Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uff kıslar ya ayagım cok acıo agrı kesıcıdı alamıom malum korunmuoz ya,,,,,sıstı bıde ayagım![]()
gecmıs olsun tatlım neden oldu ki acaba şişliğe buz ıyı gelır ama dırekt koyma
bende işe giriştimmm elektrikler gidip geliyodu dedim yapıyımmm gelmişken tam çamaşır atıp yerleri silicem şimdide sular yokk yaaaa hehe hep beni bulurr yaaaa hehehHerkes hala tatilde mi yahuuu nerdesinizz ? hu huuu
uff kıslar ya ayagım cok acıo agrı kesıcıdı alamıom malum korunmuoz ya,,,,,sıstı bıde ayagım![]()
geçmiş olsun canım benimmmm... soğuk suya tutsan ayağını geçer mi acaba?uff kıslar ya ayagım cok acıo agrı kesıcıdı alamıom malum korunmuoz ya,,,,,sıstı bıde ayagım![]()
geçmiş olsun canım benimmmm... soğuk suya tutsan ayağını geçer mi acaba?
ayy canımm çok geçmiş olsunnnya dun halıda kırılmıs kurdan varmıs bende evı supurmedıydım halıda tuylu olanlardan rrengıde kurdan rengı yanı resmen bubi tuzagı,,,bende sıcakdan daralınca cıkardıydım terlıklerımı ,,halının ustune basmamla kurdanın basparmagımın yanına gırmesı bır oldu ,,cıkardım ama sıvrı kısmı yokdu cıkardıgımda acıle gıttık doktor bakdı ıcerde bıse yok dedı ama dun hece 5 dk uyumadım acıdan,,sımdıkde ustune basamıom yan yan yuruom sıstı halıyle bıraz,,,
ayy canımm çok geçmiş olsunnntekrar doktora git bebegim yaaa içerisinde parça kalmış olmasınnn bence tekrar bi görünn
![]()
canım benim kıyamam yaaaaaya doktor baktı dedı kalsaydı parca dokundugumda bagırırdın dedı ama dun boyl sısmedıydı,,kocamda ıste sabah gelcek offf yaaaaaaaaaaaa
Allah Allah yaaa bol bol dua edip yat gece uyurken tatlımm benim eğer parça varsa iltihap yapar varmı öle bişe eğer yoksa parça kalmamıştır diye biliyorummmsabah koyduydum beze sarılı buz ıyı geldıydı yapım barı tekrar,,,,Allahım nedır benım bu sakarlıgım 3 gun oncede kulagımda cıban cıktı hemde kocamında aynı kulagında ıkımızde sabah kalktık kulagım dedık nazar mı var goz mu var anlamadım gıttı
kızlar yardım edinnnnnaz önce wcye gittim idrarrımı yaptıktan sonra yumurta akı gibi akıntı gelirya içerisinde küçük yuvarlak bi kan vardı
yani adet kanı gibi degildi
bugünde malum adet günümmm sonra tekrar gittim ama normal akıntı gelio gelmedi
yerleşme kanı nasıl oluyor yaşayan varsa yadım etsin
![]()
öle tabi dünyanın sonu degil ama farklı geldi oyüzden korktum açıkcasıYerleşme kanaması adet gününden önce oluyor diye biliyorum ama. Sıkma kendini belki adet görceksindir bu dünyanın sonu değil ya. Strese sokma kendini. Bekle bakalım birkaç gün daha adet görmezsen kan testi yaptırırsın.