Kıskanç Eltimle başım dertte

bunlarda bişeymi..biz nişanlıydk kayınvalidemler tatile çıkmışlardıorda kayımpederim gelinlere hediye alalım demiş sağolsun hiç eli boş dönmez,kayınvalidemde etek almış bize ama aynısından kendinede almış:1shok:görünce ikimizde şok geçirdik.brgün onlarla beraber gideceğimiz bir gezmek vardı bende aldık okadar bak giymedi hiç eteği demesin diye o gün o eteği giydim.biz arkadan gittik,eltimlerde bizden sonra geldiler.birde ne görelim üçümüzde aynı etekleri giyip gelmişiz:roflol::roflol::roflol::roflol:kabus gibiydi..ki hiç sevmem başkasıyla aynı giyinmeyi..o günü hatırlayıp hala güleriz eltimle.etek zaten ogünden sonra bizde adres değiştirdi tabi,kayınvalidem yakınbirzamana kadar hala giyiyordu ara sıra görüyorumdelikafadulden

bende seninkide bir şeymi diyeceğim benim eltim sırf biz balayı yaptık,zamanında kendisi yapamadı diye 12 yıllık evlilikten sonra kayınımı balayına ikna etti.:roflol::roflol:..allahım çıdırıciim

o elti derdi bende de var.benımkı daha sımdıen kılomu kıskanmaya basladı bende onun gıbı olcam dıye rejım yapyomus.32 yasında 7 cocuk annnesı.ıstesede ben gıbı olamaz ama gerı kafalı ısteiallah ım benı onun serrınden korusun nefret edıyorum ondan.

benim eltim yok zaten olma ihtimali yok ama cok tatli 2gorumcem var kayinvalidem bazen ucumuzede ayni seyleri aliyor ayni anda giyiyoruz ucuz gibi oluyoruz ama bu art niyetle yapilan birsey degil o yuden hic bozulma olmuyor hatta benim kucuk gorumcem taki ve saat hastasi ben ne taki,saat alirsam iki tane aliyorum zevklerimiz ayni ama farkli zamanlarda taktigimiz icin sorun olmuyor ama sinsice olsa hakikaten insan sinir olur ne diyim arkadasim bosver takma he de gec gul gec ne yapsin kadinin idolu olmusun bak Victoria Beckham a kadin ne yapsa olay sende eltine deki acikca sen benin aldiklarimi cok begeniyorsun biliyorum senin idolun benim devam et de bak yapar mi birdaha kadinlar kiskanir ama taklit ettigi farkina varilinca da bundan nefret eder

hangi elti varki kıskanmayan allah aşkına.........[/B] :delphin:
sen en iyisi benim gibi görmezden geleceksin......... şakkıdı
naber iyim senden naber o kadar............ şakkıdı

Yanlış şekerim..hihoyyyt

Elti de diğerinin eltisi, yani o da elti.-tatlicadiarzu- Bilmem anlatabildim mi? O zaman herkes birbirini mi kıskanıyor?

Bu arada; belki imreniyorlardır yahu? Yani kıskanmak olarak adlandırmamak da lazım bazı şeyleri..

Yukarda bir arkadaş demiş ya, o balayı yapamadı diye sonradan yaptı diye..
Ne var canım kadının içinde kalmış demek, sizi örnek göstererek ikna etmiş kocasını işte.

Kıskanmak mı acaba bunun adı gerçekten? Bu da ayrı bir konu.CADIARZU

Yanlış şekerim..hihoyyyt

Elti de diğerinin eltisi, yani o da elti.-tatlicadiarzu- Bilmem anlatabildim mi? O zaman herkes birbirini mi kıskanıyor?

Bu arada; belki imreniyorlardır yahu? Yani kıskanmak olarak adlandırmamak da lazım bazı şeyleri..

Yukarda bir arkadaş demiş ya, o balayı yapamadı diye sonradan yaptı diye..
Ne var canım kadının içinde kalmış demek, sizi örnek göstererek ikna etmiş kocasını işte.

Kıskanmak mı acaba bunun adı gerçekten? Bu da ayrı bir konu.CADIARZU

kıskanmak şekerim kıskanmak çünkü kıskançlığı yüzünden okunuyor yani çok belli ediyor...tabiri caizse köpürüyor imrenmekle arasında çok fark var....hem niye balayı ben evlendikten 1 ay sonra niye o zaman yapıyor içinde kaldıysa önceden yapsaydıya...bir tatil amacıyla olsa neyse ama değil BALAYI

bende seninkide bir şeymi diyeceğim benim eltim sırf biz balayı yaptık,zamanında kendisi yapamadı diye 12 yıllık evlilikten sonra kayınımı balayına ikna etti.:roflol::roflol:..allahım çıdırıciim

herkezde benzeri sorunlar olabiliyor malesef

Son düzenleme:
kıskanmak şekerim kıskanmak çünkü kıskançlığı yüzünden okunuyor yani çok belli ediyor...tabiri caizse köpürüyor imrenmekle arasında çok fark var....hem niye balayı ben evlendikten 1 ay sonra niye o zaman yapıyor içinde kaldıysa önceden yapsaydıya...bir tatil amacıyla olsa neyse ama değil BALAYI

Valla senin işin zor arkadaşım..Sen de fena takmışsın eltine..
Ne yapsa artık, ''benden gördü de yapıyor'' gibi bir takıntı oluşmuş..

Yanlış anlama öyle diyorsan öyledir mutlaka da, seni kıskanıyordur evet ama yani demek istediğim her yaptığını da inceleme sen de, boşver, fazla içli dışlı olma, niye birlikte ehliyet kursuna yazılıyorsun ki mesela? bu kadar seni rahatsız ediyor madem eltin?

Bir söz vardır, hem birbirlerini hiç sevmezler, hem de birbirlerinin ... ayrılamazlar gibi..Yanlış anlama sakın..Uzak dur olsun bitsin..
Ayrıca seni bu kadar rahatsız eden bir insan için de, ''ben onu seviyorum^^ demen bana biraz uzak geldi..

Malesef şu taklit işi benimde canımı sıkıyor benim komşum bile ne alırsam alır fenalık geliyor banada bazen çok sevdigim birşeyi o yüzden almak istemiyorum

Bende bu kıskançlıklar yüzünden eltimle görüşmeyi kestim.ve çok doğru bir karar verdiğimi anladım.ortak bişeyler paylaşmayınca beni üzecek bir ortamda olmuyor doğal olarak.aslında eltimi bende çok severim,özünde kötü bir insdan olmadığına adım gibi eminim.ama o da bazı insancıl dürtülerinin önüne geçemiyor,kendini kontrol edemiyor.kendisini üzdüğü gibi çevresinide üzüyor ve ilişkilere zarar veriyor.Sonuçta yalnız kalıyor.Bunun farkındamı bilmem.bide görüşmeyince davetlerini geri çevirince daha çok sinir oluyo.Ben açıkça görüşmeyelim daha iyi olur diyemem,ama bütün hareketlerimle ne demek istediğimi ima ederim gerek vücüt dilimle gerek sözlerimle, bakışlarımla.
Bu arad kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ya.Böyle mesafeyi görüp geri çevrilince benden kötüsü de olmuyor tabi.Ama inanın zerre kadar umrumda değil.Ben böyle mutluyum,keşke o da olabilse..

arkadaşlar benim kıskançmı kıskanç 2 eltim var.birisini hiç umursamıyorum ..onun ne yaptığı neyi kıskandığı beni etkilemiyor ..kısacası ciddiye aldığım en son kişi bile olamaz....ama öbürünü çok seviyorum ama oda çok kıskanç.ne alsam gidip aynısını alır .ne yapsam aynısın yapar..bundan 2 ay önce ehliyet kursuna yazıldık...ben geçtim o motordan kaldı...bana nasıl surat yapıyor kadın nerdeyse beni dövecek.. direksiyon sınavının ilkinde ben kaldım kadının yüzünde güller açıyor neyse bir hafta sonra yine sınava girdim bu defa kazandım ..cumartesiden beri kadının yüzünden düşen bin parça ben kıskanılmak ve taklit edilmek istemiyorum ..tamam kadınların çoğu kıskanılmaktan çok hoşlanır ama ben kıskanılmak istemiyorum...senağlama

madem seni çok kıskanıyor sende onunla içli dışlı olma...
araya bi mesafe koymalısın...mirmirmirmir

kendini rahatsiz hissediyorsan kesinlikle arya mesafe koyacaksin
onun huyu asla degismez ve sen onu degistiremezsin
birde boylelerine cok kiziyorum aslinda ;asla kendilerinin kiskanc oldugunu kabul etmezler
ayrica onu cok iyi tahlil etmelisin kiskanc kisiler genelde hasetci ve kinci oluyorlar bu yuzden cok tehlikeliler ve acayip oyuncudurlar
bu tarz kisilikteki insanlarla degil ugrasmayi konusmayi bile sevmiyorum yakin tanidiklarimdan dolayi en iyisi mesafe koymak ne kadar seversen sev o bilerek yada bilmeyerek sana zarar veriyor
aklina takilmasi bile rahatsiz verici

kendini rahatsiz hissediyorsan kesinlikle arya mesafe koyacaksin
onun huyu asla degismez ve sen onu degistiremezsin
birde boylelerine cok kiziyorum aslinda ;asla kendilerinin kiskanc oldugunu kabul etmezler
ayrica onu cok iyi tahlil etmelisin kiskanc kisiler genelde hasetci ve kinci oluyorlar bu yuzden cok tehlikeliler ve acayip oyuncudurlar
bu tarz kisilikteki insanlarla degil ugrasmayi konusmayi bile sevmiyorum yakin tanidiklarimdan dolayi en iyisi mesafe koymak ne kadar seversen sev o bilerek yada bilmeyerek sana zarar veriyor
aklina takilmasi bile rahatsiz verici
keşke kıskançlık huyu biraz değişse....kıskanmadığı zamanlar iyidir çünkü......birde kıskandırmaya çalışmadığı zamanlar:1no2:

oofff ya çok sinirliyim çok...yine kaç gündür bizimkinin kıskançlık krizi tuttu....artık kadından nefret ediyorum...sevmekmi....şu anki duygularım ....asssslaa...

bu anlattıkalarına bakılırsa eltini sevmen ilginç :S
ben de çok sinir olurum aldığımın aynısının alınmasına.
benim çevremde böle kişiler var.bişey giyiyorum ertesi gün benzerini üzerinde görüyorum.
çok yakın arkadaş olmayınca tamam da yakınsan pişti oluosun :)
ben senin yerinde olsam kırmayacak bi dille ima ederim.
konusu açıldığında hiç sevmem benim aldığımın aynısının alınmasını fln derim ki anlasın.
sonuçta eltisiniz ve aynı çevreyle görüşüyosunuz.
kıskançlık olayına gelince onu da pek umursama bence.
kıskansın boşwer.

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...şimdi daha önce çoğunuz görüşmeyi kes demiştiniz ama bizim eşlerimiz kardeş....benim eşim çok üzülüyor...
onun kıskançlıklarına ..
benim can sıkmalarıma ..onun için ben bu kadınla irtibatımı kesemem ...
eşimin hatrına...onu üzmek,zor durumda bırakmak istemiyorum
ehliyet kursuna gittiğimizi onun kaldığını benim geçtiğimi yazmıştım ..araba kullanmaya başladım
beni araba kullanırken görünce keçileri kaçırıyor..kendiside iyi kötü kullanıyor...
artık ucuz numaralarla oda beni kıskandırmaya çalışıyor.....ne bileyim kısır yapıyor herkesi çağırıyor beni çağırmıyor....komşuları toplayıp ikindi çayı veriyor beni çağırmıyor...başka zaman olsa çağırırdı....şimdi çağırmıyor...ben açık öğretimde okuyorum birde notlarım güzel geldi bunu duyunca iyice dellendi...haa onun kısırını çayını istemem ama bana trip yapmıyormu kafayı yiyorum....

Back
X