Kıskanç elti sendromu

Sorun o kadar ki
sorun o kadar kiskanc ki kaynanamin evime gelmesi benimle konusmasi deli ediyor kadini sirf bu sebepten hep huzursuzluk cikartiyor bir elbise giyiyim bastan asagiya inceliyor olur olmadik kisilere arkamdan dedikodu yapiyor ben duyuyorum tabi arkamdan oyunlar ceviriyor ama her seferinde oyununu bozuyorum ben esimle nisanliyken esime kiz bulmaya calisip arkadaslarinin resimlerini gosterip her seferinde esim tarafindan terslenmekten hic uslanmamis biri
Yahu snaki haremdesiniz de birinizin ki tahta gececek!
Ne kadar da önemsiyorsunuz bu sevmediğiniz insanları boyle yahuuuu

Henüz eltim yok .. Bi kaç yıla kalmaz olur şimdiden kayinvalidem siz birbirinizi kıskanırsınız diyor .. Ben kesinlikle aramda mesafe koyacağım ..

Vaarrrr ama ben gormuyorum gorusmuyorum yokmus gibi yani.muhatap bile almam ozurlu bir zavalli kendisi.mesafe ve soguk davran hic orali olma.

Eltim yok kıskanç görümcem var olur mu :)

Açıkçası kardeşim gibi göriyim arkadaşım gibi olsun çok isterdim ama aman lanet olsun uzak olsun dedirtiyo

Takmayın derim kıskansın kendini yer bitirir size bi zararı yok kendine var gülün geçin hayat herşeyi herkesi takıcak kadar uzun ve boş değil

valla burada elini sallasan onlara çarpıyorsun, herkesin eltisi kıskanç.

Eltim yok umursamıyorumda. Oluncada iyi olursa bende olurum olmazsa da güle güle. Görümcelere de aynı konuşursa konuşuyorum küserse küsüyorum. Bazen kayınvalideme bile aynı politika gülüp geçiyorum lay lay lom. Çok vurdumduymazımdır.
Şöyle ki kimse bu sıkıntılar vücudunuzdan fitil fitil çıkarken sizinle olmayacak. Takmayın yormayın yıpranmayın. Yıpratmayında.

benim eltimle gerçi daha elti adayı kendisi

aramız iyidir burada böyle elti konuları görünce bizde mi böyle olucaz diyorum :KK70:
Bir zamanlar bizde kankaydik taa ki evlenene kadar geçen evine yemeğe çağırdı kaynım eltimin bireyleri kafamızda fırlatmagi kaldı yemeği yedik kalktık

Bize sözlü bişey demiyor ama hal ve hareketlerinden herkes anladı istemediğini kayv de bizle birlikte kalktı usulca

Nisanımda nisanligimdan kınamda bindallı giyen aksesuarına kadar birebir giyen bir 40 yaşında eltimm var bende çocuğu yaşındayım 24... siz burdan hesap edin bütün guzel günlerimi zehir etti hayatta ona en guzel anlarını zehir etsin benim yaşadıklarımi hatirlasin...

5 eltim var :işsiz: 4 tanesini 12 senedir hiç muhattab almadım. kayınvalidem çok pis bir cadıdır. en büyük eltimi kendime kayınvalide yaptım :spor: onunla şükür gayet iyiyiz :KK50:

Back
X