- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
Kızlar bu arada izmir'de yaşayan var mı aranızda?
ben izmirde yasiyodum buraya gelmden yani evlenmedenonce annemler orda cnm neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu arada izmir'de yaşayan var mı aranızda?
Kız millan onu bunu boşverde bi ay kaynanayla nasıl geçer kıs
Hemde ramazan ...iftarı var bunun sahuru var ohoo : )
Senin gibi hiç tembel olmayan bi insan nasıl kalkıcak bu işin altından merak ettm![]()
![]()
ben izmirde yasiyodum buraya gelmden yani evlenmedenonce annemler orda cnm neden?
söylicem yaa ben bu azapla yaşıyamam![]()
ben hamıleyım yemek yapamammıdem bulanacak ozaman bılıyorum..sogandan ıgrenecem bak gör
hem kaynanam guzel yemek yapar,benım yemeklerıme ne derece katlanabılır onu bılmıyorum..oructa tutamıyor o,yemegıde yapıversın canım
kocam zaten restorancı oldugundan ıftar saatı evde olmıcak,sahurda da kahvaltı tarzı ıstıyor o,agır bıse yıyemıyor..e kaynenemda etsız yemek yemez..bende onu yemem..herkes kendı basının caresıne bakacak gıbı görunuyor![]()
hehe söyle tabi o da ye kızım afiyet olsun yarasın falan dicek ne de olsa için rahatlar
Ewt bu durumda öyle gözüküyor..
Kaynanın tepkisi ne oldu hamileliğine sevindimi bari ?
Bu arada sen oruç tutacakmısın cnm size izin var biliyon : )
He bi de vodka napio kıs onuda özledik : ) ona kim bakiodu sen babanın yanındayken..
anam ne soru sormuşum![]()
![]()
benım hamıleyken kımsenın evıne gıtmemem lazım anlasıldı..yemek görunce şuurumu kaybedıyorum..guya sormadan yemememeye dıkkat edecektim1 haftadır yıyorum anca aklıma geldı gizli yedigim..
annemın evınde de paso yogurt yemıstım..allahtan baska eve gıtmedım..ıkısınıde ariim helal etsınler..
bu da ne zor bişey yaa. bende gittiğim yerde açar dolabı atarım ağzıma bişey. annemde kardeşimin evinde falankapıdan girerken dolaptan bişeyler atıştırabilirim helal edin demek lazım
![]()
ben hamıle oldugumu ogrendım,peşine tatıle gıttık zaten..eşim telden soylemıstı sanırım annesıne..ben kaynanama kızgınım bu konuda cunku bana en cok bebek yapın baskısını o yapıyordu..bende artık kendımı kusurlu gıbı gormeye baslamıstım olmuyor dıye..oyuzden onunla hıc bebek sevıncımı paylaşasım gelmedı..istedigi oldu cok sevınclı görunuyordu cenaze evınde görmustum en son onuda..
vodkayıda bız gıderken köpek otelıne bırakmıstık ya..babamdan dolayı dönunce nolur nolmaz dıye hemen almadık ordan..derken babam öldü,vodka 1 hafta daha kaldı otelde..dun aldık onuda..gelır gelmez yıkadı kocam onu,hafta sonuda veterınere gıdecek,ben hamıleyım dıye artık parazıt uygulamaları daha sık aralıklarla yapılacak..suan balkonda serilmiş yatıyor..
bende oruc tutcam ama kocam ılla tutmıcan dıyor deli ettı beni..bu aksam yıne bunu tartıscaz
ben hamıle oldugumu ogrendım,peşine tatıle gıttık zaten..eşim telden soylemıstı sanırım annesıne..ben kaynanama kızgınım bu konuda cunku bana en cok bebek yapın baskısını o yapıyordu..bende artık kendımı kusurlu gıbı gormeye baslamıstım olmuyor dıye..oyuzden onunla hıc bebek sevıncımı paylaşasım gelmedı..istedigi oldu cok sevınclı görunuyordu cenaze evınde görmustum en son onuda..
vodkayıda bız gıderken köpek otelıne bırakmıstık ya..babamdan dolayı dönunce nolur nolmaz dıye hemen almadık ordan..derken babam öldü,vodka 1 hafta daha kaldı otelde..dun aldık onuda..gelır gelmez yıkadı kocam onu,hafta sonuda veterınere gıdecek,ben hamıleyım dıye artık parazıt uygulamaları daha sık aralıklarla yapılacak..suan balkonda serilmiş yatıyor..
bende oruc tutcam ama kocam ılla tutmıcan dıyor deli ettı beni..bu aksam yıne bunu tartıscaz
Bizim kaynana da başlarda öle çocuk yapın lafını hep getiriyordu sonra eşimde sperm düşüklüğü çıkınca sustu oturdu daha sesi çıkmadı..
Cnm senin daha hamileliğin yeni ya beyin gelişimi organ gelişimi vs belkide tutmaman daha iyidir çünkü tamda uzun günlerdeyiz..
Ama iLLada tutcam diyosan bi iki gün dene ya da bi gün tut bi gün tutma..Çünkü sonradan biray oruç tutmak da zor geliyor insana..
Bizim kaynana da başlarda öle çocuk yapın lafını hep getiriyordu sonra eşimde sperm düşüklüğü çıkınca sustu oturdu daha sesi çıkmadı..
Cnm senin daha hamileliğin yeni ya beyin gelişimi organ gelişimi vs belkide tutmaman daha iyidir çünkü tamda uzun günlerdeyiz..
Ama iLLada tutcam diyosan bi iki gün dene ya da bi gün tut bi gün tutma..Çünkü sonradan biray oruç tutmak da zor geliyor insana..
Milan'cım dr.uma bana günde en az 2 lt. su iç dedi. E bunun yanında düzenli yemek yemen gerekiyor. Ara öğünlerde meyve falan atıştırcaksın. Tabi sen bilirsin ama bebekler esas bu dönem gelişiyor organlar oluşuyor. Sen tutmasanda bu günah değil. Benim annemde şeker hastası 2 sene ramazan başında tutuyor sonra hastanelik. Eee neye yaradı. Bu sene tutmucam diyor ama. Hamileler ve hasta olanların tutamaması günah değil.
Ben tutmucam zaten benim eşimde izin vermez tutmama.
ohhh beee ne cok ozlemisim namaz kilmayi kuran okumayi yarinda oruc var degmeyin keyfime..milan ilk 3 ayda bebek tamamen anneden besleniyo yani ekstra fazla yemen gerekmiyo o yuzden tutarim dersen tut bence ama tabi bunye ile alakali cunku bugun tutmadugun yarinin borcu oluyo....
muzmut allah kabul etsın canım..
aslında ben tutup nefsımı bıraz köreltmek ıstıyorum..çunku asırı yemeye basladım bu ara,yalandan kilo alıyorum..evet bu aylarda bebek annenın deposundan beslenıyrmus yanı benım fazladan yedıklerımın ona hıcbı faydası yok bılıyorum..ama su kısmı önemlı..bence yemek yemememden bebekte memnun olur..bogulcak yakında karnımda![]()
ben en cok esımde bende doktora görunmeden bunu basarabıldıgımıze sevınıyorum..tokat gıbı yapıştırdım cocugu iste..kesın benı kusurlu göruyorlardı onlarda..kaynanam o kadar dine düşkün biridir,umarım anlamıstırkı sadece Allah ol derse olur!! kendını bosuna yırttı o kadar..ayyy yıne sınırlerım tepeme cıktı bak
kocamda cocuga bıse olcak dıye korkuyor,ona göre sureklı yemem lazım:S ne edecemı bılmıyorum..
Benimde bir arkadaşım 6 yıllık evli. Çocukları olmayınca eşinin ailesi oğullarına boşan diye baskı yapmaya başladılar. Sonradan oğullarında problem çıkınca herşey allahtan napalım dediler.
ben en cok esımde bende doktora görunmeden bunu basarabıldıgımıze sevınıyorum..tokat gıbı yapıştırdım cocugu iste..kesın benı kusurlu göruyorlardı onlarda..kaynanam o kadar dine düşkün biridir,umarım anlamıstırkı sadece Allah ol derse olur!! kendını bosuna yırttı o kadar..ayyy yıne sınırlerım tepeme cıktı bak
kocamda cocuga bıse olcak dıye korkuyor,ona göre sureklı yemem lazım:S ne edecemı bılmıyorum..
muzmut allah kabul etsın canım..
aslında ben tutup nefsımı bıraz köreltmek ıstıyorum..çunku asırı yemeye basladım bu ara,yalandan kilo alıyorum..evet bu aylarda bebek annenın deposundan beslenıyrmus yanı benım fazladan yedıklerımın ona hıcbı faydası yok bılıyorum..ama su kısmı önemlı..bence yemek yemememden bebekte memnun olur..bogulcak yakında karnımda![]()