- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Merhaba hanimlar
Buraya hep kavgalarimi gurultulerimi ve kiskancligimi yazdim..
Kiskanclik suphe kadr igrenc birsey yok..
Allahim kimseye vermesin insanin icini yiyor resmen..
Kiskanc hanimlar ben esimi cok kiskanirdim yok kiza bakti yok snu yapti falan filan..Kk dan aldgm elestiriler beni kendime getrdi
Kiskanmayi biraktm yavas yavas oyle mutluyumki Allaha cok due ettim
esimin telefonu falan ortada ama sokaga cikamiyodum cikinca hep tartisirdik kiskancligim azaldi azaldi ve plaja gittik denizr inanirmisinz basimi kaldirip bakmadim bakiyirmu diye..
hatta kac defa birakip onu yuzmeye gittim.bu bir ornekti tabiki
Baskaa smdi o beni kiskaniyor hatta beni kiskanmiosun eskisi gibi sevmiyomusin diyo
Demem oki onlari biz simartiyorz sonra havalanip bunaldim ayaklarina yatiyorlar..
sizlerle paylasmak istedim..
teskkrler okuduguniz icin
Bravo doğrusu, kıskançlık hem seni hem karşı tarafı yer bitirirdi çünkü...
Aynen oyle :) sevindim kendine gelmis olmana birazda o icini kemirsin :))
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
vaaayyy bravo sana, işte budur
Merhaba hanimlar
Buraya hep kavgalarimi gurultulerimi ve kiskancligimi yazdim..
Kiskanclik suphe kadr igrenc birsey yok..
Allahim kimseye vermesin insanin icini yiyor resmen..
Kiskanc hanimlar ben esimi cok kiskanirdim yok kiza bakti yok snu yapti falan filan..Kk dan aldgm elestiriler beni kendime getrdi
Kiskanmayi biraktm yavas yavas oyle mutluyumki Allaha cok due ettim
esimin telefonu falan ortada ama sokaga cikamiyodum cikinca hep tartisirdik kiskancligim azaldi azaldi ve plaja gittik denizr inanirmisinz basimi kaldirip bakmadim bakiyirmu diye..
hatta kac defa birakip onu yuzmeye gittim.bu bir ornekti tabiki
Baskaa smdi o beni kiskaniyor hatta beni kiskanmiosun eskisi gibi sevmiyomusin diyo
Demem oki onlari biz simartiyorz sonra havalanip bunaldim ayaklarina yatiyorlar..
sizlerle paylasmak istedim..
teskkrler okuduguniz icin
helal olsun Kriziantem, sende öz eleştiri mükemmel ve faydasını görmeye başlamışsın bile.. konularını biliyorum, değişimin inanılmaz.. inşallah böyle devam edersin
İlk evlendiğimiz zamanlar da bende kıskanırdım eşimi..
Sonra nasıl oldu anlamadım ama kıskançlığım pufff diye uçup gitti..
Kıskançlık cidden çok kötü birşey..
Yemin ederim daha az evvel yasadıgım olayın üstüne bu kadar olur! Ama benimki bunaldım şurama kadar geldi vs deyip biz ayrılsak mı ya diye noktaladı veryansınlarını! Olmuyo sinirimi bozan bişey olunca trink diye atıyo bende . en son söylemem gereken şeyi en başta söyleyiveriyorum 😒
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim sinirim kimsede yoktur simdi kiskandgm zaman olsa bile tabiki oluyor ama ona soylemiyorm bile
cnki yeter etti
Kizlar benimki asiri bagli olmadigimdanmidir bilemem benimkine mesela onune gelen kiz yaziyor. Hayir bana gore tipide iyi degil ama ben haric herkes yanimda uzagimda yazma pesinde. Allahima cok sukur hic takmiyorum. Hatta en son olayi soyleyim gecenlerde alisveris yapiyoduk. Tam bunun tipi satici kiz bunlar fingirdesmeye basladi. Ahh canimmm dedim bozmayim muhabbetlerini gittim bayanlar reyonuna ayrildim yanlarindan.Eee sonunda noldu bi hic. Yani ne yorcam kafami ya. O kiz benden daha iyiyse alsin o evlenseydi. Vah!!benim o ama :))Allah saglik versin yeterki:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yapmak istiyorum bunuuuu...
Surum surum surunsunn pesimdenn piskKooo beni kiskaannnn eskisiii gibiii diye anirsin arkamdan istiyooommmm..
Kiskancligim yuzunden ettigim butun kavgalari mumla arasinn istiyorummm..
İnsallah bir gun yapicamm..
Allahimmm duy sesimii.. Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?