- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Derslerde benimle yarış içinde.ben bölümümü sevdiğimden derslerim iyi hocalarda seviyor bu yüzden çatlıyor hocalara yalakalık yapıyor.umursamıyorum ama içimden çok öfkeleniyorum.görmezden gelmeyi deneyin duymayın görmeyin ünv.yıllarında böyle durumlar olabilir.Kafanıza takmayın ki zaten yalancı bir insan diyorsunuz şahit olmuşsunuz hatasınıda yakalamışsınız madem uzak kalın önemsemeyin zaten onu hissederse daha çok arsızlaşır..
bendede aynı durum vardı unv birde kız lisede arkadaşımdı sonra unv de aynı sınıftaydıkDerslerde benimle yarış içinde.ben bölümümü sevdiğimden derslerim iyi hocalarda seviyor bu yüzden çatlıyor hocalara yalakalık yapıyor.umursamıyorum ama içimden çok öfkeleniyorum.
Zaafını belli etmeyecek kadar sinsi biri.hiç uğraşmak istemiyorum biliyor musunuz.Allah`a havale ediyorum içimden ama bir insan nasıl böyle olabilir çok şaşırıyorumGörmezden gelmekle de olmuyor ki şimdi . Bence her insanın zaafları vardır ve sen de onun zaaflarını öğren ve oyunu onun oynadığı kurallara göre oyna.
Çok doğru yapıyormuşsunuz.bende sizin gibi davranıyorum ama nedense kızın varlığı bile sinirime dokunuyor.eminim Allah görüyordur o yaptıklarını.cevaplarınız için teşekkür ederim :) gerçekten anlatmam lazımdı.bendede aynı durum vardı unv birde kız lisede arkadaşımdı sonra unv de aynı sınıftaydıkbu kadar olur ama ben gene hiç takmazdım umursamazdım hatta selam vermezdim.son zamanlarda sırnaşır oldu bende sadece selam verdim okadar yüzüne bile bakmaz görmezden gelirdim bende öfkelenirdim ama içimden ozaferi ona kazandırmazdım yani gayet mutlu geçirirdim dersim bitince hop giderdim arkama bile bakmadan :)
Ona karşı öyle yapıyorumda evde falan aklıma gelince çok takıyorum.doktora bile gittim Prozac yazdı hatta.yok sayın bence...
sende onun fikirlerini çal taklit et ödeşinMerhaba arkadaşlar.Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim.Sorunum şu ki sınıfımda çok kötü huylu bir kız var.Çok yalancı,kıskanç ve taklitçi.Herkesi kıskanıyor ve nazarıda çok değiyor.Benimle zaten bir sidik yarışı içinde kendisi.Derste hoca soru sorunca cevaplıyorum dikkat ediyorumda cevaplarımız hatta yanlışlarımız bile hep aynı oluyor.Yalanlarına falan çok şahit olduğum için iletişimimi kestim.Benim kendime has fikirlerimi falan çalması çok sinirime dokunuyor ona öyle bir öfke duyuyorum ki neredeyse boğacağım!Siz benim yerimde olsanız böyle birine nasıl davranırdınız???lütfen bir akıl verin çok kafama takıp çok sinirleniyorum.
Kendi hiçbirşey üretmiyor ne yazık ki :) biraz benden biraz sınıftakilerden..öyle öyle götürüyor...sende onun fikirlerini çal taklit et ödeşin
Zaafını belli etmeyecek kadar sinsi biri.hiç uğraşmak istemiyorum biliyor musunuz.Allah`a havale ediyorum içimden ama bir insan nasıl böyle olabilir çok şaşırıyorum
Kullanıyor ama aslında ben bulaşmak onun gibi olmak istemiyorum.bir gün öyle bir patlayacağım ondan korkuyorum.sevgilisi hatta sözlüsü var ama ben "şu çocuk hoşmuş" dedim mahsus bir kere "onu bende beğeniyorum" dedi.çok uyanık çok fena biri.onum gibisini hiç görmemiştim şimdiye kadar.Sosyal medya kullanmıyor mu ?onun üzerinden birçok şeyi öğrenebilirsin
Kullanıyor ama aslında ben bulaşmak onun gibi olmak istemiyorum.bir gün öyle bir patlayacağım ondan korkuyorum.sevgilisi hatta sözlüsü var ama ben "şu çocuk hoşmuş" dedim mahsus bir kere "onu bende beğeniyorum" dedi.çok uyanık çok fena biri.onum gibisini hiç görmemiştim şimdiye kadar.
Sorunlu olduğu kesin.en güzel yıllarımı onun yüzünden zehirlemek istemiyorum.acaba dilekçe falan yazsam ya da dekan yardımcısıyla konuşup sınıfını değiştirtebilir miyim ki?Ruh hastası mı ? acaba? sani takıntı haline getirmiş olabilir pek de normal gözükmüyor açıkcası.
Arada bir "taklitler aslını yüceltir" diyorum fesat fesat bakıyor :)) Prozac'i sırf onun için yazmadı doktor.kendime yakın bulduğum bi hocama anlatmayı düşünüyorum.hocalarda bilsin onun kimin sayesinde not tutup derse katıldığını!Belli ki sana hayran cnm sen niye ilac kullaniyon birak o gitsin doktora
Benim de boyle bi kuzenim var benden 10 yas buyuk ayni boyle hem beni taklit ediyor hem kiskaniyor ne alisam aliyim istisnasiz ihtuyaci olmadigi halde aynisini gidip aliyor
Taklid edilmek taklit etmekten zordur tabi insanlar asliyla gercegini ayirt edene kadar
Sorunlu olduğu kesin.en güzel yıllarımı onun yüzünden zehirlemek istemiyorum.acaba dilekçe falan yazsam ya da dekan yardımcısıyla konuşup sınıfını değiştirtebilir miyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?