- 21 Ekim 2018
- 109
- 30
- 48
- Konu Sahibi Minamini3232
122
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim karışmaz zaten genel de spor ve daha rahat kıyafetler giyerim ama yerine göre tabi dar giydiğim zamanda sorun etmez ama eşim de makyajı pek sevmiyor makyajsız daha güzelsin diyo ne kadar doğru bilmiyorum.gunluk hayatımda sıfır kol giymiyorum. Kısa kol giyiyorum ama bu benim tercihimMerhaba kk ailesi. Bir sey sormak istiyorum. Sizin de esiniz cok kiskanc mi ve ne boyutta. Benimki siyah dar paca pantolon giydirmiyor. Makyaj yaptirmiyor yapinca palyaco gibi olmussun diyor. Sifir kollu bisey zaten giyemiyorum. Sifon gömleğe transparan diyor. Neymis popom buyukmus dar pantolon cok belli ediyormus erkekler bakarmis. Cok yoruldum bu kiyafet olayindan artik. Siz de durumlar nasil. Cekilecek dert degil sanki. Beni onceden tanıdığı gibi kabullenmiyor bi turlu 7 aylik evliyiz.
Gercekten miBenim ki nin yanında senin ki melek kalmış benim ki kaş larımı bile aldırtmiyor makyaj asla yani daha kötü leri var
Yok artik yaZamanla gecer sıkıntı etme benimkide cok kiskanc ben memnunum şükür abim öyle kiskanc biriydi mesala uzun kollu giydirirdi yengeme bulasik fln yikrsa bilekleri gorunmesin diye disari cikarmazdi o kadar ama simdi torpulenmis
Kendinize bunu neden reva görüyorsunuz. Benim kaşımdan, saçımın renginden eşime ne. Bu kıskanma değil hakimiyet kurmaktır. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum sen hayır diyebilirsen, izin vermezsen bu durum değisir. Yoksa ömür boyu boyle yasarsın.Benim ki nin yanında senin ki melek kalmış benim ki kaş larımı bile aldırtmiyor makyaj asla yani daha kötü leri var