KISKANC ELTI😇😇

Bu tiplere verilebilecek en büyük ceza mesafeli olmak,mutluluğunuzu ortak etmemek,mutsuzlugunuzu belli etmemek...
Bır üye sevgiyle yaklaşın iyi anlaşın gibilerinden birşey yazmış yorumlarda okudum...bana göre bu insan olan için geçerli, her eltiye tutmaz🤣
Ben yıllarca sevgiyle saygıyla çok fazla ödünle yaklaştım şahsen...gördüğüm muazzam nankörlük oldu her seferinde
Anladım ki sevginin de iyilestiremeyecegi mahlukatlar çoğunlukta
Bana uzak olsun da ne hali varsa görsün açıkçası umurumda da değil son birkaç yıldır
Evet bende hep sevgi ve saygiyla yaklastim ama cevap goremedim o yuzden artik gerek yok

Eltimi sadece istemesinde gördüm. Gayet mesafeliydik birbirimize karşı. Sonraa ben evlenirken adet gelenek görenek hiç bişey bilmeyen kaynanamın her adeti eksiksiz yerine getirip üstüne ev araba verdiğini görünce OK dedim almam gerekeni alıp uzaklaştım.

Kime değer veriyorsa onunla devam etsin.
1 yıldır görüşmüyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar değil fotoğraf çektirmek sarılıp birlikte uyusalar takmam.

Size tavsiyem boşverin uzak durun. Eşinize yuvanıza odaklanın.
En iyisi uzak durmak boyle daha iyi daha saglikli huzurlu

Benimki keske sadece oyle yapsa ona raziyim o zaman bende rahat olurum demek ki tarizmi begenmis der gecerim dahada sevinirim ama benimki ayri da simdi burdaki kadinlar yine bilencek ne taktin diye takarim takmam yani onlari geren sey ne onu anlamiyorum cebap vermezsin okumazsin olur biter merakli merakli okumsinlar o zaman
aslında takılınca hepsi sıkıntı. biz çok misafir almayız 2 küçük çocuk var. onlat çok misafir alır. sonra bize gelen misafirler bi şeyi görünce aa bu ülkü nünkinden sen de mi aldın yaptın deyince bi tık canım sıkılıyor ama takmamaya çalışıyorum 😁

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
Ne kaynana ne elti ben kocamdan başkasıyla ilgilenmem benim sadece odak noktam önce kendim sonra kocam eltim kaynanam ile iyi olsun ama benden uzak olsun....

Ne kaynana ne elti ben kocamdan başkasıyla ilgilenmem benim sadece odak noktam önce kendim sonra kocam eltim kaynanam ile iyi olsun ama benden uzak olsun....
Bencede en guzeli ben sohbet olsun diye actim bi nevi ya konuyu bakma amacim bi kac taktik almakti

Kaynanan cezveyi ocağa sürmüştür de seni bekliyordur, hadi canım burda vakit kaybetme sen.
Haah ay ne komiksiniz ya size ne oluyosa sizene yaniii?? Ne diye bu atarinuz gideriniz sizene adam akilli yorum yapicaginiza burda gelmis artislik buralarij agasi pasasi biziz havalari hayirdir yani

aslında takılınca hepsi sıkıntı. biz çok misafir almayız 2 küçük çocuk var. onlat çok misafir alır. sonra bize gelen misafirler bi şeyi görünce aa bu ülkü nünkinden sen de mi aldın yaptın deyince bi tık canım sıkılıyor ama takmamaya çalışıyorum 😁
😆😆ay sizde diyin once ben aldim o da benden gordu diye ama bilmiyorum diyebiliyomusunuz

Bir tanede bende var ne elbise alsam aynısını alır evime ne alsam aynısı alır artık gına geldi
Aslinda bi ara yanlizken demek lazim evine vs gittiginde ay bu da bende var ay buda benimki gibi diye onzaman belki utanir😁😁

Aslinda bi ara yanlizken demek lazim evine vs gittiginde ay bu da bende var ay buda benimki gibi diye onzaman belki utanir😁😁
Yooo çok açık bir şekilde dedim ben sevmiyorum neden kıyafetlerimiz aynı olsun diye dönüp demezdi Walla hiç kusura bakma beğenirsem sen alma dersen bile alırım ben ben eşyalarımı değiştirdim gold tercih ettim oda evini eşyalı satışa çıkarttı gold istiyormuş bendeki düşman başına ben yoruldum artık

Yooo çok açık bir şekilde dedim ben sevmiyorum neden kıyafetlerimiz aynı olsun diye dönüp demezdi Walla hiç kusura bakma beğenirsem sen alma dersen bile alırım ben ben eşyalarımı değiştirdim gold tercih ettim oda evini eşyalı satışa çıkarttı gold istiyormuş bendeki düşman başına ben yoruldum art
Yooo çok açık bir şekilde dedim ben sevmiyorum neden kıyafetlerimiz aynı olsun diye dönüp demezdi Walla hiç kusura bakma beğenirsem sen alma dersen bile alırım ben ben eşyalarımı değiştirdim gold tercih ettim oda evini eşyalı satışa çıkarttı gold istiyormuş bendeki düşman başına ben yoruldum artık
Düğüne Bile gittiğimizde birbirimize soruyoruz ki aynı kıyafet denk gelipte giymeyelim sadece farklı olan şey benim kedim var onun yok çünkü kediden korkuyor:))))))

Yooo çok açık bir şekilde dedim ben sevmiyorum neden kıyafetlerimiz aynı olsun diye dönüp demezdi Walla hiç kusura bakma beğenirsem sen alma dersen bile alırım ben ben eşyalarımı değiştirdim gold tercih ettim oda evini eşyalı satışa çıkarttı gold istiyormuş bendeki düşman başına ben yoruldum art

Düğüne Bile gittiğimizde birbirimize soruyoruz ki aynı kıyafet denk gelipte giymeyelim sadece farklı olan şey benim kedim var onun yok çünkü kediden korkuyor:))))))
Baya kotuymus ya sizinki insaj ister istemez gicik olur

Başlığı görünce elitimden bahsediliyor dedim geldim 😂😂

Back
X