kıskanç arkadaş :(

BllackAngell

aşkımmm ♥
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
19
1
3
34
selam bayanlar :KK25:
buraya yeni üye oldum , ve sizinle derdimi paylaşmak istiyorum..
liseden beri tanıdğım bi arkadaşım var en başta çok samimiydik fakat sonra o beni sürekli tklit etmeye başladı .. ve ben buna çokk gıcık oluyorum :KK62:
sürekli beni kıskanıyor..
okuldan beri çoğu erkek benle sevgili olmak istiyodu... bunu kıskandığına eminim. çünkü ne zaman erkek arkadaşım olsa ,ayrılmam için birçok sebep uydurup duruyodu.. bunları geçtim.. tarzımı bile taklit etmeye çalışıyodu.. örnek olarak aldığım elbiseleri 1 hafta sonra onun üzerinde görüyorum. :KK57: hatta hızını alamayıp karamel rengi saçlarımıda taklit etti:KK61:
ben hemşire olmak istediğimi söyleyince o da kendi istediği meslekten vazgeçip hemşirelik okudu.. ben atandım şuan aydında çalışıyorum fakat o atanamadı .. birdee o da aydına geldi şaka gibi yaaa :mad: beni çekemediğini görebiliyorum.... bela gibi kaldı başımda kızlar kaç kez uyarmama rağmen hala devam ediyo.....onun sayesinde hep mutsuzumm... arkadaşlık yapmayayım diyorumda ailesi akrabamız gibi .. ailesi iyidir de kendisinden çook nefret ediyorum.. napmalıyım? :KK17:

Canim herkesin bir dönem boyle bir arkadasligi olur. Senin sahip olduklarini kiskanir kendisi cok cok zengin dahi olsa. Taklitler aslını yaşatıyor :) belli ki seni cok begeniyor, sana ozeniyor.
onunla arkadasligin hala suruyor mu

Benim de bi arkadasim vardi, yagmurdan basortumun önü düşüyordu diye bi gün bana dedi ki "ya nasıl yapiyorsun bunu, ben evde ugrasiyorum uğraşıyorum yapamiyorim" hahahaha cok gulmustum. Sonra da uzaklastim zaten...
En mantiklisi uzaklasmak.

ben olsam demekki iyi şeyler yapıyorum ki benim yaptıklarımı yapıyor derim
kendini üzme nedenini anlayamadım doğrusu bunca zaman boşuna üzülmüşsün
Üzülmen gereken bir şey yok bu kadar zaman değişmedi sen de bu duruma alışmaya bak

Ben olsam açık açık ezerdim herhalde çünkü aynı durum bende de var kuzenim ne almak istesem benden önce alır ki almadan 1 hafta önce ona söylemş olduğumdan yada ne alsam 1 hafta sonra o :KK48: farkedince onun üzernde gördüğüm zamanlarda ÖZENTİ demeye başladım ben gelemem böyle şeylere . Gerçe dememe rağmen devam ediyor ama takmıyorum:D

kim birisi için beni kıskanıyo dese genelde onda sorun olduğunu düşünürüm .büyük ihtimalle kendi hayatını ilişkilerini çok göze soka soka yaşayıp egosuyla ilgili problemleri oluyor.hatta şikayet etse de kıskanılmaktan da içten içe mutlu oluyor.

boşver ne zararı var ki eğer çok rahatsız oluyorsan mesafe koy gitsin kararını kesin verdikten sonra o bile zor değil kaç yıllık arkadaşın olursa olsun kimse kimseye mecbur değil.

Bunda rahatsız olacak bir şey yok ki...
Belli ki sizi seviyor ve beğeniyor örnek alıyor.
Gereksiz rahatsızlık yaşıyorsunuz.

Senin anlattığın gibi hastalık derecesinde kıskanç insanlar var kendilerine ait bir fikri olmadığı için sürekli beğenilen insanları taklit eden,ama tam tersi de çok var aslında hiç kıskanılmayıp ta kendini bulunmazz nimetten sanıp kıskanılıyorum havalarına giren,sen hangi gruptansın tahmin edemiyeceğim.
Ama kıskanılan tarafsan bunda pekte sorun yok arkadaşlığını kes olsun bitsin.

tüm erkekler sana teklif ediyosa kıskanabilir
kadınsal bi kıskançlık normal bence
ama kıyafet konusu çok rahatsız edici
bozulduğunu belli edip surat yap bnim aldıklarımı alıyosun sonra ben bi daha giyemiyorum de

karamel rengi saç boyaması çok abes değil ki
belki sende görüp beğendi boyadı

bikaç yıla kadar herkesin kafası karameldi zaten
bizim kızların hepsi o renge boyatmıştı kimse de rahatsız olmuyodu
ilk sen boyadın diye o kız neden boyayamasın ki
aynı parfümü filan alsa anlarım da saç boyası olabilir bence

hemşirelik okuması da belki daha mantıklı bulduğu içindir
arkadaşlar arasında öyle şeylr olur
sen o bölümü isteyince birlikte çalışmayı düşünüp hayal kurmuştur belki
biz de arkadaşlarla aynı şehirlere denk düşmeyi çok istiyoduk mesela
devlet memuru olsak o şekilde ayarlardık

ayrıca o kız senin ondan bu derece rahatsız olduğunu biliyo mu ki
belki aranızın iyi olduğunu düşünüyodur
çok rahatsızsan bi sebepten kavga çıkar mesafe koy

Renklendir durumu o zaman..begenmesende almasanda yapmasanda soyle..o ugrassin..şu guzel bunu alcam buraya gitcem de:)).otur izle

ya kızlar şöyle şeyler demeyin . size ayrıntısına kadar anlatmadım ki . gerçekten hareketlerinden belli oluyor. ben onu neden kıskanayım ki:. zaten tatil bitsin gidicek kendi şehrine bende kurtulucam o beladan..

belkide sen kuruntu yapiyosun... belki seni taktigi bile yok... zevkler ayni olamaz mi.. lisede ztn meslek dusunceleri hep degisir.. hemsirelik aklina yatmistir belki... sen gicik oldugun icin herseyi batiyo olabilir..

belkide sen kuruntu yapiyosun... belki seni taktigi bile yok... zevkler ayni olamaz mi.. lisede ztn meslek dusunceleri hep degisir.. hemsirelik aklina yatmistir belki... sen gicik oldugun icin herseyi batiyo olabilir..

ama aklında başka bi meslek varken , ben söylediğim an kendi mesleğinden vazgeçmesi normal mi :KK12:
bilmiyorum ya neyse tatil bitiyo :p

Back
X