Tatlım işin içine ailelerde giriyorsa tehlikeli, yani şu yönden tehlikeli belliki onun ailesi seni istemeyecek yada sizinkiler onu istemeyecek ilk önce ailelerinizin rızasıyla ve sorunsuz bir biçimde beraber olmak istiyorsanız ilk önce ailelerinizi ikna edeceksiniz yani burda görevler size düşüyor :44: Onun dışında sana karşı aşırı duygusal davranması aslında bir kadının eşinden yada sevgilisinden beklediği bir haldir. Ama gerçekten aşırı diyorsan ve bu kıskançlık olayı seni artık bunaltmaya başladıysa bunuda sevgilinle çözeceksin konuşarak. Herşeyi açık açık şöyle neyden ve neden rahatsız olduğunu hatta onada sor, onun sende rahatsız edici bulduğu davranışların varmı diye böylelikle daha anlayışlı olursunuz bence. Yazını tam okumadım canım alakasız bişey yazdıysam kusura bakma öpüorum
güvensizlik var sanırım.. sevgiliniz size güveniyo olsa bile kendine güvenmiyo olabilir. ki sizde belirtmişsiniz zaten kendini beğenmiyo diye. onunla konuşun. onu tüm erkeklerden daha yakışıklı bulduğunuzu, onu çok sevdiğinizi, sonsuza kadar onunla birlikte olmak istediğinizi vs.
bu ona iyi gelicek kendini daha iyi hissedecektir. arada iltifat edin. gömleğin çok yakışmış, çok tatlısın falan filan..
bu kıskançlık kendine güvenmediğinden kaynaklanıyo gibi. böyle davranırsanız özgüveni yerine gelir ve bu kıskançlıklar hafifler diye umuyorumm..
canım benim cevap verdiğin için teşekkür ederim.ailesinin ilk etapta karşı çıkmasını normal karşılıyorum.ikna etmeye çalışacak..daha çok zamanımız var zaten okulumuzun bitmesine.eder o vakte kadar.çok duygusal olmasına gelince bir tek bana özel bir durum..hastalanacak boyutta büyütmesine dayanamıyorum...konuşuyorum bir kaç zaman sonra yine eskiye dönüyor.ne restler çektim.biraz da esnettim toparladım.ayak da uydurdum ama az daha sakin olmasını sağlayamıyorumçok hassas ben konusunda..yemek öğünlerime kadar ilgileniyor..
bu konuyu kendisiyle konuştunuz mu? bu şekilde davranmasının belki başka sebebleri vardır;
sizi aşırı kıskanması kendisini çok çirkin bulmasından kaynaklanıyor olabilir. eğer öyleyse ona iltifatlar ederek düşüncelerini değiştirmesine yardımcı olabilirsiniz.
diğer bir neden kültürel farklılık olabilir. eğer sebep buysa bu farklılığı karşılıklı özverilerde bulunarak aşabilirsiniz.
diğer bir neden kaybetme korkusu olabilir. bunda ise size iş düşüyor; onu bırakmayacağınızı ona hissettirmelisiniz.
diğer bir neden geçmişinde bu konuyla ilgili yarası olabilir. bu konuyu da konuşarak çözebilirsiniz.
diğer bir neden ise size güvenmiyor olabilir. onu aldatacağınızı düşündüğü için kıskanıyor da olabilir.
bence siz bu konuyu karşılıklı oturup enine boyuna konuşmalısınız, çünkü gelecek şakaya gelmez
kıskançlık bence dozunda olmalı.ama sizinki biraz abartmış.evlenince ilerde düzelir deseniz yok düzelmez bence. eğer kendinizden taviz vermeye başladıysanız o bunu giymemi istemez diye bir giysiyi almıyorsanız iş ciddi bence...hep siz alttan alırsanız alışır hep sizden bekler.bence biraz düşünün ..birazda o fedakarlık yapsın.hemen midem ağrıdı hasta oldum falan..bence hastalığın arkasına sığınmak bu...neyse tabi siz bilirsiniz
hadi bunları giyme gel sana çok şık kıyafetler alalım alış veriş yapalım filan diyor...biraz daha esnettim onu son zamanlarda ben de biraz esnedim uyum sağlamaya çalışıyoruz..ama alttan alan son zamanlarda benim genelde..ona da biraz iş düşüyor..esnememeli miyim?o zaman kavgalar daha kötü mü olur yoksa zamanla alışır mı?
Bugun saçma sapan bır sebebten kıskançlık çıkarıp hasta olacak dereceye gelen adam yarın öbürgün beni eve kapatır ..
İsteklerını yapmadıgım zaman baskı , baskının ardında da şiddet gelir ..
Erkek Arkadaşınızın Psikolojik sorunları var..
Bence acele etmeyın , ilişkinizi gözden geçirin
Ayrıca duzelırmı , duzeltırmıyım dıye de umut etmeyın , İnsanlar Düzelmiyorlar !..
valla kıskanç erkeklerin ortak yalanı bu giysi konusunda.sana daha şıklarını alalım..tabi illa taş gibi ol almam de demiyorum.ama ben hep böyleydim neden beni değiştirmek istiyosun falan de bakalım.mesela ben evlenmeden yırtık kot giyerdim daha çıktığımız dönemler bunu sevmiyorum giymesen daha mutlu olurum dedi.bende bir daha giymedim.ama saçıma makyajıma karışmaz.sadece ona karıştı işte.abartsa başka şeylerede karışsa napardım bilmiyorum??şimdi diyorum kotumu tekrar giyeyim mi diye gülüyor eşim:))topuklu ayakkabına bile karıştığını yazmışsın abartı geldi valla.bence esne ama dozunda. biraz o biraz sen o da üstüne düşeni bilsin ki dozunu ayarlayabilsin bence...naçizane abla tavsiyem sana
kısa eteklerim ve göğüs dekoltemle sorunu var(öyle cici elbiselerim var ki kıyamıyorum)..omzumu açıkta bırakan kolsuz tişörtlerimi sevmiyor bir de..sadece 1 parmak omzumu kapatan boleromu giydiğimde yüzündeki mutluluğu görmelisin abla..ama baak bu gün senin çin giyindim güzel olmuş muyum diyince eleştiremiyor çoğu zaman.aynı boydayız hemen hemen ondan kızıyor topuklu ayakkabıma:26:aşkım bu gün hani o elbisemi giyeyim mi diyorum giy aşkım ama bana böyle sorarak giy her zaman giyme diyor mesela..onu biraz daha esnetmeyi deneyeceğim öyleyse..
umarım düzelir canım.seviyorsanız birbirinizi esnek olmak lazım .ama aşırıya kaçıyorsa sen anlarsın bunu o zman dur bakalım deme zamanı gelmiştir..ama iyice tanımadan evlenme derim ben..ailende sende çok üzülürsün sonra.ve birde üniversite ortamındaysanız erkekli kızlı toplantılar olur çok doğal.eşim anlayışlıdır bu konuda mesela ama ben değilim:))ben ondan daha kıskancım..her arkadaşını tanırım..nişanlıyken onun erkek arkadaşlarıyla falan bowlıng oynamaya giderdik ben çok eğlenirdim.evlenince götürmez mi acaba beni derdim.ama halen devam çok şükür.bu aralar gidemiyoruz ama.hamileyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?