Kıskanç birisi misiniz?

Kendimi beğenirim yani zaten kendini beğenmeyen insan çatlar ölür heralde herkes beğenir kendini.. Kendimi bir başkasıyla kıyaslayıp mutsuz olmak istemem ama bulunduğum ortamda çok çok güzel bi kadın görürsem falan modum düşer bu kıskançlığa mı girer bilemiyorum kötü bşy belki ama ben böyleyim yani

Kendimi beğenirim yani zaten kendini beğenmeyen insan çatlar ölür heralde herkes beğenir kendini.. Kendimi bir başkasıyla kıyaslayıp mutsuz olmak istemem ama bulunduğum ortamda çok çok güzel bi kadın görürsem falan modum düşer bu kıskançlığa mı girer bilemiyorum kötü bşy belki ama ben böyleyim yani
Bu bende de oluyor ahahaha :KK8:

Kendimi bildim bileli sahip olduklarıma şükreden bir insan oldum, başkasının hayatı ile hiç ilgilenmedim. Öyle güzel ve dikkat çekici bir kadın değilim ama kendimi seviyorum ve kendime değer veriyorum. O yüzden kimseyle kendimi kıyaslamam. Herkes gibi ben de tekim 😊

Kendimi hic begenmem ama asiri kiskancimdir zaten kiskanclikla kendini begenmislik ters oranti bence o kiskanclik kaybetme korkusundan oluyor

Back
X