- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
.......geceleri kalkardı ders çalışırdı gizli gizli..beni kaldırmazdı..hatta bizim bir hocamız vardı onu n çok eski yıllardan bir öğrencisiyle tanışmış..kızda süper not tutmuş..bir kitabımız vardı oradaki bütün problemleri zamanında adam onlara çözmüş..kızda bizim arkadaşa vermiş...kız vizden finalden acaip yüksek not alıyor..bilmiyorum nasıl oluyor diyor sonra..bir gün evine gitmiştim ondan bişey alacaktım..evde yoktu odasında masanın üstünde koca bir defter duruyor bir baktım bizim sınav sorularının aynısı..nasıl bozuldum..kendimiş enayi gibi hissetmiştim..çünkü ben bişey çözünce hemen herkesi arardım toplardım onlara sorunun çözümünü anlatırdım..
ben senin yerinde olsaydim alirdim o defteri, güzelce bi fotokopsini cekerdim, calisirdim ve sonra ayni onun yaptigi gibi yapip aa nasil olyuor nasil aldim ben bu iyi notu derdim.
eger cok pis bi anima gelmisse caktirmadan icerigini bile deistrirdim kötükedihüso tabii bana cok cektirmisse bu kiz ama yoksa doknmazdim
valla benimde basima geldi en iisi uzak durmak bölelerinden...herseyimi taklit eden sonrada dis görünüsümü giyimimi, notlarimi kiskanan coook "arkadasim" oldu