• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

7 yıllık evlıyım anne olmayı cok ıstıyorum esıme bı cocuk vere bılmeyı asılama yaptırdım bugun sonuc 0.100 butun hayallerım yıkıldı adetım gelınce hemen tup bebek yaparlarmı yoksa dıger ayı bekletırlermı bılgısı olan benı aydınlatırsa sevınırm cvp beklıcem

cnm dün de yazmıştın cvap vermiştim sana..olumlu sonuçla gelmeni cok isterdim..eger eşin ve sen tüp bebek istediginizi söylerseniz yine adetin 2.veya3.günü aynı igneleri kullanıcaksın sonra yumurta toplamı işlemi yapılacak..yani siz isterseniz yaparlar:34:

selam kızlarr bende geldimm bizzde geldik demeyi ne kadar da cokk isterdimm :16: ekşınlardan başımı kaldıramıyorum ben yaa:30:

inşallah bu ay hepimizin bebişleri gelir kızlarr :16:
hoşgeldin gülümmm :)

ekşın iyidir yavrum :)))

benimde adetim tamamen bitti bizde başlıcaz ekşınlara hayırlı bir ay olur inşallahhh gelsin bebişlerrr:49::49::49::49::49::49:
ikiz, üçüz Allah ne verdiyse haydeee :)

7 yıllık evlıyım anne olmayı cok ıstıyorum esıme bı cocuk vere bılmeyı asılama yaptırdım bugun sonuc 0.100 butun hayallerım yıkıldı adetım gelınce hemen tup bebek yaparlarmı yoksa dıger ayı bekletırlermı bılgısı olan benı aydınlatırsa sevınırm cvp beklıcem

cnm dün de yazmıştın cvap vermiştim sana..olumlu sonuçla gelmeni cok isterdim..eger eşin ve sen tüp bebek istediginizi söylerseniz yine adetin 2.veya3.günü aynı igneleri kullanıcaksın sonra yumurta toplamı işlemi yapılacak..yani siz isterseniz yaparlar:34:

umarım olur bebeğin yakında..
testlerinizde falan varmıydı anormallik?
aşılama hakkında bilgim yok,üzgünüm...

7yıLdır he ALLah sabrını mükafatLandırsın inş..

Hakkında hayırLısı oLsun cnm..NEden direk tüp bebek yapmadınız ? Aşılamada çok düşük şans var zaten..

Ayrıca infertilite sebebi nedir ?

esımde sperım yetersızlıgı var dedıler asılama yaptıralım dedık bugun15 gun oldu kan test yaptırdım 0 .100 cıktı yanı yok tup bebege hemen gecerlermıkı bılgınız varmı ara vermek ıstemıyorum

esımde sperım yetersızlıgı var dedıler asılama yaptıralım dedık bugun15 gun oldu kan test yaptırdım 0 .100 cıktı yanı yok tup bebege hemen gecerlermıkı bılgınız varmı ara vermek ıstemıyorum

Varikosel mi ? Ameliyat oLdumu ?

Canım siz isterseniz geçerLer tabi..Bencede aşıLamayLa vakit kaybetmeyin tüp bebek yapın..

$185000_420839944630407_1619750313_n[1].webp

azcık tebessüm : )

Hakkınızda herseyin hayırlısı olsun canım tüp bebegi siz ne zaman isterseniz ozaman gecerler heralde :(

€wt cnm sen bu konuda iyi bi örnek iyi bi desteksin..iyiki varsın..inş bizimde o ışığımız çok bekLetmez bizleri..
sizde iyiki varsınız canım çok sağol.inşallah herbirinizin evine güneş gibi doğar o minik ışık.inan ki her hamile görüşümde gözlerim dolardı niye olmuyo derdim ve hep dedim allahım bana da nasip et bzde anne olma duygusunu yaşayalım diye.şükürler olsun rabbime ondan büyük yok

bekleteceklerini sanmıyorum canım çünkü onlar için de zaman çok önemli.dediğim gibi zamn kaybetme eşinle veya tek git bir merkeze konuş adet olmadan çünkü adetin 2.yada 3.günü gel derlerse bir ay daha ertelemek zorunda kalırsın.

Back
X