini kullandigim ay hamile kaldim ve bende polikistik overde var ikinci gunde 12.gune kadar yedim benim kocamda merakindan yediama o yiyince basi donuyodu niye bilmiyom
hangimizde ise yaradi acaba
oda cocuk icin bisey veriyimde yesin diye bekliyo
sormussun ya
![]()
he 10 dk bır msj atılıomus ,,,,
eylul msj geldı aratınca sarı tısortlu bı abı var arkasında da bı hatun saklanmıs dogrumu ?
he 10 dk bır msj atılıomus ,,,,
arattım ama bulamadım canımkızlar ben de açtım layla layla ismim aratınca çıkar heralde
gelin resmim var bu bilgde başka resim bulamadım![]()