Kiskanc es

Merhaba kk ailesi. Bir sey sormak istiyorum. Sizin de esiniz cok kiskanc mi ve ne boyutta. Benimki siyah dar paca pantolon giydirmiyor. Makyaj yaptirmiyor yapinca palyaco gibi olmussun diyor. Sifir kollu bisey zaten giyemiyorum. Sifon gömleğe transparan diyor. Neymis popom buyukmus dar pantolon cok belli ediyormus erkekler bakarmis. Cok yoruldum bu kiyafet olayindan artik. Siz de durumlar nasil. Cekilecek dert degil sanki. Beni onceden tanıdığı gibi kabullenmiyor bi turlu 7 aylik evliyiz.
Benim eşim karışmaz zaten genel de spor ve daha rahat kıyafetler giyerim ama yerine göre tabi dar giydiğim zamanda sorun etmez ama eşim de makyajı pek sevmiyor makyajsız daha güzelsin diyo ne kadar doğru bilmiyorum.gunluk hayatımda sıfır kol giymiyorum. Kısa kol giyiyorum ama bu benim tercihim

Bende acik giyinen bi insan degilim. Ailem hep kapalidir. Ben kapali degilim ama ne giydigime dikkat ederim bu bile yetmiyor

Merhaba, eşim ya da sevgilim yok ama lütfen kendinize bu kadar karışılmasına izin vermeyin. Kavga çıkarın demiyorum tabiki ama, en azından güzel şeyler giymenin sizi iyi hissettirdiğini, bunun başka erkeklerin ilgisini çekmek gibi bir amacı olmadığını, aslen kendinize ve eşinize süslendiğinizi, öbür türlü baskılanmış hissettiğinizi ve eşinizin size güvenmesi gerektiğini nazikçe anlatmaya çalışın.

Dar paça pantolona bile karışması çok abartı ve özgüvensiz geldi.

Benim eşim yanımdayken mini etek giydirir, yoksa sizinkinden beter oluyor. :işsiz:
İşe giderken göz kalemi sürdüğüm için homurdadıydı, benim umrumda olmadı zira abartılı saçma idi.
Buna da şükür :D

Benim eşimde makyaj yapmayknca makyaj yapsan mı biraz beyaz gözüküyorsun der :D
Kıyafetime bişey söyletmem onla sevgiliyken ne giyiniyorsam benzerlerine devam ediyorum bikaç kere karısır gibi oldu kısa mı açıkmı darmı vs gibi “bunu yeni almadım sevgiliykende giyiniyordum hatırlarsan” vs diyip sindirdim
Keşke sizde izin vermeseniz bu kadar müdahele etmesine

Benim ki nin yanında senin ki melek kalmış benim ki kaş larımı bile aldırtmiyor makyaj asla yani daha kötü leri var
Kendinize bunu neden reva görüyorsunuz. Benim kaşımdan, saçımın renginden eşime ne. Bu kıskanma değil hakimiyet kurmaktır. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum sen hayır diyebilirsen, izin vermezsen bu durum değisir. Yoksa ömür boyu boyle yasarsın.

Ilk evlendigimiz yıllarda saçimi boyatmamam konusunda yada kıyafetlerim konusunda benim esimde bunu yapmaya calıştı. Daha çok onun aklı degil kayınvalidemin "sen erkeksin" yönlendirmeleriyle oluyordu. Sac benim saçım, beğenmiyorsan sen boyatmazsın" kıyafetlerim konusunda "ben zaten ölçümü biliyorum" derdim. Şimdi eser kalmadı, kız arkadaşlarımla eğlenmeye bile çıkabiliyorum, kısa tatiller bile yapabiliyorum. He evet o zaman tırsıp, kabul etseydim simdi bunlar hayaldi.

Korkmayın yer yerinden oynamıyor. Degisiyorlar ve bu sadece sizin elinizde.

Back
X