- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
Aminnn Aminnn Amiiiinnnnnnnnnnnnnnnamin tatlım inşallah şifa olur bebiş olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn Aminnn Amiiiinnnnnnnnnnnnnnnamin tatlım inşallah şifa olur bebiş olur![]()
yapalım yavrum bunuda yapalım bu cuma yazim ... çarpılmayız dimi kız?
tamam Cuma günü yazıcam ve üzerimde saklıcam lavobaya gidince çıkartıcam sadece ve gece yastığın altında kalarak mı uyuyim?hhaauhhahau Allah seni emiyok Allahın izniyle bişey olmaz cnm yaa. bana olmadı mesela
yapan kişiye de olmamış
![]()
tamam Cuma günü yazıcam ve üzerimde saklıcam lavobaya gidince çıkartıcam sadece ve gece yastığın altında kalarak mı uyuyim?
Kızlar ben tekrar geldim :) eslemin yasini okundu Allah kabul etsin...
hahahha hakkatten öle yamışım degiştiriyorum hemen :))meryscim bende okudum eslemin yasinini
kız eylül benim adı güz güzeli mi deli hatun![]()
meryscim bende okudum eslemin yasinini
kız eylül benim adım güz güzeli mi deli hatun..........
Allah kabul etsin tatlım
güzgülleri demek istemiştir belkim![]()
değiştirdim kızzz :) ben behlül :)))aminn inşallah cnm.. güzgüllerimi hahahuhah olabilir ..eylül ben senin adına melül deseydim olurmuydu heç oldumu yanee
güzgülleri gibiyimm hiç bahar yaşamadım ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince gec kaldımmm...şarkısı aklıma geldi![]()
aminn inşallah cnm.. güzgüllerimi hahahuhah olabilir ..eylül ben senin adına melül deseydim olurmuydu heç oldumu yanee
güzgülleri gibiyimm hiç bahar yaşamadım ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince gec kaldımmm...şarkısı aklıma geldi![]()
değiştirdim kızzz :) ben behlül :)))
hahaha evet kaçın bacılarr :)ayy eylül cok tatlısın yaa koptum valla behlül müü anemmm kacın kızlarr![]()
bebek gelior bebekkkkuuuf sıkıldım...midem bulanıyo ama sürekli bişe yiyesim geliyo noluyo la bana![]()
uuuf sıkıldım...midem bulanıyo ama sürekli bişe yiyesim geliyo noluyo la bana![]()