• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız sakın kola ıcme..kafeın ıceren hersey cocuk düsürüyor..iceceksende azcık azcık iç..asıtlı seylerde ıcılmıcek..dun benımde canım soda cektı,netten baktım hamıleler ıcebılıyormu dıye,doktorlar hamılelere soda-maden suyu önermıyoruz dıyorlar..anca meyve suyu,süt,ayran ve su ıcebılırsın..içebılıyorsan lımonatada olur..ötekıler yassak,anca tadımlık ıcebılırsın onları..
yok canım kestim tüm zararlıları merak etme. zaten sevmem kola vs.
ay ama ben soda faydalı diye duydum..hatta bizim komşu günde bi tane deviriyodu..yurtdışında su gibimi içiyolarmış neymiş...kemik gelişimleri süper oluyomuş..soda da çok mineral falan var...hani ben olsam bende günde 1 içecektim 3 aydan sonra........:44::44:

canım bende soda faydalı diye biliyorum akrabam 9 aylık hamile, 9aydır günde 2 tane içiyor doktor midene ve bebeğe iyi gelir demiş. bende içiyorum valla.:44:
ben de bu ay yapıcam böğürtlen kökünü inşallah

bir de hamişler mideniz bulanmazsa size birşey sormak istiyorum
adet gününüzde ya da bir iki gün öncesinde badem büyüklüğünde sarı bir akıntı gelmiş miydi :8:

yok canm hiç akıntı olmamıştı

uff ben burayı cozene kadar varya fenalık gelır ne bu be karısık bı yermıs,,,zaman tunelı zımbırtısı ne ya :))) cektı benı ıcıne

ayyy kizlar gunaydin vaktinde girdim gecmisi okuyana kadar tunaydin oldu o zaman kisaca hayirli gunler nassniz demicem hepiniz eyi gorunuyonuz masallah allah bozmasin bende iyiyim hamdolsun hepimiz toplanmisizz sukur yarabbiiiiiiiiii eeee ne ediyonuz bakem:1:ha bu arada su misali ben corek otu bal tarcini kullandigim ay hamile kaldim ve bende polikistik overde var ikinci gunde 12.gune kadar yedim benim kocamda merakindan yediama o yiyince basi donuyodu niye bilmiyom:52:hangimizde ise yaradi acaba:52: oda cocuk icin bisey veriyimde yesin diye bekliyo :1: sormussun ya:16:

hee benım kocam yemez zaten hergun su ıcer gıbı bal yıyo adam :))))) o bal yerken bana fenalık gelıo ,,ben dayıyom bıde buna cevızı fındıgı :)))
ya bendende cıkolata kıstı var 2 cm e kadar gerıledı cok sukur benım adetım 4.gunu bugun basladım o zaman 12 gun ıceyım hatta 14 gun ıceyım malum ıkı gun eksık kalıomm :)))))

yok cıkmıyor senınkı..daha dogrusu bırsuru laylalı bıse var..ozelden msn adresını yolla öyle aratım

özel mesaj atıcam canım 10 dakikada bir atılıyormuş:8:

canım kıskananlar çatlasın sen misin yoksa

yalnız bu başlığın bayanları gerçekten seçmeceymiş woooooooooooow diyorum maşallah:nazar::nazar:

Son düzenleme:
özel mesaj atıcam canım 10 dakikada bir atılıyormuş:8:

canım kıskananlar çatlasın sen misin yoksa

yalnız bu başlığın bayanları gerçekten seçmeceymiş woooooooooooow diyorum maşallah:nazar::nazar:

yere kapaklanmış olan kız benım facem:)) bu kım deme,isim yazmıyor ya

Soda degil de maden suyu iciliyor canim. Hatta icindeki mineraller bebege cok faydali bile. Gunde 2 tane icebilirsiniz.

ya bende soyle bılıom doktor ablama ıc demıs maden suyunu ama actıkdan sonra bı sure bekle demıs 5 dk kadaar,,bıde madem suyu anne ıcınce bebek dogunca cok salya dıcem ama gulmeyın dıger adı bılmıom tukruk degıl hanı dıs cıkarma zamanı olan sey ıste normaldede oluyomus yanı o yuzden cok ıcme dedıydı ıcceksende 5 dk bekle dedıydı ablama doktor,,

ya bende soyle bılıom doktor ablama ıc demıs maden suyunu ama actıkdan sonra bı sure bekle demıs 5 dk kadaar,,bıde madem suyu anne ıcınce bebek dogunca cok salya dıcem ama gulmeyın dıger adı bılmıom tukruk degıl hanı dıs cıkarma zamanı olan sey ıste normaldede oluyomus yanı o yuzden cok ıcme dedıydı ıcceksende 5 dk bekle dedıydı ablama doktor,,

Ay bana cok sacma geldi o yaaa :))))) onun o salyalarini yerim bennnnnn :)

Benim doktorum da ic dedi hatta mide bulantimi hafifletiyo. Hicbir zarari yok, faydasi var dedi.

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz :) bu arada zaman tünellerine girmişiniz açış yok ordan kapıldnızmı sülük gibi yapışıyo bırakmıyor :D canlar haftasonu evde değildim şehir dışındaydımm o yüzden yasinlerinizide okuyamadımm ama bugün okucam haftasonu ve bugünkü arkadaşımın yasinini :34:

Back
X