demetooo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Mart 2017 1.623 3.146 53 16 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi demetooo #21 wanteddd .!.: Valla çok kıskanç bi insansa hiç yaklaşma bile ki şimdiden vermiş sinyallerini yakında attığın adımın haberini ister merak iyidir evet ama bu sorgulama gibi olduğu zaman iş değişir çok kıskanç erkek koşarak uzaklaşma hissi uyandırıyor bende Genişletmek için tıkla... Kıskanması için öncelikle hoşlanması lazım, bu çocuk bence benden hoşlanmıyor. Neden bu kadar sorguluyor ben de anlamadım
wanteddd .!.: Valla çok kıskanç bi insansa hiç yaklaşma bile ki şimdiden vermiş sinyallerini yakında attığın adımın haberini ister merak iyidir evet ama bu sorgulama gibi olduğu zaman iş değişir çok kıskanç erkek koşarak uzaklaşma hissi uyandırıyor bende Genişletmek için tıkla... Kıskanması için öncelikle hoşlanması lazım, bu çocuk bence benden hoşlanmıyor. Neden bu kadar sorguluyor ben de anlamadım
wanteddd > L&M < Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 606 355 103 16 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi demetooo #22 V demetooo .!.: Kıskanması için öncelikle hoşlanması lazım, bu çocuk bence benden hoşlanmıyor. Neden bu kadar sorguluyor ben de anlamadım Genişletmek için tıkla... Valla kafada var o zaman genel olarak meraklı iki türlüsü de hOS değil zaten bosver
V demetooo .!.: Kıskanması için öncelikle hoşlanması lazım, bu çocuk bence benden hoşlanmıyor. Neden bu kadar sorguluyor ben de anlamadım Genişletmek için tıkla... Valla kafada var o zaman genel olarak meraklı iki türlüsü de hOS değil zaten bosver