Rabbim dayanma gücü versin canım. inşallah bu akşamı düşündüğünden çok çok daha güzel bitirirsin en azından kavgasız gürültüsüz![]()
canım üzme kendinirahat ol sıkma kendini... duymazdan gel onları. madem kocan cahil dio öle davran boş ver takma senin sağlığından önemlimi onlar öle düşün stress yapmamaya çalış... seni okadar iyi anlıyorumki... aynı şeyleri bizde yaşıyoruz... söz konusu kocamın ailesi olunca toz kondurmaz... benim ailemi zaten begenmez
kendi ailesi cahilmiş iadere etmek gerekiyormuş. benim ailem çağdaşmış istediğimiz gibi davranabilirmişiz benim ailem kaldırabilirmiş.. sinir oluyorum yaaaaaaaaaaa
canımmmmm hiç uzulme inş bugun dusundugun gibi gecmez cok guzel gecer inş:)) evlenmek cok zormus bir yılda bunu anladım
Çok teşekkür ederim kızlar. İnanın öle rahatladımki, buraya yazdım sonra açtım çok yakın arkadaşımla konuştum telde, biraz gitti o yumru. Dediğiniz gibi takmamaya çalışıcam. Allahım sen sabır ver bizlere. Şu kocalarımızında biraz gözünü aç ailelerine karşı. Aminnn..