Kiskanc bayanlara

Ya ben cok tez canli birisiyim boyle hemen parlarim birde hicbirseyi icimde tutamam iyi yada kotu maleseff..
İcten ice kiskanmam hem hosuna gidiyor biliyorum ama hemde bunaliyor cunku cok kisitliyorummm..
Ama insallah bende olcam senin gibi yavas yavass noldu bu kiza niye kiskanmiyo diye kara kara dusunsun istiyorumm:))))

Birde az yukarda arkadas yazmis iste reyonda kizla fingirdesti fln..
Oyle seylere gelemem ben valla kiskancligi bastirmakta bir yere kadar oyle bir olayda kan cikar
Ki bildigi icin dikkatlidir kendisi gozumun icine icine bakar totosuyla geri geri gidiyo hahaha:)))

Yok ya ben cok kiskanc olsamda kasiyerden tezgahtar kizlarsan kisanmam..Zaten ben lak lak konuusrm onlarla esimde dahil olursa konusmam o birebir oyle muabbet olmadi hic ondan heraldee

Bende iziin weremem tabiki..
Ben yokken goremiorum Allah goruyor ben varken zaten tirsar

senın adına cok sevındım bana gore her bayan kıskanctır lakın bazen içimizde tutmamız gerekır ve buyutmememız kıskancım ama çok degıl hersene tatıle gıderız gzerız mutluyuz cok sukurhayatı kendımıze zehır etmıyoruz şükürumarım sizde böyle devam edersiniz

Önceki konularını bildiğim için tebrik ediyorum seni, başarmana sevindim

bende bunun farkına vardım çok bunaltıyodum nişanlımı kıskançlıklarımla. simdi sorgulamıyorum ne yapıyosun nerdesin diye. başladı sen beni eskisi gibi sevmiyosun demeye ve sık sık aramaya

Evet seni hatirliyorum soylediklerinde cok haklisin b3n de senin kadar olmasa da biraz supheciyim.o suphe insani bitiriyor.erkekler bizim kadar acik da konusmazlar kivirirlar iyice icim icimi yerdi boyle olunca totolari tavan yapiyor.

Tebrikler o zaman çok sevindim

Evet seni hatirliyorum soylediklerinde cok haklisin b3n de senin kadar olmasa da biraz supheciyim.o suphe insani bitiriyor.erkekler bizim kadar acik da konusmazlar kivirirlar iyice icim icimi yerdi boyle olunca totolari tavan yapiyor.

bende bunun farkına vardım çok bunaltıyodum nişanlımı kıskançlıklarımla. simdi sorgulamıyorum ne yapıyosun nerdesin diye. başladı sen beni eskisi gibi sevmiyosun demeye ve sık sık aramaya

Önceki konularını bildiğim için tebrik ediyorum seni, başarmana sevindim

yüz verirsen astar isterler
kaçan kovalanır .. aferin sana

Tesekurederim hanimlar plaja gittik inanin umursamadim hatta dedimki ben yuzmeye gidiyorm ben gelene kadr rahat rahat kizlara bak dedim sacmalama dedi tabiki espiri yaptm ben sirada..
bir iki kez bir kadinin goguslerine bakarken gordum ama anlik 5 sn falan hic tinlamadim

benim eşimde güvenlik görevlisine iyi akşamlar dedim diye kızar bana kavga çıkarır . kendi marketteki kızlarla kahkahalarla gülerek şakalaşır. hemde şakalaşmayı bizimki başlatır ses etmiyorum bende gülüyorum onlarla

Sizin bir diğer versiyonunuzda bendim Adamı resmen yerdim
Şimdi diyorumki niye kıskanıyormuşum acaba.
Valla öyle rahatımki ben dışarı yolluyorum sosyalleş arkadaşlarınla bişeyler yap diye.
Ne kadar çocukmuşum diyorum şimdi, he gerçekden çocuktum ama şuan olgun bakabiliyorum.
Daha mutluyum en azından camlardan gözlemiyorum, içime sıkıntılar basmıyor telefonuna bakmadığında
Sizi de tebrik ederim. Böyle daha da mutlu olucaksınız.

takmıyorum diyorsun ama göğpüslere baktığını görmüş ve ben gidiyorum rahat rahat kızlara bak diye espri bile yapmıişsın

bence içinde hala takıyorsun cnm yaaa

Helal olsun yaa nasıl başardınız kiskanmamayi umursamayi? Bunun formülü varsa banada anlatın Nolur. Suan içimde kıskançlık alevleri fışkırıyor😈 lanet olsun bende eşimi aşırı derecenin üstünde kiskananlardanim 😞 resmen gururum yerlerde yaa. Eşimin hoşuna gidiyordu ama artık onada bıkkınlık geldi. Suanda bisi oldu ve onu aramamak için zor tutuyorum. Biliyorum aramamaliyim ama yaptığı şeyin hoşuma gitmediğini bilmesini istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirdir ne oldu duymak istiyirum bence ara ama kizma

takmıyorum diyorsun ama göğpüslere baktığını görmüş ve ben gidiyorum rahat rahat kızlara bak diye espri bile yapmıişsın

bence içinde hala takıyorsun cnm yaaa

walla icimde tabiki kiskaniorm kiskanmak bir anda bitemez ona yansitmiyorum arti eskiden olsa icimde buyir kavga ederdim kendimi kotu hissederdim beni ikna etmesino isterdim..

Ya uzun bi hikaye eşimin çok sevdiği arkadaşı kardeşi var ve onunda gicik sevgilisi 😒 dünya sanki o kızın etrafında donuyo sinir oluyorum kendini bisi saniyo😡 beni sevmediğini biliyorum ki cok ta umrumda ama kocamın yanında tam bi oyuncu. Her neyse kocama anlattım Bu kızdan hoşlanmıyorum çok ilgilenme dedim (kocam biraz fazla konuşkan ve tatli dillidir herkesle ilgilenir) kocamda peki dedi öyle çok ilgilenmiyor. Işte instagramda arkadaşlar ve kocam bazen beğeniyor o kızın paylasimlarini ve bu beni deli ediyoo 👹 kaç defa tartıştık bu konu yüzünden ama ona göre o kız arkadaşının sevgilisi ve beraberlikleri ciddi olduğu için kocamda arkadaşının hatrina ilgilenmek zorundaymis. Bugünde instagramda o kızın resmini beğendiğini görünce delircek gibi oldum ama hala aramadim.
Akşam eve gidince kıskançlık yapmim dimi? Hiç bisi olmamış gibi mi davransam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insanın eşini kıskanması cok normal. doğal. ama dozunu kaçırmamak gerekır.. ozaman çileye dönüşür

En iyisini yapiyosun canim. Birakalim onlar bizi kiskansin. Biz onlari kiskanarak onlari kiskanma duygusundan mahrum etmeyelim:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim esinim bir nevi yengesi oluyoe sonucta seninki ona ilgi duyacak sevgili olacak hali yok ya abartmissn bence..
ama o begenme demene ragmen begendiyse hata onda ama o niyetle begenmezki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…