allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum..bizlere sabır versin![]()
Amin aminnnnnn tatlim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum..bizlere sabır versin![]()
Bana herşey yakışır daki şuan yarışan kıza multiuyuz oldumm :))
uyuz yaa salak salak yorum yapıolarlar bende salağım onları izliyorum hahaah :)Ben de bu tip insanlara kafa dalasim gelir simarik insanlari hiiic sevmem :))
Allahin kiytiriklari bir programa cikinca adamdan sayiyolar kendilerini
uyuz yaa salak salak yorum yapıolarlar bende salağım onları izliyorum hahaah :)
aynen tam varoşşş :)Bede salagim ozaman :))))
Ama bu kiz harbi varos sosyetesi ....
yaa bu bana hersey yakısırdaki kız wıaport ta yardırıyor dimee bende gidiyorum oraya cok güzel biyer![]()
Güzgüzeli kız adaçayı da gebeliği kolaylaştırıyormuş ben yumurtlama gününe kadar iççem 2 gündür içiyorum :) sende başla :)
Güzgüzeli kız adaçayı da gebeliği kolaylaştırıyormuş ben yumurtlama gününe kadar iççem 2 gündür içiyorum :) sende başla :)
yok yavrum soğan kürü yapmıyorum bu ay çünkü sabah adaçayı içiyorum akşamda hayıt suyu :))) bakalım bu ayda böle denim yumurtlama gününe kadar şifa olur inşallah :)ohhhh yarasın bebeme iç iç kuzum iç ...soğan suyunu da yapıomusun millan öle hamiş kalmış ya
yapalım yavrum bunuda yapalım bu cuma yazim ... çarpılmayız dimi kız?hahahaa valla eylül senle aynı şeyler içiyoruz zaten..ama adacayım yok alıp başlarım onada :)
hııı bu arada bak sana ne dicektimm kız ..burdamı başka topictemi okumuştm hatırlamıyorum ama adetten temizlendikten sonra ki ilk cuma günü öglen vakti bir kagıda 100 kere bismillahirrahmanirrahim yazacaksın ve onu hep üzerinde tasıyacaksın..lavaboya girerken cıkartırsın sonra yine takarsın..(ben südyenimin içine koydum) birde ekşın anında yastıgının altına koy..birde bunu deniyelim..olmamış olmamış bunu yapan biri o ay hamile kalmış![]()
yok yavrum soğan kürü yapmıyorum bu ay çünkü sabah adaçayı içiyorum akşamda hayıt suyu :))) bakalım bu ayda böle denim yumurtlama gününe kadar şifa olur inşallah :)