• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlar benim 3-5 parça ütüm var onları yapim da gelim :) nefret ediyorum ütüdennnn:47:

Kızlar ben tekrar geldim :) eslemin yasini okundu Allah kabul etsin...

Allah kabul etsin tatlım .bende akşam okuyacam inşallah.hadi kızlar başka okuyan yok mu?

Yasin Listesi

_Eslem_ - 25 Eylül
Angel_87 – 26 Eylül
Güzgüzeli34 - 27 Eylül
Sumisali - 28 Eylül
Yagmuryk - 29 Eylül
Eylul2807 - 30 Eylül
Öske55 - 1 Ekim
Miyopi – 2 Ekim
Muzmut – 3 Ekim
Berlinay – 4 Ekim
Ecem5885 – 5 Ekim
Siderolites- 6 Ekim :nazar:
Seray03 – 7 Ekim :nazar:
Mimozagerbera – 8 Ekim :nazar:
Yoncamel – 9 Ekim :nazar:
Merys - 10 Ekim :nazar:
Millan – 11 Ekim :nazar:
Masalberra – 12 Ekim :nazar:
Sago_Lera - 13 Ekim :nazar:
Lilyum_87 – 14 Ekim :nazar:

meryscim bende okudum eslemin yasinini :16:

kız eylül benim adım güz güzeli mi deli hatun:53::52::27:..........

Son düzenleme:
Allah kabul etsin tatlım
güzgülleri demek istemiştir belkim :52::52::52::52::52:

aminn inşallah cnm.. güzgüllerimi hahahuhah olabilir ..eylül ben senin adına melül deseydim olurmuydu heç oldumu yanee

güzgülleri gibiyimm hiç bahar yaşamadım ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince gec kaldımmm...şarkısı aklıma geldi:29::9:

aminn inşallah cnm.. güzgüllerimi hahahuhah olabilir ..eylül ben senin adına melül deseydim olurmuydu heç oldumu yanee

güzgülleri gibiyimm hiç bahar yaşamadım ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince gec kaldımmm...şarkısı aklıma geldi:29::9:
değiştirdim kızzz :) ben behlül :)))

uuuf sıkıldım...midem bulanıyo ama sürekli bişe yiyesim geliyo noluyo la bana :17:

Olur tatlım öle arada. Sıkıntı gelir, birde adet olamadın, testlerde negatif çıktı, kafaya taktın o yüzden böle oluyor. Biraz uzaklaşmaya çalış. Eşinlede bir takım sıkıntılar oldu sanırım. Hepsi üst üste gelince birde çalışmanın verdiği gerginlik ayyuka çıkardı seni.

Geçen haftalarda bende öleydim. İzin istedim vermediler, yerim değişti onan önce. Yeni yerdeki işe adapte olmak zor birde okadar sabret bekle, izin vermesinler. O hafta eşimlede tartışma yaşadım. İzin vermeme olayından sonra akşam bendeki kopuşu görecektin. Babamlardaydık, izin konusunu konuşuyoruz, babamda verirler daha sonraki haftalarda dedi bana, beni görsen sanki izin vermeyen babam, sanki izin verilmeyince dünya yıkılıyor. siz beni anlamıyorsunuz diye birde babama kızdım, gittim içerde ağladım bi güzel. 2 haftadır yoğun bi şekilde çalıştım mecburen. Bu hafta rahatladım biraz. Ama hala izne ihtiyacım var aşırı bir şekilde. Hafta içi isticem yine gelecek hafta için, vermezlerse napıcam bilmiyorum.

Ama buhafta ekşınlara ara vermeden devam edicez. İnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder.
Buarada yasini akşam okicam inşallah. Listeyi cebe atim aklıma gelmişken:16:

Back
X