• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar doktordan geldim ama ağlamamak için zor tutyorum kendimi...
kese 12mm di 15 mm olmuş ..içinde minnacık embriyo var..7 hafta bitti..doktor dediki şimdiye kadar büyümüş olmalıydı,embriyo canlı gelmedi bana dedi.,kürtaj olmalısınız ama önce vajinal ult. git dedi ama ben gitmek istemedim.1 hafta daha beklycem dedim.tamam dedi madem istiyosun 1 hafta daha bekleyelim dedi.bu arada kanaman olup kendiliğinden düşebilir ama parça kalırsa kürtaj olacaksn dedi...ben birdaha kürtaj masasına çıkmak istemiyorum...buradan okumuştum kürtaj ol deyipte bekleyip bebeği canlananları...ne bileyim sadece emin olayım istiyorum.....rabbim en hayırlısını bilir ..doğru zamanıysa can verir bebeğime yoksa alır...isyanım yok kesinlikle sadece anne hissiyatı galiba üzülüyorum tabii

Canım inşallah bebeğin gelişir üzmez seni. Kalp atışına falan baktı mı dr.?

Son düzenleme:
kese 12mm di 15 mm olmuş ..içinde minnacık embriyo var..7 hafta bitti..doktor dediki şimdiye kadar büyümüş olmalıydı,embriyo canlı gelmedi bana dedi.,kürtaj olmalısınız ama önce vajinal ult. git dedi ama ben gitmek istemedim.1 hafta daha beklycem dedim.tamam dedi madem istiyosun 1 hafta daha bekleyelim dedi.bu arada kanaman olup kendiliğinden düşebilir ama parça kalırsa kürtaj olacaksn dedi...ben birdaha kürtaj masasına çıkmak istemiyorum...buradan okumuştum kürtaj ol deyipte bekleyip bebeği canlananları...ne bileyim sadece emin olayım istiyorum.....rabbim en hayırlısını bilir ..doğru zamanıysa can verir bebeğime yoksa alır...isyanım yok kesinlikle sadece anne hissiyatı galiba üzülüyorum tabii
oyyy kıyamam sanaaa bebegimmm.. güçlü olll Rabbim hayırlısı neyse onu versinnn... sıkma canını 1 hafta daha bekleee herseye hazırla kendini. rabbimmm hayırlısını verir kuzuummmmmm üzülmeeeee. kendini strese sokmaaaaaaaaaa bu bebegede zarar verir bol bol dua et. bizlerde dua ederizzz bitanemmmm

oyyy kıyamam sanaaa bebegimmm.. güçlü olll Rabbim hayırlısı neyse onu versinnn... sıkma canını 1 hafta daha bekleee herseye hazırla kendini. rabbimmm hayırlısını verir kuzuummmmmm üzülmeeeee. kendini strese sokmaaaaaaaaaa bu bebegede zarar verir bol bol dua et. bizlerde dua ederizzz bitanemmmm
saol eylülcüm..ben kötüsüne hazırladım kendimi..baştan bu ana gelişmesi zayıftı zaten ama kese falan bozulmadan kürtaj olmak istemiyorum.sonra aklımda kalacak canlanırmıydı diye...1 hafta yok gibi kabul edip kürtaja hazırlıycam kendimi.

canım kalp atışına bakamadık minnacık embriyo var sadece...kese birazcık büyümüş.7 haftamız bittiği için olumsuz konuştu doktor...

Sen kendini üzüp strese sokarsan bu bebeğe zarar verir. mümkün olduğunca dinlen. peki herhangi bir ilaç verdi mi sana?

saol eylülcüm..ben kötüsüne hazırladım kendimi..baştan bu ana gelişmesi zayıftı zaten ama kese falan bozulmadan kürtaj olmak istemiyorum.sonra aklımda kalacak canlanırmıydı diye...1 hafta yok gibi kabul edip kürtaja hazırlıycam kendimi.
herseyin hayırlısı diye düşün bol bol dua etttt rabbim herseyin en hayırlısını bilirrr

yok canım ilaç vermedi..bebek oluşsaydı da düşük tehlikesi olsaydı verirdi ama embriyo gelişimine ilaç yok,anneye bağlı:((

Benimde ilk bebeğim gelişmemişti. her dr.a gittiğimde verdiği ult. kağıtlarında beklenen doğum tarihi yazıyordu. o tarih her gittiğimde artıyordu. sonra 8+4 te kalbi durdu. bende kürtaj oldum. şimdi 2. hamileliğim çok şükür herşey yolunda gidiyor. yani insanız başımıza böyle şeyler gelebiliyor. sen üzme kendini hepimiz dua edelim.inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur çabucak büyür bırakmaz seni.

canim uzme kendini ne dusecek bebegi doktor kurtarabilir nede dunyada yicek loklmasi olanin dogumuna kimse engel olabilir hersey allahin emri biz saredenlerden olalim hersey insan icin unutma seni cok iyi anliyorum doktorlar ne derse desin insanin icinde bir ukte bir umut hep oluyo son dakikaya kadar bence dogru karar almissn sonucta her kurtaj bi diger bebegin yerleseyi alani tahrip etmek demek ben hala aklimda hissediyorum o catalin demirinin zorlugunu soguklugunu ama bu arada seni zehirleme ihtimali var o yuzden en ufak bas agrisi bas donmesi mide bulanmasi goz kararmasinda doktora kos dikkat et allah buyuktur bi baarsin haftaya bebegin kalbini duyarsin...allah yar ve yardimcin olsun canim arkadasim....nasipte varsa ucmak engel degil balik olmak.....

kızlarrr benim körolmayısıca kırmızılar tarafından tam gününde baskına uğradımm :)) herseyin hayırlısıı artık :)

kızlar akıntı rengim koyulaşmaya başladı...kahverengi değil ama koyu sarı..pek ümidim kalmadı...
buradaki kızlar bilirmi bilmiyorum ama sumisali bilebilir..
ben kürtaj olmak için geçen defasında devlet hastanesinde olmuştum lokal anestezi yaptılar...birdaha lokal olmak istemiyorum..devlette genel anestezi yapmıyolarmı??üniversite hastanelrindemi yapıyolar?? özelemi gitmeliyim....kanama başlarsa panik olmak istemiyorum..nete yazdım ama bişey çıkmadı..

kızlar akıntı rengim koyulaşmaya başladı...kahverengi değil ama koyu sarı..pek ümidim kalmadı...
buradaki kızlar bilirmi bilmiyorum ama sumisali bilebilir..
ben kürtaj olmak için geçen defasında devlet hastanesinde olmuştum lokal anestezi yaptılar...birdaha lokal olmak istemiyorum..devlette genel anestezi yapmıyolarmı??üniversite hastanelrindemi yapıyolar?? özelemi gitmeliyim....kanama başlarsa panik olmak istemiyorum..nete yazdım ama bişey çıkmadı..

canım hemen ümitsizliğe kapılma lütfen
benim bildiğim kadarıyla protein fetusun hızlı gelişimi sağlıyormuş yani bol bol kırmızı et somon balığı falan ye bilmem işe yarar mı

Back
X