- Konu Sahibi feracelife
irklariniz farkli mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irklariniz farkli mi ?
Kesinlikle bak hayat kisa boyle omur torpusu insanlari yolla seni elestireni degil destekleyeni arkadas bil canimben bir kere bitirirsem bir daha yüzüne bakacağımı sanmıyorm o derece kısknç yani
bncede ya neyse insan onu dile getirmeli uzun uzun laf sokup eleştrmk çok sacma
birde arkadaş diyorsun ..ilahi sana..uzak dur o kişiden..bazıları insan kılığına girmiş yılandır..sokarda sokar...bir bahane bul tartış ve uzaklaş...aslında bahane çok bu kişide..bulmakta zorlanmazsın..ayy nefret ederim böylelerinden..herkese merhabalar benim bir arkadaşım var ama arkadaşım olduğunu ispatlamaya bin şahit lazım . o derece bana karşı düşmanlık ve kin besliyor içinde bunu anlayabiliyorum.
her şeyimi kıskanır
süzer,inceler
laf sokmaya çalışır, küçük görür beni . Çok burnu havada bir insan . bıktım artık .
sanki dünya onun etrafında dönüyor.
ırklarımız farklı. ben ona saygı duyarken o bana bir gram bile saygı duymuyor ya
ırkımdan dolayı beni çok hafife alıyor laf sokup rencide ediyor
kendini bir halt sanıyor o konuşurken ben onu dinlerim ama beni hiç dinlemez konuşmamı beğenmez ya da anlattıklarımı umursamaz
ben hiçbir şeyi başaramam ama o her şeyi başarabilir çok zeki çok akıllı havalarında
daha bir sürü şey var da yazmadımablalarım lütfen bana bir akıl verin ben ne yapayım bu kızla