- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.604
- 598
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Bi daha derse sen ne güne duruyon de. Birkaç işe yarar özelliğinden biri de g.tümü kovalamak de. Bi zahmet de.Bir kavgada biriktirdiklerini döküverir. Perde çekmeyi öğrenemedin gitti diye.
Allah'ın cezası ya. Nişanlı yada sevgiliyken de böyle miydi acaba?Merhaba herkese ağlayarak yazıyorum içimi biraz dökmek istedim kızlar 8 aylık hamileyim zor bor hamilelik geçirdim erken doğum riskim var bu süreçte eşim hep yanımda destek oldu her anlamda sagolsun yalnız sorun şu ki aşırı kıskanç bir eşim var evde şortla bile gezemiyorum perdeler hep kapalı ve hamile olduğum için rahat şeyler ile uyumak istiyorum gece şort vs giyiyorum sabah uyandim ise giderken aç gitmesin dedim kahvaltı hazırladım posetledim iş yerinde yer diye sonra geldi poşeti yatağa attı bu halde gidip hazirlamissin dedi perde açık dedi bağırdı çağırdı bende rahat değil giyemiyorum eşofmanlari dedim hem karşıdaki binalar çok uzak evin içini göremez dedim ben bu halimle onca şey yaptım ama sen almayacak misin dedim önce kendine çeki düzen ver dedi çok üzüldüm ayakta bile duramıyorum ama hevesle biseyler yaptım almadı sırf bu yüzden üstelik hamileyim diye rahat şeyleri giydiğimi biliyor
Merhaba herkese ağlayarak yazıyorum içimi biraz dökmek istedim kızlar 8 aylık hamileyim zor bor hamilelik geçirdim erken doğum riskim var bu süreçte eşim hep yanımda destek oldu her anlamda sagolsun yalnız sorun şu ki aşırı kıskanç bir eşim var evde şortla bile gezemiyorum perdeler hep kapalı ve hamile olduğum için rahat şeyler ile uyumak istiyorum gece şort vs giyiyorum sabah uyandim ise giderken aç gitmesin dedim kahvaltı hazırladım posetledim iş yerinde yer diye sonra geldi poşeti yatağa attı bu halde gidip hazirlamissin dedi perde açık dedi bağırdı çağırdı bende rahat değil giyemiyorum eşofmanlari dedim hem karşıdaki binalar çok uzak evin içini göremez dedim ben bu halimle onca şey yaptım ama sen almayacak misin dedim önce kendine çeki düzen ver dedi çok üzüldüm ayakta bile duramıyorum ama hevesle biseyler yaptım almadı sırf bu yüzden üstelik hamileyim diye rahat şeyleri giydiğimi biliyor
Pijamanizi giyin pencereyi açın ev hava alsın perdeyi örtün pijamayi çıkarıp şort giyin.Benim babamda eski kafalı şortla gezilmez bizde de.Sana büyük saygısızlık yapmış,hazırladığın tostu atmış,yemek yapma bugün,sabahları da kalkıp kahvaltı hazırlama.ilgini üzerinden çek,sen hamilesin onun sana ilgi,sevgi göstermesi gerekir.şortunu da giy evde otur.Onun her dediğini yapma,kararlı olursan o da alışır.Karşısında zayıf durma, bu durumda seni ağlatan senin sıkıntını anlamayana fazla yüz verme,alttan almayı bırak.
Merhaba herkese ağlayarak yazıyorum içimi biraz dökmek istedim kızlar 8 aylık hamileyim zor bor hamilelik geçirdim erken doğum riskim var bu süreçte eşim hep yanımda destek oldu her anlamda sagolsun yalnız sorun şu ki aşırı kıskanç bir eşim var evde şortla bile gezemiyorum perdeler hep kapalı ve hamile olduğum için rahat şeyler ile uyumak istiyorum gece şort vs giyiyorum sabah uyandim ise giderken aç gitmesin dedim kahvaltı hazırladım posetledim iş yerinde yer diye sonra geldi poşeti yatağa attı bu halde gidip hazirlamissin dedi perde açık dedi bağırdı çağırdı bende rahat değil giyemiyorum eşofmanlari dedim hem karşıdaki binalar çok uzak evin içini göremez dedim ben bu halimle onca şey yaptım ama sen almayacak misin dedim önce kendine çeki düzen ver dedi çok üzüldüm ayakta bile duramıyorum ama hevesle biseyler yaptım almadı sırf bu yüzden üstelik hamileyim diye rahat şeyleri giydiğimi biliyor
Bazı erkekler böyle evde nedense birileri onları izliyor gibi hissediyorlar herhalde , benim eşim de bu konuda takıntılı fakat bana bağırma falan yok ben sort vb giyiyorum yaz günü haliyle sıcak ve de hamileyim , eşimin tek yaptığı perdeleri kontrol etmek açık olmaması yeterli bir de akşam olacağı zaman hemen kendisi kapatır perdeleri , benlik sıkıntı olmadığı için onu bu hali ile başbaşa bıraktım sonuçta kimse evimizi gözetlemiyor,Merhaba herkese ağlayarak yazıyorum içimi biraz dökmek istedim kızlar 8 aylık hamileyim zor bor hamilelik geçirdim erken doğum riskim var bu süreçte eşim hep yanımda destek oldu her anlamda sagolsun yalnız sorun şu ki aşırı kıskanç bir eşim var evde şortla bile gezemiyorum perdeler hep kapalı ve hamile olduğum için rahat şeyler ile uyumak istiyorum gece şort vs giyiyorum sabah uyandim ise giderken aç gitmesin dedim kahvaltı hazırladım posetledim iş yerinde yer diye sonra geldi poşeti yatağa attı bu halde gidip hazirlamissin dedi perde açık dedi bağırdı çağırdı bende rahat değil giyemiyorum eşofmanlari dedim hem karşıdaki binalar çok uzak evin içini göremez dedim ben bu halimle onca şey yaptım ama sen almayacak misin dedim önce kendine çeki düzen ver dedi çok üzüldüm ayakta bile duramıyorum ama hevesle biseyler yaptım almadı sırf bu yüzden üstelik hamileyim diye rahat şeyleri giydiğimi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?