Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adet gunum ne zaman bilmiyorumki![]()
evet canım burdayım yine:)€cemcim sende hoşgeLdin tatLım tekrardan aramıza
Artık bizimlesin dimi ? Sen şimdi korunuyonmu ?
Eslemim bende anlamadim yumurtlama sorunum yok bildigim kadariyla ama neden veriyorlar bu klomeni bana...
Bu telefondanda zaten zor yaziliyo atcam kircam manyak iphonei..
Ya birde neye kiziom neden fuzuli yere hormon aliyorum
tahmin yürüt canım mesela hasta olduğun zaman nereye gittin ne yaptın onları düşün.ben hep telefonun ajandasına not ederdim unutmamak için.ve günü de geçmezdi hem düzenli mi hemde yumurtlama gününü hesaplamak için her ay takip ettim.inşallah adet olmazsın canım![]()
evet canım burdayım yine:)
korunuyorum şu an için aralık gibi bırakırız diye düşünüyoruz bi aksilik olmazsa.....
bi yerlere yazmasanda buraya yazmışındır angelim:)) az geçmişe dönersen bulursun büyük ihtimalle..Benim adet gunum ne zaman bilmiyorumki![]()
Hem kilo hem sinir olarak kaliyor bir kere daha yapmistik evet... En son asilama yaptircam sanirim
Doktorunuzu mu değiştirsen acaba ?
Bak benim 2 seneyi geçiyor nerdeyse hiç klomen önermediler..Benim yapabilecğim en son şey rahim filmiydi onu da yaptım zaten..Bizde genelde eşime yönelik tedavi veriliyor hep..Garibim ameliyat olduğundan beri ilaç içiyor sürekli..
Sen bi kere daha klomen tedavisi yapmıştın galiba..Valla ben anlamıyorum şimdi..Sende yumurtlama sorunu yok..e tutsa zaten tutar o şekilde..Yani iki kere klomen tedavisi yapıcağına bi kere aşılama yap en azından ondan şans daha fazLa..
Bi de eşine de tedavi uyguLansın bence..SürekLi senin hormonLarı bozup duruyolar..Sonra da kilo olarak sende kaLıyor onLar..
Yawrum ben hep 1 gun sonra olurdum son uc aydir 3-4 gun onden gelio 5-1-29 seklinde ben bu ay ne Zaman olucam bilmiyorum![]()
amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnn aminnn hepimize sağlıklı sıhhatli hamileliklerr...sevinip kursağında düğüm olması çok kötü
Ooo sen baya ara vercen ozaman..HAkkında hayırLısı oLsun canım..
İnş bi daha üzülmez aynı şeyLeri yaşamazsın![]()
amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnn aminnn hepimize sağlıklı sıhhatli hamileliklerr...sevinip kursağında düğüm olması çok kötü( psikolojisini atamıyosun..benim ilk hamileliğim devam etse doğumuma 3 hafta kadar bişey kalmıştı..önceden ağlamadığım şeylere daha kolay ağlıyorum,bu ilk kürtajdan bana yadigar kaldı...bu yüzden sanırım dualarımda hep sağlıkla kucağa almak cümlesi çok geçiyor..
Allah hepimize tez zamanda hayirli bebekler versin insallah
ßen bi kere niyeti bozmuştum ..€şimin değerleri bi türlü düzelmiyordu..Dedim tüp bebek yapalım..Deneyelim en azından niye zaman kaybedios ki ? Biz genciz bizde tutma şansı daha yüksek dedim..Belki de öle kavuşcaz yavrumuza..
Ama eşim istemedi..Sonraki ayda sipermiyogram testi yaptık..Bi baktık eşimin değerler yükselmiş..
Sonra anLadık..Rabbim diyor ki : KuLum bekLe ! Daha zamanı var..Sabret..
7 yıllık evlıyım anne olmayı cok ıstıyorum esıme bı cocuk vere bılmeyı asılama yaptırdım bugun sonuc 0.100 butun hayallerım yıkıldı adetım gelınce hemen tup bebek yaparlarmı yoksa dıger ayı bekletırlermı bılgısı olan benı aydınlatırsa sevınırm cvp beklıcem
7 yıllık evlıyım anne olmayı cok ıstıyorum esıme bı cocuk vere bılmeyı asılama yaptırdım bugun sonuc 0.100 butun hayallerım yıkıldı adetım gelınce hemen tup bebek yaparlarmı yoksa dıger ayı bekletırlermı bılgısı olan benı aydınlatırsa sevınırm cvp beklıcem
herşeyin bi zamanı var mutlaka gerçekten bazı şeyleri çok istersin olmaz ümidin kesilir bi anda oluverir.demekki hayırlısı böyle.biz bebeğim gelmeden önce çok sıkıntı yaşadık çok ağladım eşim 40 gün cezaevindeydi biliyonuz nisan 4 te çıktı mayısta son adetimi oldum yavrum bizimle.düşünsenize o kadar iste bekle olmasın tam herşey ters gidiyo derken bi ışık doğdu hayatımıza