- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Konu sadece begeni cekmek degil.O tuzu biberi .cok daha onemli sebepleri var okuduysanizNe kadar çok önemsiyorsunuz bu sosyal medyada beğeni alma /geri çekme durumlarını.
Hiçbir şey yazmayın, gitmiş bitmiş işte. Siz dediniz diye sizi taklit ettiği fotoğrafları kaldıracak mı sanıyorsunuz?
Beğeni geri çekme olayı saçma olmuş. Ama bu tarz duygular içinde olduğunuz biriyle zaten artık dost değilsiniz bence, o yüzden takmayın. Benim yakın arkadasım benim beğendiğim, yaptığım bir şeyi yapınca ben Mutlu
Begenilerini geri ceken bi insandan cok sey bekliyorsun. Hic bi sey yazma , icinde de tutma degmez.
Okudum gülümKonu sadece begeni cekmek degil.O tuzu biberi .cok daha onemli sebepleri var okuduysaniz
Yazdığım şeyler üst üste gelince en büyük kanıtı oluyor zaten.Okudum gülüm
Ben bu spesifik ifadelere uyuz oluyorum. Kız beni kıskanıyor. Eee, kanıt? İşte sevgilimle küsünce mutlu oluyor, yok benim kaşım gibi kaş şekillendiriyor da bilmemne.
Sevgilinle küsünce mutlu olduğu ne malum? Belki sana öyle geliyor? Kaşını belki o da o şekil yapmak istiyor?
Somut bir şey koymamışsın ortaya ve kıza gülüp geçtiğin de yok, deli gibi takıyorsun kızı.
amannnnn sallaaaa.... degmez sikinti yaptiginaMerhaba kısceler
Bebeklik arkadasimdi bu kisi benim.Annesi calistigi icin benim annem yedirirdi oglenleri hatirliyorum kucukken maddi manevi hakkimiz gecmistir
Ama son yillarda sevgilimle iliskimi, beni herseyimi kiskaniyodu.Koydugum fotografin aynisini sosyal medyaya koymalar, sac rengime, kaş seklime kadar taklit etmeler...Ben sevgilimle barisinca bi triplere girmeler, küsünce canim cigerimsin demeler
Bende bagimi kopardim ama sirf nispet icin sozlendim nisanlandim diye anlatmak icin 3ayda bir kendi yaziyodu.Ve son radde 2ay once evlendi.Nikah sekerinj bile brnim sevgilimle begendigim seyi yaptirmis.Ki ona atmistim evlenirsek bu olcak diyr ama ayrildik.
Simdi ben biz birbirimizi silmeden once de butun resimlerimddki begenilerini flanda geri cektigini ama o siralar yuzume guldugunu farkettim ve yine sinirlendim.Geri cektigin gibi birebir brni taklit ettigin resimleride sil diyesim var ve daha bicok sey
Cok zavalli ve ezik evet haline guluyorum.Ama bi yandanda sinir oluyorum
Siz olsanız ne yapardınız?
Olmaz zaten görüşmuyorum ama icimdekileri soylesemiydim diye dusunuyorumböyle arkadas mi olur.. uzak dur bence..
"Ne manaaag??" diye sorasim varTaklit ett kizzz namımm yurusunnnn cunku ablan star bebegim derimmmm hahaha
Olmaz zaten görüşmuyorum ama icimdekileri soylesemiydim diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?