T tuut 2924 Rabbim kuzularımı koru.... Kayıtlı Üye 17 Aralık 2009 2.107 77 158 27 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkokos #21 kelebeklerim0407 .!.: ne kadar guzel demekki sahiplenmis bende esimim beni kiskanmasini cok isterdim ama inanimaz rahat bi insan Genişletmek için tıkla... yaa illa kıskanıyodur biraz ya..gerçi rahat olmasıda güzel bişeymiş
kelebeklerim0407 .!.: ne kadar guzel demekki sahiplenmis bende esimim beni kiskanmasini cok isterdim ama inanimaz rahat bi insan Genişletmek için tıkla... yaa illa kıskanıyodur biraz ya..gerçi rahat olmasıda güzel bişeymiş
kkokos çok aşııık:) Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 84 1 36 Bursa 27 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkokos #22 kelebeklerim0407 .!.: ne kadar guzel demekki sahiplenmis bende esimim beni kiskanmasini cok isterdim ama inanimaz rahat bi insan Genişletmek için tıkla... kıskançlık bir dereceye kadar çok tatlı bir şey gerçekten çok güzel onure ediyor ama benim sevgilim "bazen"abartıyor...
kelebeklerim0407 .!.: ne kadar guzel demekki sahiplenmis bende esimim beni kiskanmasini cok isterdim ama inanimaz rahat bi insan Genişletmek için tıkla... kıskançlık bir dereceye kadar çok tatlı bir şey gerçekten çok güzel onure ediyor ama benim sevgilim "bazen"abartıyor...
pembevemaviler Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2009 1.644 6 156 31 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkokos #23 yok yok,hayir hic kiskanmadi bunca yillik evliligimizde ,bende bundan dolayi sanirim kiskanilmayi cok ozel bulurum
yok yok,hayir hic kiskanmadi bunca yillik evliligimizde ,bende bundan dolayi sanirim kiskanilmayi cok ozel bulurum
kkokos çok aşııık:) Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 84 1 36 Bursa 31 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkokos #24 birazı da tatlı oluyor açıkçasıumarım herşey gönlünüzce olur