• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım sıze ne dedı doktorlar sen de doktora gıtmek ıcın 1 yıl korunmasız ılışkıyı bekledın mı

canım diyorumya ben hiç korunmadım 2 sene boyunca..
1 seneyi bekledim gittim dktr. eşimde varikosel çıktı.. amlyt oldu eşim 3-4 ay oldu işte bekliyoruz.. :18:

kızlar o kür nasılmış?
nasıl içiyonuz ???:50::18:

canım ınternette yaz hemen cıkıyo beyaz soğanı 4e bölüp 2 bardak klorsuz kaynamıs suyun içine atıp bıraz kaynatıyorsun ılık sekılde sabah akşam içiyorsun 15 gun içiyrsun sanırım ben daha yapmadım ama ayrıntılarını google de arastır canım

canım diyorumya ben hiç korunmadım 2 sene boyunca..
1 seneyi bekledim gittim dktr. eşimde varikosel çıktı.. amlyt oldu eşim 3-4 ay oldu işte bekliyoruz.. :18:

demekki bebısın zamanını beklıyor tatlım Rabbimin ol diyeceği zamanı
ne tuhaf değil mi siz bana ben sana moral verıyorum burası boyle bir yer işte gormedıgın tanımadıgın ınsanların uzuntulerını mutlulugunu yüreğinde hıssedebıloyr ınsan

demekki bebısın zamanını beklıyor tatlım Rabbimin ol diyeceği zamanı
ne tuhaf değil mi siz bana ben sana moral verıyorum burası boyle bir yer işte gormedıgın tanımadıgın ınsanların uzuntulerını mutlulugunu yüreğinde hıssedebıloyr ınsan

evet canım gerçekten öyle ben 3-4 gün oldum üye olalı ama ortam okadar sıcak geldiki bana hiç çıkasım gelmiyor. K.K'dan :126::kkk:

ben cıkıyorum canlarım cok tsk ederım rahatlattınız benı ıyıkı varsınız hepınızı cok sevıyorumm
ben yasınları gece vaktı okuyorummm bı kıtapta okumustum geceleyın ve sabahları okunan yasınlar cok değerlıymıs butun yasınları sımdıye kadar okunmus bılın yazmıyorum ama tamamdır yanı
opuyorum hepıcıgınızı kendınıze ıyı bakın
Allaha emanet olun

ben cıkıyorum canlarım cok tsk ederım rahatlattınız benı ıyıkı varsınız hepınızı cok sevıyorumm
ben yasınları gece vaktı okuyorummm bı kıtapta okumustum geceleyın ve sabahları okunan yasınlar cok değerlıymıs butun yasınları sımdıye kadar okunmus bılın yazmıyorum ama tamamdır yanı
opuyorum hepıcıgınızı kendınıze ıyı bakın
Allaha emanet olun
sende Allaha emanet ol tatlımmmmm

bacılar yeni bir ot buldum sizinlede paylaşım istedim :) belki bileniniz vardır çakşır yaprağı suyu.... sprem kalitesini ve spermi arttırıyormuş. kullanıp hamile kalan var. erkekler çakşırın erkek olanını içeceklermiş. kaynatıp içiyormuşsun. bide hazır suları varmış. 5 litre içsen normal oluyormuş spermler :) araştırmalara devam ediyorum :))

Son düzenleme:
midem kötü bugün pek birşey yazamıyorum. öğlen yemek bile yiyemedim :50: yazdıklarınızı okuyorum ama

angel nerde yaaa millanda yok :( nirdesiniz yaaa? sagoda yok ortalarda :) güzgüzeli, bi görünüp bi kayboluyorlarr... bi toplanamadık yahu :(

selam bacilarrrr anca gelebildim temizlik falan yaptim evi sukur bitti bugun kontrolum var bes gibi gitcez bakalim ne dicekl doktor 1 saattir gecmisi okuyom kizlar bende cok takiyodum evlendikhic korunmadim 7 ay olmadi ustelikadetim falan saatini sasmazdi ama trkiyeden gelmeden once doktora gittim doktor polikistik over dedi ne oldugunu bile bilmiyodum :1: baktim kafaya takmakla ysanmiyo bi siki diyete basladim o ara yeni dukkan ihalesini aldik sabah aksam onunla ugrasiyoduk o ay oyle hizlica gecti tam bat gunum geldi dukkanin acilis gunuyle ayni baktim gelen iden yok ertesi sabah test yaptim slik cizgi dedik kendimizi kandirmayalim sevinmedik bile test bozukdedik sonra 3-4 gun gecti hala gelen giden yok bi test daha pozitif kipkirmizi ondan sonrasinida biliyonuz zaten ki o ay adetim btti besgun gecmedi esim hastalandi dktor enfeksiyon var korunun dedi teavisi bitene kadar korundukki yani hic olmasia ihtimal vermiyoduk ama o aydan once cork otu bal tarcin karisimini okumustum burda corek tu bulamadim turkiyeden istedim yolladilar bu kurun adetin iincigun baslanasi gerekiyodu tesadufe bakinki corek otuda adetimi ikinci gunu geldi allh olmasini emrederse lur bu kada basit ona gorede sebepleri yaratir yani siz direk dogru merciden isteyin ve sabredenlerden olun abbim cumlemize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ami...
ben de bu ay bal tarçın çörekotu içtim bir acaip oldum
normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim felaket sızlamaya başlar içinde elektrik varmış gibi ve ağır adet gününe kadar
bir de adet gününe 10 kala içimde o kazıntılı adet hissi olur özellikle sabahları
ama bu ay ikisi de olmadı :27:

adetime bir kaç gün var ama göğüslerde hiiiç sızı mızı yok :27:

bu bal tarçın çörek otu bana bişey yaptı ama ne yaptı tam olarak anlayamadım :9::9:

sımdık colde kutup ayısı kaldı bana ugramayan :47:

1,,,) gecen hafta ayagıma kurdan battıydı basparmagımın hemen yanına ,malum hamıle olabılırım dıe doktorun verdıgı ılacı ıcmedım,sonuc ayagım apse yapmıs,zaten gecen haftadan berı ayagımın ustune basamıodum dısarı bıle cıkmadım hıc,evde yan yan dolasabılıodum,,saglık ocagına gıttım ılacla krem verdı hemen gecmesını bekleme dedıi,cok kotu bı yere batmıs kurdan eskıye donmesı ıcın 2 hatta3 aya yakın zaman alır dedı:47:

2...) sag kulagımın dıs kısmı sıstı hemde kocamla aynı gun !!! hemde ıkımızınde aynı kulagı !!! 1 hafta sonra gectı sımdı gıne basladı yarın doktora gıtcez :47:

3,,,,) malum 2 dusukden sonra kan pıhtılaasma sorunu cıkınca coraspın kullanmaya basladım ( aspırının hamılelık donemınde kullaanılacak versıyonu ) mayıs ayından berı korunmuoz ve ortalam 14 veya 16 gunde bır adet oluyorum ,,yanı bır ayda ıkı kez kanama oluyo ( yerlesme kanaması demeyın wallah ucarım sıze:47:) megersı benım cok sevgılı kadın dogum doktorum kı farklı ıkı doktora gıttım bana demedılerkı adet olunca kan sulandırıcı ıcme,,,,ehh bende bılmedııgım ıcın lopur lopur ıcıorum,, bugun saglık ocagındakı hemsıreye coraspın ıctıgımden berı erken adet oluyorum dedıgım de olay cıkdı ortaya o dedı aspırın ve kanı cogaltır dedı halıyle benım yumurtalar olusamadan garıplerım kan sulandırıcım yuzunden adet olarak gerı donuyomus ehhh gelde hamıle kal dıme:47:

4,,,,) tum bunların ısıgında saglık ocagına gıtme sebebım sadece basımın cok donmesınden dolayı ıdı kı tansıyonumda 10/5 cıkdı,

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,,,,:47::47::47::47:

Back
X