kıskanç erkeklerle nasıl baş ediyoruz ??

sahsen ben bas edemıyorum .ne yaparsam yapıyım degısmıyor huy meselesı sanırım .gıyım kusamıma aman aman karısmaz ama , o yokken dekolte gıyemem anca o nun yanında gıyebılırım .oda gıttıgımız yer kaldırıyorsa bu konuda katılıyorum o'na.ama genel olarak kıskanctır .denızde bıle guneslenırken bır rahat rahat guneslenemez ,yattıgı yerden etrafı goz kulak eder bakan kesen var mı dıye :66: yazık uzuluyorum o'na da gunesden gozlerı acmakdada zorlanıyor ama ne yaparsın huy ıste .ben de bıraktım kendı halıne :64:

valla en iyisi en baştan taviz vermemek,ki sonradan baş etmek zorunda kalmayasın:)
giyimine kuşamına karışıyosa en başından ben böyleyim zevkim böyle seviyosan beni böyle kabul ediceksin beni değiştirmeye çalışma olduğum gibi sev diyeceksin.ilişkinin başında ağırlığı koymak lazım.ama taviz verip her dediğine tamam deyince sonradan değiştirmek hiç kolay olmuyo.
taviz verdim mi? verdim,pişmanım.

çok fena bişe asla geçmeyen ve günler geçtikçe artmaya devam eden olay.

dizilerde bi adamın çok iyi rol yaptığını bile söyleyemiyorum artık. anında tartışma konumuz oluyor.

zaten sayesinde etek giymeyi bıraktım şimdide pantolonun darlığına bolluğuna karşıyor. yok valla yaa fazlası zarar bu kıskançlığın:68:

kıskançlığın bir hastalık olduğunu artık kabul ettim. ben şimdiye kadar erkek arkadaşlarımdan daha kıskanç oldum. bu yüzden hiç onları suçlayacak durumda değildim daha kıskanç taraf olarak. ama hastalık olduunu kabul ettim ve kendi kıskançlığıma savaş açtım. kişisel gelişim konusunda çalışıyorum. kıskançlığım üzerinde de tabi ki.

karşı taraf kıskandığında bi keresinde arkadaşlarımla dışardayken eve dönmek zorunda kalmıştım. haber vermemişim beyefendiye.. giyimime de karıştığı için hem benden habersiz hem de şöyle böyle giyinmişsin hemen eve gidiyorsun demişti. gitmiştim salak gibi. şimdi olsa asla yapmam bunu..benim diyeceğim o ki baştan taviz vermeyin. ilk başta kıskanılmak hepimizin hoşuna gidiyor biliyorum ama sonra da başa bela işte. taviz tavizi doğurur ve her şey bir kereyle başlar..

dizilerde bi adamın çok iyi rol yaptığını bile söyleyemiyorum artık. anında tartışma konumuz oluyor.

zaten sayesinde etek giymeyi bıraktım şimdide pantolonun darlığına bolluğuna karşıyor. yok valla yaa fazlası zarar bu kıskançlığın:68:

aynennn.... bütün kıyafetlerimi attım hepsi onun istediği gibi oldu ama pqantolon konusunda anlaşamıyoruzzz... düğün ve özel günlerde çok sorun oluyooo... şşşşşş duymasın bunları sölememe de çok kızıyooo neymiş İTİRAZ YOK:50:

sahsen ben bas edemıyorum .ne yaparsam yapıyım degısmıyor huy meselesı sanırım .gıyım kusamıma aman aman karısmaz ama , o yokken dekolte gıyemem anca o nun yanında gıyebılırım .oda gıttıgımız yer kaldırıyorsa bu konuda katılıyorum o'na.ama genel olarak kıskanctır .denızde bıle guneslenırken bır rahat rahat guneslenemez ,yattıgı yerden etrafı goz kulak eder bakan kesen var mı dıye :66: yazık uzuluyorum o'na da gunesden gozlerı acmakdada zorlanıyor ama ne yaparsın huy ıste .ben de bıraktım kendı halıne :64:

ben ne derse huyuna gittim tamam askım cicim askım 4 ay sonra kıskançlıktan eser kalmadı çünkü artık güveni sonsuzdu :)

kıskançlık iyidir fazlası sıkıyor olabilir ama bunu eğlenceli şeylere dönüştürmek güzel olur.
aslında sevdiğimiz insanlara güvenmeyi iyi biliriz ama gel gelelim kendi hemcinslerimize pek güvenmiyoruz.
ya bizden yakışıklı birine gönlünü kaptırırsa ya bizde bulamadığı bir özelliği başka bir erkekte bulursa gibi..
yani kaybetmekten korktuğumuz için kıskanıyoruz :)

Aynen etek zaten çıktı hayatımdan artık dar pantolon konumuz dar giymicekmişim afedersiniz popom çok belli olurmuş millet arakadan bana bakarmış çok sallarmışımda hiç bi pantolonumu giyemez oldum artık .s bide ilkokul , lise erkek arkadaşlarımın hiç biri hayatımda yok .s erkek bile dedirtmeyecek yakında diye korkuyorum .s tek başıma markete bile yollamaz .s evellenince evden çıkarmıyacak heralde :'(:2:

bence bütüüün kıskançlıklar evlenene kadar.. nedendir bilmem bütün erkekler sevgiliyken çok kıskanç oluyorlar, evlenince bunlardan eser kalmıyo...

Back
X