• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bende kendimi temizledim :) bebek yapmaya hazırım hahahahahha :))) banyomu yapim abdestimi alim ilk yasinimiz okim Allah kabul etsin inşallahhhhhhhh

offsss yine geldimm bu hamilelikte de yürüyüş ne kadar zor oluyo yaa evin içinde bile yoruldum :9:

bu arada eslemin yasinini okudum ve kenzül arş duasını da okudum (tüm gebe olmayan arkadaslarımında isimlerini andım tabe ):15:

ben banyoya giriyorum kızlar sonrada eslemin yasinini okucam inşallah gelirim gene öpüldünüz nickim kalsın burda :)

Güzgüzeli kız adaçayı da gebeliği kolaylaştırıyormuş ben yumurtlama gününe kadar iççem 2 gündür içiyorum :) sende başla :)

Güzgüzeli kız adaçayı da gebeliği kolaylaştırıyormuş ben yumurtlama gününe kadar iççem 2 gündür içiyorum :) sende başla :)

hahahaa valla eylül senle aynı şeyler içiyoruz zaten..ama adacayım yok alıp başlarım onada :)

hııı bu arada bak sana ne dicektimm kız ..burdamı başka topictemi okumuştm hatırlamıyorum ama adetten temizlendikten sonra ki ilk cuma günü öglen vakti bir kagıda 100 kere bismillahirrahmanirrahim yazacaksın ve onu hep üzerinde tasıyacaksın..lavaboya girerken cıkartırsın sonra yine takarsın..(ben südyenimin içine koydum) birde ekşın anında yastıgının altına koy..birde bunu deniyelim..olmamış olmamış bunu yapan biri o ay hamile kalmış:34:

ohhhh yarasın bebeme iç iç kuzum iç ...soğan suyunu da yapıomusun millan öle hamiş kalmış ya
yok yavrum soğan kürü yapmıyorum bu ay çünkü sabah adaçayı içiyorum akşamda hayıt suyu :))) bakalım bu ayda böle denim yumurtlama gününe kadar şifa olur inşallah :)

hahahaa valla eylül senle aynı şeyler içiyoruz zaten..ama adacayım yok alıp başlarım onada :)

hııı bu arada bak sana ne dicektimm kız ..burdamı başka topictemi okumuştm hatırlamıyorum ama adetten temizlendikten sonra ki ilk cuma günü öglen vakti bir kagıda 100 kere bismillahirrahmanirrahim yazacaksın ve onu hep üzerinde tasıyacaksın..lavaboya girerken cıkartırsın sonra yine takarsın..(ben südyenimin içine koydum) birde ekşın anında yastıgının altına koy..birde bunu deniyelim..olmamış olmamış bunu yapan biri o ay hamile kalmış:34:
yapalım yavrum bunuda yapalım bu cuma yazim ... çarpılmayız dimi kız?

Back
X