Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kapaliyim ama esim ne gisemde karismaz basimi acicam desem bile senin tercihin der ama senin esin istemiyorsa yapmayi ver ne olacak,biraz suyuna git adam kafani kapat demiyoki sonucta
Aaa ayni biz ama bizde söyle bir şey var bazen birlikte seçtiğimiz bir şeyi daha sonra bakıp bu ne ya çok kötü felan diyor
Bazen ise giydiğimde aaa çok güzel olmuşsun aşkım diyor
dıkkat ederim zaten bol gıyınırım.karışacak birşeyı kalmıyor.ama makyaj yapmama izin vermıyor sağolsun.çok güzel oluyormuşum 7 senedir makyaj nedır bılmem.genç kaldım sayesınde tertemız cıldım var =)
sende ona göre davranırsın.başta boyle kabul ettıyse neden sonra değişiyor.mesela bazı bayanlar oyle pantalon gıyıyor kı edep yerlerı hepten besbelli oluyor hiç dıkkat etmıyorlar iğrenç görunuyor ,bazıları oyle gıyorkı ne güzel yakışmış dıyosun..abartılımı gıyıyosunuz pantalonu.
Makyaj yapanlar yaşlı mi oluyormuş. Cildinizi güzelce temizlediğinizde sıkıntı olmuyor merak etmeyin. Bir de eşinizin makyaj yapmanıza 'izin' vermemesinden gururla bahsetmişsiniz. Çok ilginç yani, kafanızı güle güle kullanın.
Size bir nevi katılıyorum evet ama herkes aynı değildir yine de,evet ben gayet eşimi sevdiğim için kıskanıyorum ama erkeklerin aksine kadınlarda da hükmetme isteği var,ve kadınların aksine erkeklerde sevdiği için kiskaniyorlar hepsi hükmetmek için değil sonuçta.ama sırf kıskanıyor diye(aşırıya kacmamak kaydıyla) amaann iste kişi kendinden bilir işi diye yapıştırıyoruz bana bu yanlış geliyor
Aşırı kaçmamak kaydıyla sorun yok ama yukarıda bir üye yazmış eşi kaşlarını aldırmasını istemiyormuş bu kıskançlık değil bu hastalık yada karşındakini kontrol altında tutmak ne denirse ama hiç bir şekilde normal değil.Erkekler birbirini iyi bilir dikkat çeken bir kadına bakmayan erkek oldukça azdır bu nedenle makyaj yapma onu giyme bunu giyme devreye giriyor o nedenle de kişi kendinden biliyor durumu ne olursa olsun bir sınırı olmalı kıskanmanımda aşırısı insanı yorar ilişkiyi yada evliliği yıpratır.
Aşırı kaçmamak kaydıyla sorun yok ama yukarıda bir üye yazmış eşi kaşlarını aldırmasını istemiyormuş bu kıskançlık değil bu hastalık yada karşındakini kontrol altında tutmak ne denirse ama hiç bir şekilde normal değil.Erkekler birbirini iyi bilir dikkat çeken bir kadına bakmayan erkek oldukça azdır bu nedenle makyaj yapma onu giyme bunu giyme devreye giriyor o nedenle de kişi kendinden biliyor durumu ne olursa olsun bir sınırı olmalı kıskanmanımda aşırısı insanı yorar ilişkiyi yada evliliği yıpratır.
Merhaba kk ailesi. Bir sey sormak istiyorum. Sizin de esiniz cok kiskanc mi ve ne boyutta. Benimki siyah dar paca pantolon giydirmiyor. Makyaj yaptirmiyor yapinca palyaco gibi olmussun diyor. Sifir kollu bisey zaten giyemiyorum. Sifon gömleğe transparan diyor. Neymis popom buyukmus dar pantolon cok belli ediyormus erkekler bakarmis. Cok yoruldum bu kiyafet olayindan artik. Siz de durumlar nasil. Cekilecek dert degil sanki. Beni onceden tanıdığı gibi kabullenmiyor bi turlu 7 aylik evliyiz.
Buyrun nasıl yardımcı olabilirim? Ben onları giymiyorum. Giysem sorun olurdu. Zaten herşey sorun. Günde 3 kere neden çevrimiçisin kiminle konuşuyorsun yazıyor.
Makyaj yapanlar yaşlı mi oluyormuş. Cildinizi güzelce temizlediğinizde sıkıntı olmuyor merak etmeyin. Bir de eşinizin makyaj yapmanıza 'izin' vermemesinden gururla bahsetmişsiniz. Çok ilginç yani, kafanızı güle güle kullanın.