Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bizim dünyalar tatlısı kızımız eltimiz için kıskanç nefret edilesi biri oluyorBenimde dünyalar tatlısı bir kızım var. Kimin oyuncağını sevse ilgi duysa arkadaş çevresinde falan bende koşa koşa gidip aliyorum. Madem imkanım var çocuğumu bırakıp çalışıyorum kimsenin biseyinde gözü kalsın istemem.heleki benimki daha bebe![]()
öğretmen misiniz değil misiniz? ben hala anlamadımkocam esnaf değil.hatta ikiside.el tim evde..1 yıl öncesine kadar çalıştım.evet aile apartmanı.bakalım bu profille neler diyeceksiniz
Bence konu fake. Böyle bir karakterin öğretmen olduğuna inanamıyorum. Düşünüyorum en az 100 öğrenci görse onları da kıskanır yarın. Birinde kızının kalemi, birinde silgisi.Yani birde bile isteye böyle bir konuda KK kadınlarının eline düşmek. Akıllara zarar![]()
1 yıldır evdeyim dediğine göre ücretli öğretmenlik yapmış ama bırakmış gibi geldi banaöğretmen misiniz değil misiniz? ben hala anlamadım
yani pedogojik formasyonu yok, yani öğretmen değil, hatta belki ücretli bile olsa ögretmenlik yapmadı ama profiline öyle yazdı büyuk ihtimal?yani ölümcul bir cehalet ve komplex kombosu....zavallı küçük kız, böyle bir akrabayla büyumek zorunda1 yıldır evdeyim dediğine göre ücretli öğretmenlik yapmış ama bırakmış gibi geldi bana
Bir sey soylemeyin bence. Sinir olmakta haklisiniz. Görmezlikten gelin.Ben de öyle kıskançlığı kontrol edilemeyen ve cocugunun her istediğini önüne getiren ebeveynleri sevmem.Merhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.![]()