hayırlara çıksın inşallahhhhhhhhkızlar sabah sabah bi rüya gördüm kucağımda bi kız çocuğum vardı sarı sarı arabadan bi indim kara kara bi oğlan oluverdi çift yumurta ikizim mi olcak nedir hayır olsun
aman canım ya ruyaya ne bakıyorsun üzülme bu kadarolmaz halı sılmek lazım
yaa bak rüyayı bile yanlış görüyorum..pufss onu bile tutturamadım
bulantı için sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tarzı tuzlu şeyler atıştırmak gerkiyor diye biliyorumkızlarrrr bulantınızı nasıl geçiriyorsunuzz hep agzımda acı tat da var bişi yiyemiyorummmmm
geçmiş olsun femolove dikkat et kendinemrb kizlar cok kotu bir gece gecerdim yaaa sabaha 7 de de uyyabildim karnim okadar agriyordu ki sinirden aglayasim geldi sabah 4 de de biraz lekelenme oldu oyda adet gunume 7 gun var simdi birsey yok anlamadim hastami oldum acaba((bugun randevu alip doktora gidicem
halı sil kız halı silneyse kızlar bende gidip bi temizlik yapim kib hoşcakalınnrüyada değil gerçekte sil.
hayır olsun canım maşallah. ne güzel bi yorum Rabbim versin inşallahkızlar sabah sabah bi rüya gördüm kucağımda bi kız çocuğum vardı sarı sarı arabadan bi indim kara kara bi oğlan oluverdi çift yumurta ikizim mi olcak nedir hayır olsun
hayırlara çıksın inşallahhhhhhhh
sende hamilesin inşallahh bak ben hissediyorum :)amin cnm bu arada bnm 19 hazirandı adet tarihim geçti bişi yok... 14 haziranda 1 günlük kanama ve lekelenme olmuştu ondan beri bişi yok göğüsler hala harita gibi bakalım cumartesi akmı karamı belli olcak hüsrana uğramaktan korkuorum
hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımmmmmKızlar şimdi beta verdim dayanamadım baş ağrıma sonuç çıkınca hemen ilaç içicem walla
ben tahmin ediyorum zaten hamile değilimde emin olmak istedim sadece sonuç çıkınca yazarım buraya
sende hamilesin inşallahh bak ben hissediyorum :)
aman canım ya ruyaya ne bakıyorsun üzülme bu kadar
bulantı için sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tarzı tuzlu şeyler atıştırmak gerkiyor diye biliyorum
geçmiş olsun femolove dikkat et kendine
halı sil kız halı silrüyada değil gerçekte sil.
hayır olsun canım maşallah. ne güzel bi yorum Rabbim versin inşallah
inşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin
hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımmmmm
inşallahh canımmm 5ci günüm bugün yarın birgün biter :) çalışmalar tam gaz ilerler :)ay cnm sağol inşallah yaaa .... inşallah sende ilk maçta hamile kalırsın bu ay
hamişsindir tatlım inşallah ne zaman sonucu alacaksın?ben tahmin etmiyorum canım yaaa içimde öle bir his war tam tersi olmasını çok istiyorum ama değilim gbi geliyor
ayynen bende :))sago_lera merakla bekliyommrumm sonucunuuu
hamişsindir tatlım inşallah ne zaman sonucu alacaksın?
sago_lera merakla bekliyommrumm sonucunuuu
hadi bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırarsın. hayırlı haberlerini verirsin bize.Zaten labaratuvardaki kızlarda alıştılar bana hemen anlıyorlar beta için gittiğimi :)
1 saatte canım en fazla 1,30 saati bulur ama geç çıkma ihtimali çok az
Kızlar dua edin ne olur korka korka gittim zaten buradaki arkadaşlar zorla götürdü baktılar baş ağrısına dayanamıyorum indirdiler labaratuvara.
Dua edinde pozitif çıksın yoksa bütün hayallerim yıkılıcak eşimin dün akşam beni hamile sanıp yüzündeki aldığı ifadenin gerçek olmasını istiyorum.
inşallah canım hayırlı haberlerini alırsın....Kızlar dua edin ne olur korka korka gittim zaten buradaki arkadaşlar zorla götürdü baktılar baş ağrısına dayanamıyorum indirdiler labaratuvara.
Dua edinde pozitif çıksın yoksa bütün hayallerim yıkılıcak eşimin dün akşam beni hamile sanıp yüzündeki aldığı ifadenin gerçek olmasını istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?