Kıskanç Eltimle başım dertte

bu bir sorun olamaz... dert ettiginizi de sanmiyorum,kiskanilmak istememek diye birsey yoktur.kiskanildiginizin farkinda olmaniz bunun hosunuza gittigini gosterir,kusura bakmayin ben boyle dusunuyorum..

canim benim kim ne derse desin seni cok ii anlaya biliyorum bendede var o dert kiskanilmaktan nasil hoslanilir onuda anlamis deilim cildiriyorum ben cünki benimde eltim üstelik benden kücük sanki yasitiz gibi ne alsam alir renkler bile deismez bu durum sinir ediyor beni hep bir adim önde olma cabasi yaninda birseyi paylasamassin fikir onun fikri olur hemen defalarca bu durumun beni rahatsiz ettigini söyledim ama huylu huyundan vaz gecmiyor oluruna biraktim bende artik ya kavga edicez yüz yüze bakmiyacas buda cocukca bisey yada böyle yasamaya alisacaz sanirim baska cikis yok.....

Neden kafana takiyorsun eltini bosver surat aszin istedi kadar sen keyfine bak.
Cekemiyor demekki ama sen bunun icin neden huzurunu kaciriyorsun?

teşekkürler arkadaşlar..bazı kadınları bilmem ama bana göre kıskanılmak....yalnızlık...kıskanılmak ....iki yüzlülük.....kıskanılmak..başkasının hırsına kurban gitmek....kıskançlık ,keşke imrenmekten öteye gitmeseydi...kıskanılmak ,kesinlikle ama kesinlikle benim hoşuma gitmiyor..

mesafe koymayı deneseniz. yada o birşeyin aynısından aldı ise siz gidin değiştirin.
ama en iyisi takıp ciddiye almamanızdır.

bende var bitane evlere şenlik kıskançlığından 3 ay oldu evleneli ne iş yapmaya (ihtiyacım yok ama) öncesinde nede evlendikten sonra oturmaya geldi. kıskançlığından benim evim onunkinden güzel oldu ya ondan. o 20 senelik evli ben 3 aylık benimle yaşıt kızı var beni elti olarak görüyor. bana büyüklük yapıp yol göstericeğine. boşver takma kafana bir süre sonra unutursun zaten üzme kendini onun için

Sizi iyi anlıyorum, sevdiğim bir arkadaşım vardı, muhabbetimiz herşeyimiz çok iyiydi, fakat bir süre sonra benim üzüldüğüm şeylere sevindiğini hissettim, yada sevindiğim şeylerde hevesimi kıracak yorumlarda bulunduğunu gördüm...
ınsan çok üzülüyor, çünkü bu duygularınızın soğumasına neden oluyor, eskisi gibi muhabbet edemiyorsunuz, nazarı değmesin diye sevinçlerinizi paylaşamıyorsunuz...
Yanii kıskanılmak(sevdiğiniz bir kişiyse) sizi üzüyor..

Seni kıskanıyorsa yapabileceğin pek bişey yok aldıklarının yerini sölemiyeceksin o da neden sölemiyorsun dediğinde içinden gecenleri dile getir aynısının ailden de başkasında olmasını istemiyorum bana özel olduğunu düşünüyorum kıscası hayatımı artık ikiz gibi yaşamak istemiyorum dediğinde karşı tarafda anlar bir daha sorma cesretinde bulanamaz heralde ....Hiç sevmem bende olan yarın onda da olsun bir yere gitseniz ya aynı giysiyi giydiyseniz diye endişeyle gitmek korkunç bişey.......

slm arkadasim,bütün yorumlari okudum.Kiskanilmak bir yere kadar güzeldir ama kiskansiginiz kisiyi rahatsiz ediyorsaniz,onu zor durumda birakiyorsaniz yada ikili iliskileriniz zedeleniyorsa amacini asmis bir durum ortaya cikmistir malesef.Bizler sevdigimiz kisiyi yada sevdigimiz seyleri kiskaniriz,onlari baskalariyla paylasmak istemeyiz ama dedigim gibi zarar veriyorsak tedaviye ihtiyacimiz vardir.Cünkü buna bir dur demez isek sonucu cok vahim olabilir.Bence siz bu durumdan oldukca yipramissiniz ve yipraniyorsunuz kendiniz icinde bi uzmandan yardim alin.Bu hem sizin rahatlamanizi saglar hemde artik bundan sonra nasil davranabilirsiniz buna bir cözüm bulursunuz ailevi iliskilerinizi zedelemeden.

Kim bilir belki o da sizi örnek alirda kendindeki bu sorunu cözmenin yolunu bulursengözlerimebaksanab

Daha faydali olmayi isterdim ama hem saat cok gec hem kafam daginik.

eltinin en iyisi gözümün görmediğidir :delphin:
beni bu konuda en çok şaşırtan şey ise çocukları yaşında olduğum iki eltim tarafından,rakip olarak görülmek,neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum ,kocalarımızıda bölüşmüyoruz amasırnaşık şey neyse.

ben artık eltilerin birbirini seveceklerine inanmıyorum,sende uzak dur kardeşim,ancak böyle bir çözüm önerebilirim.

bende artık eltilerin birbirilerini sevdiklerine inanmıyorum.çünkü artık bende sevmiyorum..seviyordum ama artık sevmiyorum eltiden dost olmaz sanırım.. genellemekte istemiyorum...yine dün eşimin anaannnesini ziyarete gittik off ya çıldıracağm.. ben daha 25 yaşındayım 37 yaşındaki kadını çocuk gibi eğlemekten bıktım...

canım benim peynir gemisi yürürmüş elti gemisi yürümezmiş ....(yanlış yazmadım inş)

Doğrusu kuma gemisi yürümüş,elti gemisi yürümemiş.a.s
Seninki de lafla peynir gemisi yürümezin başka versiyonu olmuş:roflol:

Bence mesafeli durmakta fayda vardır herzaman..

senağlama rezil oldum valla tühhh.olsun be gemiler tutmuş eltiler tutmuş aman neyse anladınız ama ne demek istediğimi dimi ..beni daha çok utandırmayın amaaaa:çok üzgünüm:

eltiler birbirlerini çok kıskanırlarmış bunu çok duydum...nieseee...herkezin evi abrkı ayrı halbukii....ama yoooook...oluyor işte...hele senden büyüklerse(karta yakın)oww deme gitsin.çoooook arkadaşımdan duydum canım...boşver...çatlada patla de geç hihoyyyt

eltiler birbirlerini çok kıskanırlarmış bunu çok duydum...nieseee...herkezin evi abrkı ayrı halbukii....ama yoooook...oluyor işte...hele senden büyüklerse(karta yakın)oww deme gitsin.çoooook arkadaşımdan duydum canım...boşver...çatlada patla de geç hihoyyyt

bende bilmezdim evlenmeden önce ..bu kadar kıskançlık olduğunu....evlendik ben hala aptal aptal bakınıyorum.kafamçokkarıştı...arada biraz zaman geçince anladım....:çok üzgünüm:

Back
X