KISKANC ELTI😇😇

Anlatin anlatin burdakilerde ne bos hayatiniz var diye konussun dursuj kendi kendilerine biz bize konusuruz😁😁
Hayatım boş olsa kimse muhattap olmasa üç yıldır eltimin evine gitmemişim doğru düzgün konuşmuyorum geçen baktım sanki küsmüş lan konuşmuyorum neye küsmüş onu bile bilmiyorum neyse onlar içğn kendimizi üzmeyelim üzsekte hayatımızdan çıkmıyorlar

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
Benimki kıskanınca direk iftira atıyor elimden geldikçe yüz göz olmuyorum

Hayatım boş olsa kimse muhattap olmasa üç yıldır eltimin evine gitmemişim doğru düzgün konuşmuyorum geçen baktım sanki küsmüş lan konuşmuyorum neye küsmüş onu bile bilmiyorum neyse onlar içğn kendimizi üzmeyelim üzsekte hayatımızdan çıkmıyorlar
Aynen oyle gerrksiz yere kusebiliyolar😂😂anlamiyosun bile onlar kim ki kocalarimiz oldugu surece varlar eskiden kaldi o uzulme zamanlarim

Ne iftirasi nasil iftiralar
Misal gidip kaynanaya görümceye senin hiç söylemediğin şeyleri sen söylemişsin gibi söyler onları inandırır bi bakarım herkes bana küsmüş dağ dağa küsmüş dağın haberi yok baktım bir iki üç dört herkese tavrımı koydum ona inanan yanımda kalmasın dedim mesafemi koydum ölseler haberim zor olur

Bence kıskanç olan sizsiniz, ikidir aynı konuyu açmışsınız ve eltinizi de çok umursuyorsunuz ki kıskandırmaya çalışarak efor sarf ediyorsunuz buna da sinsilik derler. Çok takılmayın işinize gücünüze bakın 😊

Yoo bu kadarını kaldıramam artık. Kaynanaya sarılmak mı? İşte beni burada kaybettiniz. Ya acaba bende mi var tuhaflık, birbirine sarılmış gelin kaynana görsem içtiğim şeyi püskürterek gülerim. Hani hoşgeldin güle güle selamlaşmasından bahsetmiyorum, bildiğin sarılma mı? Yapmayın nolur ya. Size en acilinden ciddiye almama umursamama tedavisi lazım.

Benim kaynana mesela, eltimle can ciğer olsa, elti en çok beni sevin herkes beni sevsin dese tavırlar yapsa kaynana da ona çanak tutsa aferin süpersiniz der alkışlar geçerim. Kaynananıza niye sarılıyorsunuz? Kadın bildiğin kafes dövüşüne hazırlıyor, birbirinize saldırtıp kenarda kıs kıs gülüyor, çakal. Yemeyin bu gün görmüş geçirmiş kocamış kadınların numaralarını.

Tatlım ne sinir olması yaa? Bu insanları ne kadar önemsiyorsunuz, komşu gibi uzak akraba gibi görün. Kocanız varsa varlar kocanız yoksa yoklar. Ay dilimde tüy bitecek aynı şeyi yaza yaza hala bana şunu dedi adımı çıkardı diyorsunuz.
Kadin resmen birbirine düşürüyor gelinleri yarışa koymuş hangisi benimle daha iyi ilgilenecek diye.

Kadin resmen birbirine düşürüyor gelinleri yarışa koymuş hangisi benimle daha iyi ilgilenecek diye.
Biraz bende oyle dusunuyorum biri daha demisti ilk zamanlar eltimle aram iyiydi cunku zamanla kotu oldu kaynanam surekli iyi olun kavga etmeyin der durur banada ama cahil iste onun bana dedijlerini vs gelir baan soyler benim ona dediklerimide ona soyler aramiiz acar bozar istedigide biz eltimle bir olup onu dislamayalim sadece kaynanama muhtac olalim

Evet zihnini uzak tut gördün mü işini görevini yap tamam. Duusnme onları. Kaynana laf taşıyıp resmen gelinleri yarışa koymuş hangisi daha iyi diye . Uymayın kadına.
Anca aileler toplaninca goriuyom zatn onda da yokms gini davrnurm suratina bile bakmiyom😁

Bence kıskanç olan sizsiniz, ikidir aynı konuyu açmışsınız ve eltinizi de çok umursuyorsunuz ki kıskandırmaya çalışarak efor sarf ediyorsunuz buna da sinsilik derler. Çok takılmayın işinize gücünüze bakın 😊
Efor sarf edicek olsam oo neler yapardim😁anlamadiginiz o beni kiskaniyo tek ilgi sevgi onda olsun en sevilen gelin o olsun istiyo kendide derdi pabucum dama mi atiliyo felan diye cok takilmadim takildigim nokta neden en cok kendi sevilmek istiyo beni sevmesnler istiyo aslinda

Misal gidip kaynanaya görümceye senin hiç söylemediğin şeyleri sen söylemişsin gibi söyler onları inandırır bi bakarım herkes bana küsmüş dağ dağa küsmüş dağın haberi yok baktım bir iki üç dört herkese tavrımı koydum ona inanan yanımda kalmasın dedim mesafemi koydum ölseler haberim zor olur
Siz oyle diyince ne dediler nasil tepki verdiler ben hic tepkimi koyamiyorum iste sorunum o ya cok iyi oluyorum ya cok kotu ayarini bulamadim ki bi turlu

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
Eltisini kıskanan siz gibi duruyorsunuz buradan

Ben burada kaynanaya da takildim sana eltini (seni kıskanıyor demiş ya) acaba ona neler söylüyordur bence o da cok iyi niyetli değil

Back
X