- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Hala böyle bir cevap yazmanız sizin ne kadar sığ görüşlü oldugunuzu bi kez daha kanıtladı.Bu yorumunuz sizin ne kadar itici ve egoist bi insan olduğunuzu gösterir. Bence gerçekten çok güzel olsaydınız burda deli gibi kendinizi övmezdiniz :) ne diyeyim çok güzelsin ben de kıskandım şimdi seni
Sen benim kafa yapımı, konumunu, statümü nerden biliyorsun pardon?Evet benim de hayatımda ki tek gayem evlenmekti canım
Hem okudum hem evlendim hem meslek sahibi oldum hem kariyer yaptım hemde çocuk yaptım şimdi 40 yaşındayım ikinciyi yaptım 45 te üçüncüyü de yapacağım inşaAllah.
Kızım üniversite de o da benim gibi olmak istiyor.
Ama sen bu kafayla bu uslupla gidersen icraat sıfır örnek arkadaş olarak yaşarsın
İbretlik tespitBoşver sesini çıkarma o duramayacak zaten eminim
Yapicam sagolun:)o senden begenisini geri cektiyse sen de ondan takibini geri cek :) olsun bitsin
söylemeyebilirsiniz de, direkt unfollowlayın. mesaj atarsa da gecistiren kısa cevaplar verin. kendi kafasında kurup kendi kendini yesin. daha cok siniri bozulur. yuzune soylesen uste cıkmaya calısır cunku. cok iyi biliyorum boyle piskinleriYapicam sagolun:)
Ayni zamanda yuzunede soylesemmi diye kararsiz kaldim
Bana ilk yazdığın cevabın da ki uslubundan nasıl biri olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.Sen benim kafa yapımı, konumunu, statümü nerden biliyorsun pardon?
Issizin teki oldugun icin eski konularima bakmissin tek tek ama o eski iliskimdi uzgunumBana ilk yazdığın cevabın da ki uslubundan nasıl biri olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Ayrıca benim mükemmel hayatımdan önce senin şu anki mükemmel ilişkini ben sormadığım halde sen gayet iyi özetlenmiştin.
Ve yaşında 40-45 falan herhalde çünkü kendinden büyük biriyle bu şekilde konuşman kafa yapından önce aile terbiyenin de eksik olduğunu gösteriyor.
Anneniz çocukluk arkadaşınızla ilgilenirken seni ekarte edip seninle yeterince ilgilenmemiş belliki
Ama üzülme inşaAllah bundan sonra kendinde ki eksikleri fark edip düzeltirsen herşey senin için daha iyi olacak.
takma ve mümkünsede görüsmeKonu sadece begeni cekmek degil.O tuzu biberi .cok daha onemli sebepleri var okuduysaniz
Öyle yapıcam artık teşekkür ederim:)takma ve mümkünsede görüsme
Sorun zaten kiskancliktan catliyoken seviyor gibi yapip zorla iletisime gecmeye calismasi:)Hanımefendi siz ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla.Kesin iletişimi olsunbitsin.Söyleyecek bir şey yok ki.Benim zevklerim seninle benzeşiyor ondan der geçer yani.Görüşmeyin olsun bitsin
Var böyle insanlar neyin hırsı anlayamıyorum.Yüzüne güler başına iyi bir şey gelse çok sevindim der ama içinden kudurur.Bundan da zevk alıyorlar gibi.Aslımda kendine de zarar ama değişmez.Kopartın ipleri gitsinSorun zaten kiskancliktan catliyoken seviyor gibi yapip zorla iletisime gecmeye calismasi:)
Ben gayet mutluyum valla:)Genellikle kendisi mutsuz olduğundan, başkalarını da mutsuz görme isteği sonucu oluşan arkadaşlara yapıştırılan sıfattır kıskanç arkadaş
yoksa bir insan kendisi mutluyken başkalarının ne durumda olduğunu yeterince önemsemez.
Keşke şurda üye olmadan önce bikaç mantık sorusu sorulsa ya+1 bence bunu diyen kıskanıyordur ki kızın her hareketine bir anlam yüklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?