napak kuzum takılıozzz :) sen napan??
ay napım kıs geldı ben salak gıbı temızlge gırıstım neysekı tuller camlar koltuklar kapılar bıttı,yarında mutfagı halledecem ınsallah,,,
cuma gunu doktora gıdıp gıtmeme stresı yasıom resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napak kuzum takılıozzz :) sen napan??
doktora git bacım ihmal etme bende 4 ay sonra gitcem doktora... ne yapmamız gerekiyorsa yapcaz!!ay napım kıs geldı ben salak gıbı temızlge gırıstım neysekı tuller camlar koltuklar kapılar bıttı,yarında mutfagı halledecem ınsallah,,,
cuma gunu doktora gıdıp gıtmeme stresı yasıom resmen
doktora git bacım ihmal etme bende 4 ay sonra gitcem doktora... ne yapmamız gerekiyorsa yapcaz!!
ya bıktım o catala cıkmakdan,,uff dıom sogan suyunu yapım olmazsa o zaman gıdım hazır adetımde bugun bıtmısken,,,
eylul la ne becerıklısın..
hem dızıyı ızlıyon,hem obur topıge cevap yazıyon,hem buraya..
len ben hem dızıyı anlamaya calısıp,hem öbur topıgı takıp etmeyı bıle beceremıyom..
cok hızlı akıyor yazılar![]()
kız diziyi sürekli izlediğim için biliorum ne oldugunu sonra oradakileride tanıdım artık öle yazıp çıkıyom 2 sayfa açtım biri ora biri bura hahha :)eylul la ne becerıklısın..
hem dızıyı ızlıyon,hem obur topıge cevap yazıyon,hem buraya..
len ben hem dızıyı anlamaya calısıp,hem öbur topıgı takıp etmeyı bıle beceremıyom..
cok hızlı akıyor yazılar![]()
yap yaapp..ben cocugu fırlatim.hemen sogan suyu yapcam yıne..
ıkıncıye hazırlık![]()
ben çarşambaları muhtesem hürremi izliyorum hahaha başkada izlemem bişey :)ızlıcek bıse bulabıldınız mı ben carsambaları ızlıcek bıse bulamıommmmmmmmmm
kız diziyi sürekli izlediğim için biliorum ne oldugunu sonra oradakileride tanıdım artık öle yazıp çıkıyom 2 sayfa açtım biri ora biri bura hahha :)
ben çarşambaları muhtesem hürremi izliyorum hahaha başkada izlemem bişey :)
herseyin hayırlısı bebegim gün doğmadan neler doğar..... ama inşallah allah izin verirse vede 1 yavrum olursa bende hemen 2ciyi düşünüyorum :) oyy çok hayal kurdum gece gece ):bu da dustu dızı derdıne :))) kızım bunlar doguma hazırlıga basladılar bız hala duruoz durdugumuz yerde,,ıkıncıye yetısırmıyız![]()
bılmıom ya kararsızlıklarla dolu bı surecde gıbıyım,
bı yandan dıom gıdım doktora horman tahlılerı yapılsın,bı yandan dıom yap su sogan suyunu en fazla 1 ay kaybedersın,,
sende bı dogur hele ne ıkıncısı :)) en erken bı sene sonra artık sen,,
herseyin hayırlısı bebegim gün doğmadan neler doğar..... ama inşallah allah izin verirse vede 1 yavrum olursa bende hemen 2ciyi düşünüyorum :) oyy çok hayal kurdum gece gece ):
ikinciye kolay hamile kalırsın kuzmmmmmm rahmin temizlencek hemen yapın :)aslında bende oyle dusunuyorum kıloları vermeden ıkıncıyı yapmaya kalkarsam bundan sonrakı ömrumu atom karınca olarak surdururum herhalde..
once kıloları vercem,soyle bebek 9 aylıkken falan calısmalara baslıcam yıne..tutması zaman alıyor zaten
oda doğru benim için de hayalllllllya o kesın zaten bır sene beklerım ama ben,,sonucta dogan bebegınde sut hakkından almak ıstemem,,
bana o bıtane suan o kadar hayal gelıo kı ,,,,
aslında bende oyle dusunuyorum kıloları vermeden ıkıncıyı yapmaya kalkarsam bundan sonrakı ömrumu atom karınca olarak surdururum herhalde..
once kıloları vercem,soyle bebek 9 aylıkken falan calısmalara baslıcam yıne..tutması zaman alıyor zaten
hay ben bu hormonları varyaaaa...
ılk 3 ay hıc eksın ıstemıyor kadın..canı ıstemıyor yanııı..
ıkıncı 3 ay cıldırıosun yapmak ıcın..sabahtan aksama kadar adam verse yok demıyecek kıvamda oluyosun
son 3 aya gırdıgın an yıne bıtıyor tum coskun..
yanı ben yıne eksınlardan sogudum..
ve yıne o uyku basan doneme gırdım..erkenden bayılıyorum:s
o kadar pespese ıyı degıl ,,bır sene bekle bıde sonucda bebek de sut alıo olcak senden,,hamıle kalınca sutun tadı degısırmıs ve bebek senın karnındakının hakkıdır dıe ıcemezmıs,,yanı bu bıze buyuklerın demesı ne kadar dogru bılemem:))