günaydın kızlar 
herkesin bir imtihanı var malesef kimi çocukla (olması veya olmamasıyla) kimi çevresiyle kimi eşiyle akrabasıyla imtihan oluyor. Rabbim hepimize imtihanımızda yardm etsin inşallah.
bi akrabamızın 9 çocuğu var eskilerden.. kadına çocuklarını bi sor. keşke bir tane yapaydım da kafam olaydı diyor. her ay birinin sıkıntısı geliyor hayatımdan bezdim diyor. yani Rabbim herşeyin olduğu gibi çocuğun da hayırlısını versin inşallah....
Hepimizden canım Rabbim hepimize güzel günler gösterecek inşallah önemli olan inancımızı yitirmeden şeytana aldanmadan dua edebilmek
offf yaaa kızlar neden bu nesil hep böyle.. ?
benimde bebişim olmuyor
eski kadınları 10-13 tane çocukları oluyomuş...
tabi ben okadar isstememde.. ben rabbimden sağlıklı bitanecik bebiş istiyorum sadece![]()
herkesin bir imtihanı var malesef kimi çocukla (olması veya olmamasıyla) kimi çevresiyle kimi eşiyle akrabasıyla imtihan oluyor. Rabbim hepimize imtihanımızda yardm etsin inşallah.
bi akrabamızın 9 çocuğu var eskilerden.. kadına çocuklarını bi sor. keşke bir tane yapaydım da kafam olaydı diyor. her ay birinin sıkıntısı geliyor hayatımdan bezdim diyor. yani Rabbim herşeyin olduğu gibi çocuğun da hayırlısını versin inşallah....
Günaydın kızlar...
Canım çok güzel yazmışsın kendi adıma çok teşekkür ederim, beni birkez daha düşündürdüğün ve belkide isyandan koruduğun için. Allah senden razı olsun, bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimizi nasip etsin. O kadar güzel bir topikki, ben sanal ortamlarda bukadar derdimi paylaşacağımı düşünmezdim. Sayenizde çok farklı bakabiliyorum olaylara. Yalnız olmadığımı anlıyorum ve güçleniyorum. Düşüp ağlamak yerine sayenizde Rabbim bana güç veriyor.
Hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah![]()
Hepimizden canım Rabbim hepimize güzel günler gösterecek inşallah önemli olan inancımızı yitirmeden şeytana aldanmadan dua edebilmek