KISKANC ARKADAS BOZUNTUSU

Bu yorumunuz sizin ne kadar itici ve egoist bi insan olduğunuzu gösterir. Bence gerçekten çok güzel olsaydınız burda deli gibi kendinizi övmezdiniz :) ne diyeyim çok güzelsin ben de kıskandım şimdi seni
Hala böyle bir cevap yazmanız sizin ne kadar sığ görüşlü oldugunuzu bi kez daha kanıtladı.
Sizin yazdiklarinizdan bu çıkıyor dedim ve 2.paragrafi ben bunları demiyorum tabiki diye başlatmışım
Beni değil ama birini kiskandiginiz çok net konu size battığına gore

Sen benim kafa yapımı, konumunu, statümü nerden biliyorsun pardon?

Dediğin kadar mükemmel bir hayatın ve yasina uygun karakterin olsa burda millete satascagina "mükemmel" hayatını yaşarsın.

Cünkü gerçekten mutlu insanlar böyle yaparlar.

He bir de kendi hayatını mükemmel göstermeye çalışan mutsuz, işsiz bir grup vardır ki onu sen benden daha iyi bilirsin

Seni ve mükemmel hayatıni soran oldu mu ?Hayir.

Yapicam sagolun:)
Ayni zamanda yuzunede soylesemmi diye kararsiz kaldim
söylemeyebilirsiniz de, direkt unfollowlayın. mesaj atarsa da gecistiren kısa cevaplar verin. kendi kafasında kurup kendi kendini yesin. daha cok siniri bozulur. yuzune soylesen uste cıkmaya calısır cunku. cok iyi biliyorum boyle piskinleri

Sen benim kafa yapımı, konumunu, statümü nerden biliyorsun pardon?
Bana ilk yazdığın cevabın da ki uslubundan nasıl biri olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Ayrıca benim mükemmel hayatımdan önce senin şu anki mükemmel ilişkini ben sormadığım halde sen gayet iyi özetlenmiştin.
Ve yaşında 40-45 falan herhalde çünkü kendinden büyük biriyle bu şekilde konuşman kafa yapından önce aile terbiyenin de eksik olduğunu gösteriyor.
Anneniz çocukluk arkadaşınızla ilgilenirken seni ekarte edip seninle yeterince ilgilenmemiş belliki
Ama üzülme inşaAllah bundan sonra kendinde ki eksikleri fark edip düzeltirsen herşey senin için daha iyi olacak.

Issizin teki oldugun icin eski konularima bakmissin tek tek ama o eski iliskimdi uzgunum
Aldigim terbiyeyi agzina bile alamazsin sen ki birde elestireceksin Haha
Hak edene hak ettigi kadar saygi erdemin ilk sartidir.Universite okumussun ya bunu da bilmeliydin

burda dolascagina git cocuklarinla ilgilen derdim ama onlara verebilecegin bir terbiyen olmadigi cok acik
Bu konu icine dert olduguna gore sende biseylerin ezikligini yasamssin belli

Ama bunu cocugun yasindakilere satasarak asamazsin ancak boyle belli edersin yarani

kendi yasindakilerin konularina yaz burdan uzaklas

Son düzenleme:
aynısı benimde başımda var benimkide eskiden bir tanıdık yıllar sonra dibime geldi bide sadece beni değil annemi babamı bile kıskanıyor daha doğrusu fesatlık çekiyor mesela babamın içinden bir şey geldi bir şey yaptı yazmayayım belki buraya girer sonunda sevap olan birşey aynısını babamdan göresiye yaptı bide sürekli yapıyor sanki onun fikriymiş o bulmuş gibi davranıyor tamam yap çok güzel birşey yapıyorsunda önce fikir üret fikir çalma babamda taklit edilmekten hiç hoşlanmaz, annemde mesela çamaşır yıkamaza 40 gün kokar ama çamaşır yıkamaz annemim çamaşır astığını görsün hemen çamaşır asar bide aynı çamaşırları asar kızım senin başka kirin mi yok bu kadar tesadüf olamaz mesela annem bayrama gidecekti gece dediki kızım şu sütyenlerimi as tele dedi gittim astım hiç iç çamaşırı asmayan kız gitmiş sütyen asmış birde bizimkisi kaçtaneyse onun kide o kadar sürekli saçının rengini değiştiriyor 3 günde 1 insan saçının rengini değiştirirmi bana durmadan saçımın rengini soruyordu şimdi saçının rengi aynı benim saç rengim meğer amaç belliymiş mesela bizim paspasın üstüne yanlışlıkla su dökülse annem kurusun diye assa sadece görmesin hemen paspasını yıkar asar acaba diyorum kafasında bir sorunmu var
böyle insanlar dünyada var bu kıskançlıkmı fesatlıkmı kafadan kaynaklanan psikolojik bir problemmi bilemiyorum ama benim kisi psikolojik duruma daha yakın

Hanımefendi siz ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla.Kesin iletişimi olsunbitsin.Söyleyecek bir şey yok ki.Benim zevklerim seninle benzeşiyor ondan der geçer yani.Görüşmeyin olsun bitsin

Hanımefendi siz ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla.Kesin iletişimi olsunbitsin.Söyleyecek bir şey yok ki.Benim zevklerim seninle benzeşiyor ondan der geçer yani.Görüşmeyin olsun bitsin
Sorun zaten kiskancliktan catliyoken seviyor gibi yapip zorla iletisime gecmeye calismasi:)

Son düzenleme:
Genellikle kendisi mutsuz olduğundan, başkalarını da mutsuz görme isteği sonucu oluşan arkadaşlara yapıştırılan sıfattır kıskanç arkadaş
yoksa bir insan kendisi mutluyken başkalarının ne durumda olduğunu yeterince önemsemez.

Ben gayet mutluyum valla:)
Sapık gibi durmadan kendini hatırlatan birinin halini görmek için önemsememe gerek yok.zaten burnumun dibinde bitiyor kendisi

+1 bence bunu diyen kıskanıyordur ki kızın her hareketine bir anlam yüklemiş
Keşke şurda üye olmadan önce bikaç mantık sorusu sorulsa ya

Zira daha okudugunu algilayamayan ergenlerimizle dolu forum

Hareketler bana karşı yapılıyor zaten bana yazıyor bana söylüyor
Benim birseylere anlam yuklememe gerek yok
Madem okudugunu anlamiyorsun cevap yazma konuma. Çok mu zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…