• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydııııııınnnn kızlarım ywrilaruuuummmm :D

ben olaya balıklama atlıcam...valla ailende uzak olsun eşinin aileside...ikiside yakın olunca hep sıkıştırıyorlar insanı...eşinin ailesi çok gelse senin annen laf ediyor bak damat bizi istemiyor diye....senin ailen çok gelse oğlumun evinden çıkmıyorlar diye laf oluyor...insanları memnun edeyim diye kendin arada perişan oluyorsun..valla iki ucu şeyli değnek...ama iki durumdada sen mutlu olamıyorsun çünkü la rahate fid-dünya....dünyada rahat yoktur....

Valla benimde anlatmak istediğim buydu. Nekadar zor olursa olsun evliliğin ilk birkaç senesinde 2 taraftanda uzak olucan. Ha zorluğu yokmu var hemde çok. Ama ozaman kadın için tek dayanak koca, koca içinde tek dayanak karısı oluyor. ama ne olursa olsun burası imtihan dünyası. Allah cennetliklerden eylesin bizide. AMİNNN

günaydııııııınnnn kızlarım ywrilaruuuummmm :D

ben olaya balıklama atlıcam...valla ailende uzak olsun eşinin aileside...ikiside yakın olunca hep sıkıştırıyorlar insanı...eşinin ailesi çok gelse senin annen laf ediyor bak damat bizi istemiyor diye....senin ailen çok gelse oğlumun evinden çıkmıyorlar diye laf oluyor...insanları memnun edeyim diye kendin arada perişan oluyorsun..valla iki ucu şeyli değnek...ama iki durumdada sen mutlu olamıyorsun çünkü la rahate fid-dünya....dünyada rahat yoktur....

Canim valla o biraz karakter meselesi. Biz evlenince karsida oturuyoduk. Esim annemlere yakin olmamizi istedi. Ayni siteden ev aldi. Simdi ben yemek yapamiyorum diye her ogun babamlardayiz haftalardir. Esim diyo ki simdi de dubleks ev alip beraber yasayalim. Bizimkiler kabul etmedi bu teklifi tabi. Bu arada babamlar oyle ultra zengin falan degil. Esimin maddi durumu cok sukur cok iyi. Dedigim gibi sut meselesi biraz.

Ben doktorumdan baskasina guvenemeem. seneye 4 ay kalicaz insallah. Denize sokucam onu :)

ne güzel hayaller ya bende düşünüyorum denize sokarım seneye minicik bebeğimi kucağıma alırım altında bezi :) sahilde gezeriz diye ve çok heyecan duyuyorum mükemmel birşey :)poposunu yesin annesi :D

tunaydiiinn kizlarrr bugun biraz geciktim uyuyodum da:27::27:ya guzelim bende ayni seyi dicektim uzak olmak daha iyi hasret cekiyorsun ama yan yana olunca da illaki bir didisme oluyor benim ailem kibrista ben arabistanda yasiyorum mesela coook ozluyorum ama boylesi daha :43::43:hem zaten bizimkiler allahtan kendi aralarinda tartisamazlar cunku birbirlerini anlamiyorlar:52::52:yanii hersey de mutlaka bir hayir vardir yakin olsaydin cok farkli sorunlar yasayabilirdin Allah gonlune gore versin guzelim insallah huzurlu ve mutlu yasarsaniz:16::16:

hee sen öyle san...birbirlerini anlamıyorlar sorun çıkmaz...annen derki kızım kaynanan bana bakarak sanki imalı birşeyler dedi ne dedi..bak doğru söyle analık hakkımı helal etmem...aynı şekilde kayınvaliden oğlum kaynanan ne dedi bize bakarak birşeyler dedi ...bilion vucut dili evrensel birşey :D bir bakış yeter :ssz::ssz::1::1::1:

Canim valla o biraz karakter meselesi. Biz evlenince karsida oturuyoduk. Esim annemlere yakin olmamizi istedi. Ayni siteden ev aldi. Simdi ben yemek yapamiyorum diye her ogun babamlardayiz haftalardir. Esim diyo ki simdi de dubleks ev alip beraber yasayalim. Bizimkiler kabul etmedi bu teklifi tabi. Bu arada babamlar oyle ultra zengin falan degil. Esimin maddi durumu cok sukur cok iyi. Dedigim gibi sut meselesi biraz.
ee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..:52::52::52:

ee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..:52::52::52:

Onemli bir ayrinti var ama. Benimkinin annesi biz sevgiliyken vefat etti 3 sene once. Esim ondan sonra cok cok cok degisti. Kaybetme korkusu oldu, bana daha cok baglandi. Herseyi ben oldum. Annesi varken ilgisi ikiye bolunuyodu. Simdi oyle degil tabi.

hee sen öyle san...birbirlerini anlamıyorlar sorun çıkmaz...annen derki kızım kaynanan bana bakarak sanki imalı birşeyler dedi ne dedi..bak doğru söyle analık hakkımı helal etmem...aynı şekilde kayınvaliden oğlum kaynanan ne dedi bize bakarak birşeyler dedi ...bilion vucut dili evrensel birşey :D bir bakış yeter :ssz::ssz::1::1::1:

:52::52:yok canim ben o konuda da sansliyim annem kibrista kayinvalidem arabistanda yasiyor yani birbirlerini gormuyorlar bir beni istemey geldiklerinde birde dugunde gorustuler sadece :9::9:bir daha ki sefere allah bilir neeeee zaman tatil olunca onlar zaten filistine gidiyor belki birgun kibrisa gelirlerse dedigin olabilir:27::27:yani gorusecekleri gune kadar Allah buyuktur bakalim ne olacak:51:

saolun kızlar.. Iyiki varsınız :43: Sizlere de anlatmasam iyice bocalayacam zaten.. Içim daralıyor.. Gerçekten çok zor.. Uzakta olmak.. Sevdiklerine hasret kalmak.. Allah yardımcımız olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin annem içinde, yeğenim içinde :25: Allah hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlat versin kaç gündür çocuğu düşünmekten harap olduk hepimiz.. Allah kimsenin başına vermesin.. :25:

Canım stres yapma herşey olacağına varıyor.. Geçen ay bende 10 gün gecikmeli oldum.. O kadar çok umutlanmıştım ki ama olmadı.. Herşeyin hayıırlısı üzme kendini.. Rabbimden hayırlısını sağlıklısını dile..

yok tatlım stres yapmıyorum yaaa sadece tatilde olucam tatilim zehir olacak ona üzülüyorum :)

aynen canım o yüzden strese grdim zaten bir olabilsem iyi olacak :)

Bak ben kafayi siyiriyodum esim bana kus aldi. Onlari ciftlestirdim, mamalarini yaptim, bebek gibi baktim ve hic fire vermeden 8 yavrum oldu. Kafam nasil dagildi anlatamam bebegi sildim resmen kafamdan. Ardindan o ay hamile kaldigimi ogrendim. Stres, spermleri de olduruyomus zaten. Sen de kendine bir hobi bul, kafani dagit canim valla bak.

Onemli bir ayrinti var ama. Benimkinin annesi biz sevgiliyken vefat etti 3 sene once. Esim ondan sonra cok cok cok degisti. Kaybetme korkusu oldu, bana daha cok baglandi. Herseyi ben oldum. Annesi varken ilgisi ikiye bolunuyodu. Simdi oyle degil tabi.

işte olay budur...tabi dönen dönüyor..bizimkinin anası ölse...depresyona girer...benim ailemlede görüşmez okadar...anasıının yasını tutar...benim ananem öldüğünde bana gelmiş amentü duasını okuyor...yok meleklere iman yok kitaba iman...dedim kendinden biriölünce okursun kendine sus artık dedim....

Back
X