• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç arkadaş

Canım kesinlikle aekadaşlığını bitir. Daha 17 yaşındasın ne dostluklar kuracaksın ilerde. Bir kaç sene sonra sadece adını hatırlayacağın üstelik sana değer vermeyen arkadaşlar ve insanlar için kendini üzme. Başta mesafeni koy soğuk davran kendini geri çek o zaten soracaktır sana durumu. Sorduğu an sıkıntılarını söyle ve arkadaşlığını kes. Umarım tavsiyelerimizi dinlersin.

17 yasinda birçokarkadasim vardi cevremde lisedeydim onlarin o kinci işguzarci iikiyüzlü dedikoducu saygisiz yüzlerini gorunce ayni ortamdayken yüzlerine sen kincisin sen soylesin catir catir konuştum hayatimdan defettim gereği yok öyle insanların daha onlara neler neler yaptim bi bilsen.. Lise bitti üniversiteye basladim bir yil oldu ve şeytan görsün yüzlerini daha bi kere konusmadim

ben bir kere bitirirsem bir daha yüzüne bakacağımı sanmıyorm o derece kısknç yani
bncede ya neyse insan onu dile getirmeli uzun uzun laf sokup eleştrmk çok sacma
Kesinlikle bak hayat kisa boyle omur torpusu insanlari yolla seni elestireni degil destekleyeni arkadas bil canim

Arkadaşlığını nasıl kes biliyor musun, bir gün yine seni kıracak bişey söylediğinde (şaka olarak bile dese), yüzüne tiksinir gibi bak ve " sen nasıl bir insansın ya" diyip git, gelirse de konuşma, bitti gitti.

herkese merhabalar benim bir arkadaşım var ama arkadaşım olduğunu ispatlamaya bin şahit lazım . o derece bana karşı düşmanlık ve kin besliyor içinde bunu anlayabiliyorum.
her şeyimi kıskanır
süzer,inceler
laf sokmaya çalışır, küçük görür beni . Çok burnu havada bir insan . bıktım artık .
sanki dünya onun etrafında dönüyor.
ırklarımız farklı. ben ona saygı duyarken o bana bir gram bile saygı duymuyor ya :KK43:
ırkımdan dolayı beni çok hafife alıyor laf sokup rencide ediyor
kendini bir halt sanıyor o konuşurken ben onu dinlerim ama beni hiç dinlemez konuşmamı beğenmez ya da anlattıklarımı umursamaz
ben hiçbir şeyi başaramam ama o her şeyi başarabilir çok zeki çok akıllı havalarında
daha bir sürü şey var da yazmadım :KK43: ablalarım lütfen bana bir akıl verin ben ne yapayım bu kızla
birde arkadaş diyorsun ..ilahi sana..uzak dur o kişiden..bazıları insan kılığına girmiş yılandır..sokarda sokar...bir bahane bul tartış ve uzaklaş...aslında bahane çok bu kişide..bulmakta zorlanmazsın..ayy nefret ederim böylelerinden..

Senin yasinda benim yegenim var.Boyle bir durumda olsaydi ona sunlari deerdim.Seni huzursuz ediyor,canini sikiyor,sana saygi duymuyor ,inancindan oturu igneeliyor...Neden kendini boyle bir sozde arkadasa layik goruyorsun?Hic mi arkadasin yok ac ozaman kitap oku! ve onunla karsilasirsan sadece merhaba de nasilsin'a uzatma sohbetini ve yavasca hayatindan cikar.

Back
X