Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Son düzenleme:
sen ne zaman test yapacaksın lilyum 19 haziran değilmiydi senin bat

ewt cnm öleydi ama 14 haziranda 1 günlük kanamam ve lekelenmem olmuştu hatırlarsan ondan beri gelen giden bişi yok test yapmayada korkuorum ama dayanamıycam sanırım yarın alıcam test cumartesi de zaten doktor randevum var cnm :44:

bende yaaa aynı durumdayım sıyırdım galba sabah 7de kalktım sporumu yaptım evimi toparladım yemek bile yaptım şimdiii iş yok allahımmmm napsam ki yaaaaa

canım walla ben evde olsam laptopu alırdım kucağıma tv açardım ayaklarımıda uzatır keyif çatardım baktım olmuyor yatar uyurdum walla :)

bende sitede salak salak dolaşıyorum walla birşeyde bulamadım

uuyyy herkess aynı durumda o vakit ben gideyim namazımı kılayım,sago lera için dua edeyimm,azıcık temizlik yapayım,sarma sarayım,akşam yemek var arkadaşlarla ayyyy tembelliğim üzerimdee biri benii kaldırsıınn:))yarında kaçsamm farkederlermikii:)))

milan hayırlı olsn canımmm inş bulantı yasamazsın hamileliğime sevinemedmmmm

elaugur canım bulantın varsa sevın..bu bebegının gelısme gösterdıgı anlamına gelıyormus..bulantın varken kesılmesı ve bı kac gun bulantının olmaması durumunda hemen doktora gıtmelısın hatta..bebege bıse mı oldu dıye..oyuzden hıc söylenmeden yaşa o bulantılarını

sago-lera hadı kız ınsallah guzel haberler verırsın bızlere

Eki Görüntüle 448861

kızlar buda yavrumun ilk fotosu

Millaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yerim kiz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmm ya Allah saglicakla kucagina versin yavrunu bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…