KISKANC ELTI😇😇

Anlamadiginiz sey once o atiyo bilerek sirf bana hava atmak icin ben orali olmuyorum ama bu sefer daha farkli geliyo daha sinir edici olunca senmisin bunu yapan bende yapiyim o zaman diyorum napiyim evet sacma ama ugrasmasin istiyorum benimle.

Tam birbirinizi bulmuşsunuz. Size mutluluklar. Bilginiz olsun dışarda daha farklı bir dünya var. Mahallede kütüphane varsa kitap filan okuyun, kursa gidin. Haber izleyin. Tek derdiniz KV ile durum atan eltimi? Kim kimle ne resim atarsa atsın.

Tam birbirinizi bulmuşsunuz. Size mutluluklar. Bilginiz olsun dışarda daha farklı bir dünya var. Mahallede kütüphane varsa kitap filan okuyun, kursa gidin. Haber izleyin. Tek derdiniz KV ile durum atan eltimi? Kim kimle ne resim atarsa atsın.
Bunlari dert olarak gormedigimi zaten soyledim. Ben kitap okuyorum siz merak etmeyin nasil ki sizlerde o dunyadan kopup buraya geliyosaniz bende suan oyleyim sadece umarim anladiniz

Cunku bunca zaman o yapti yapicagini asla geride durmadi surekli ugrasti kaynanama bi sarilsam adimi yalakaya cikardi daha neler neler insan sinir olur yinede
Yoo bu kadarını kaldıramam artık. Kaynanaya sarılmak mı? İşte beni burada kaybettiniz. Ya acaba bende mi var tuhaflık, birbirine sarılmış gelin kaynana görsem içtiğim şeyi püskürterek gülerim. Hani hoşgeldin güle güle selamlaşmasından bahsetmiyorum, bildiğin sarılma mı? Yapmayın nolur ya. Size en acilinden ciddiye almama umursamama tedavisi lazım.

Benim kaynana mesela, eltimle can ciğer olsa, elti en çok beni sevin herkes beni sevsin dese tavırlar yapsa kaynana da ona çanak tutsa aferin süpersiniz der alkışlar geçerim. Kaynananıza niye sarılıyorsunuz? Kadın bildiğin kafes dövüşüne hazırlıyor, birbirinize saldırtıp kenarda kıs kıs gülüyor, çakal. Yemeyin bu gün görmüş geçirmiş kocamış kadınların numaralarını.

Tatlım ne sinir olması yaa? Bu insanları ne kadar önemsiyorsunuz, komşu gibi uzak akraba gibi görün. Kocanız varsa varlar kocanız yoksa yoklar. Ay dilimde tüy bitecek aynı şeyi yaza yaza hala bana şunu dedi adımı çıkardı diyorsunuz.

Şahsen evli olsam kaynanamla resim çekinip atmam. Hiç hoşlanmam böyle şeylerden eltimde yapımı biliyorsa az çok kaynanayla resim attım bu beni kıskanır şimdi diyede düşünmez.

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
Eltim yok olmayacakta çok rahatım 😂

25 yaşında gencecik bir kadının uğraştığı şeye bak. Hiç mi işiniz gücünüz yok?

Eltim yok ama bir gün olursa kadının kayınvalidemle samimiyet derecesi hayatta dert edeceğim son şey bile olamaz.
Bir de oturup kayınvalidemle diğer oğlunun eşinin dedikodusunu yapacağım falan... Düşününce bile kanım çekildi 🙄

Kayınvalideniz de iyi gazlamış sizi. Siz birbirinizi yerken keyiften dört köşe oluyordur eminim.

Bu tiplere verilebilecek en büyük ceza mesafeli olmak,mutluluğunuzu ortak etmemek,mutsuzlugunuzu belli etmemek...
Bır üye sevgiyle yaklaşın iyi anlaşın gibilerinden birşey yazmış yorumlarda okudum...bana göre bu insan olan için geçerli, her eltiye tutmaz🤣
Ben yıllarca sevgiyle saygıyla çok fazla ödünle yaklaştım şahsen...gördüğüm muazzam nankörlük oldu her seferinde
Anladım ki sevginin de iyilestiremeyecegi mahlukatlar çoğunlukta
Bana uzak olsun da ne hali varsa görsün açıkçası umurumda da değil son birkaç yıldır

Hayat gayemin bunlar oldugunumu saniyosunuz siz sadece sohbet etmeye geldim hepsi bu burda uye oldhgunuza gore sizinde cok dolu bi hayatiniz oldugu soylenemez ama oyle degil mi🤗🤗
Herkesi kendiniz gibi bilmeyin.
Herkes sizin kadar saf değil,kayınvalidesinin lafıyla eltiye bilenip kadının oyuncağı olsun.
Gerçekler acitir,yapacak birşey yok.

Eltimi sadece istemesinde gördüm. Gayet mesafeliydik birbirimize karşı. Sonraa ben evlenirken adet gelenek görenek hiç bişey bilmeyen kaynanamın her adeti eksiksiz yerine getirip üstüne ev araba verdiğini görünce OK dedim almam gerekeni alıp uzaklaştım.

Kime değer veriyorsa onunla devam etsin.
1 yıldır görüşmüyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar değil fotoğraf çektirmek sarılıp birlikte uyusalar takmam.

Size tavsiyem boşverin uzak durun. Eşinize yuvanıza odaklanın.

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
benim eltim mutfak havluma eve yaptırdığım dekorasyona kadar kopyalıyor ama sallamıyorum açıkçası. o yüzden aramız iyi😁

Merhaba hanimlarr
Yanlış anlamayın lütfen gerçekten meraktan soruyorum.Eltiniz sizin ne gibi özelliğinizi kıskanıyor olabilir sizce?Daha mı egitimlisiniz, daha mı becerikli daha daha ne...Hiç bu açıdan düşündünüz mü?

normalde tek gelin olunsa ayy mesafe candır diyip, aile apartmanında yaşıyorum her gün kahveye geliyorlar bıktım yazacak insanlar aynı ortamda eltide olunca neden böyle yapıyo bi türlü anlamıyorum.
benim eltim olsa ve aile apartmanında olsak bol bol eltimi kaynanama över poh pohlardım benden uzak ona yakın olsun diye 🤣

Mune Mune yetiş.
Hanımefendi herkse tek tek hakaret ediyr.
Banlanmamak için ben hakaret kullanmıyorum ama yeter artık.
Lütfen gerekeni yapın.
Hakaret etmek icin illa agir seyler yazmak gerekmez bende sizin yorumlarinizi hakaret buluyorum BURALARIN AGASI PASASI SAHIBI SANMISSINIZ SIZ SANIRIM AHHAHA BOYLE DEVAM EDIN BOS INSANLARIN ISI NE BEKLIYOSUN KAC YILDIR BURDASIN BAKSANA DUNYADAKI HAYATTAN KOPUK BEN BUGUN VARIM YARIN YOKUM BURDA DAHA GIRMICEM AMA SIZ OMUR BOYU BOYLE BURALARIN EFENDESI OLDUGUNUZU SANIN NE KOMIKSINIZ YAAA😆😆😆😆😆hadi sikayet et yine

Yoo bu kadarını kaldıramam artık. Kaynanaya sarılmak mı? İşte beni burada kaybettiniz. Ya acaba bende mi var tuhaflık, birbirine sarılmış gelin kaynana görsem içtiğim şeyi püskürterek gülerim. Hani hoşgeldin güle güle selamlaşmasından bahsetmiyorum, bildiğin sarılma mı? Yapmayın nolur ya. Size en acilinden ciddiye almama umursamama tedavisi lazım.

Benim kaynana mesela, eltimle can ciğer olsa, elti en çok beni sevin herkes beni sevsin dese tavırlar yapsa kaynana da ona çanak tutsa aferin süpersiniz der alkışlar geçerim. Kaynananıza niye sarılıyorsunuz? Kadın bildiğin kafes dövüşüne hazırlıyor, birbirinize saldırtıp kenarda kıs kıs gülüyor, çakal. Yemeyin bu gün görmüş geçirmiş kocamış kadınların numaralarını.

Tatlım ne sinir olması yaa? Bu insanları ne kadar önemsiyorsunuz, komşu gibi uzak akraba gibi görün. Kocanız varsa varlar kocanız yoksa yoklar. Ay dilimde tüy bitecek aynı şeyi yaza yaza hala bana şunu dedi adımı çıkardı diyorsunuz.
benim eltim mutfak havluma eve yaptırdığım dekorasyona kadar kopyalıyor ama sallamıyorum açıkçası. o yüzden aramız iyi😁
Benimki keske sadece oyle yapsa ona raziyim o zaman bende rahat olurum demek ki tarizmi begenmis der gecerim dahada sevinirim ama benimki ayri da simdi burdaki kadinlar yine bilencek ne taktin diye takarim takmam yani onlari geren sey ne onu anlamiyorum cebap vermezsin okumazsin olur biter merakli merakli okumsinlar o zaman

Back
X