- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldupekı gorumcen laf soktugunda sen ne dedın onu merak ettım
Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu
Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu
Yani normal sohbet etmiyor sürekli laf sokma çabasındagercekten boylemi dedin
ilginc...
orada bebege esin bakiyoduda esinin bakmasina laf atti sende cvp verdin sanmistim ben.Yani normal sohbet etmiyor sürekli laf sokma çabasında
Evet canım bebek eşimdeydi zaten kıyafetim üstümde gideli bir dakika olmuş hemen başladıorada bebege esin bakiyoduda esinin bakmasina laf atti sende cvp verdin sanmistim ben.
durum biraz fakliymis, misafirlige diye gidip bebegine (sana aitya hani, derdini cekmekte sana duser) onlara baktirmaya calsiyosan, onlarda laf sokuyor, sende cvp veriyorsan falan bayaaa degisik durumalr, ne diyim...
Hayır yanlış anladın bebeği onlara bırakmadım eşimdeydi o zaten moral bozmaya çalışıyorduorada bebege esin bakiyoduda esinin bakmasina laf atti sende cvp verdin sanmistim ben.
durum biraz fakliymis, misafirlige diye gidip bebegine (sana aitya hani, derdini cekmekte sana duser) onlara baktirmaya calsiyosan, onlarda laf sokuyor, sende cvp veriyorsan falan bayaaa degisik durumalr, ne diyim...
Oraya gitmiyorum ve mesafeliyim çok zorlarına gidiyor
Evet canım bebek eşimdeydi zaten kıyafetim üstümde gideli bir dakika olmuş hemen başladı
Benim yanımda hava atıyor ev kızı benle aynı yaşta bekar sevdiği var ailesi vermiyor o da benle uğraşıyororada bebege esin bakiyoduda esinin bakmasina laf atti sende cvp verdin sanmistim ben.
Benim yanımda hava atıyor ev kızı benle aynı yaşta bekar sevdiği var ailesi vermiyor o da benle uğraşıyor
Ama neden gitmiyorum eski konuma bak önceleri her hafta giderdimIste sorunda bu. Herkez mesafe koyma gitmzme derdinde. Haliyle aile gicik oluyo. Oglunuzu aldim siz disari diyen gelinlere gicik oluyorum. Gitmemekte ne. Kocalar nasil kabulleniyo bu durumu anlamiyorum. Allah hayirli evlat nasip etsin erkeginde kizinda
Kızlar eşimin ailesiyle sorunlarım vardı aylardır gitmiyorum fakat dün Kayınbabam eşime ısrar edip benim gelmemi istemiş kayınbabamın hatrı için gideyim dedim eşim ve bebeğimle akşamüstü gittik daha varır varmaz görümce benimle uğraşmaya başladı
Mutfak masasına oturdum bebek eşimdeydi görümcem işte millletin anaları yoruluyor bizim babalarımız diye laf sokmaya başladı tabi cevabını verdim çok bozuldu sonra aanneler günü için hediyeler alınmış kaynanam getirdi hepsini yanımızda açtı görümcem işte abilerin hayrı yok hediye almadın hava atmaya başladı oysaki eşim bakarken bütün kardeşlerine harçlık verip okutmuş görümcem kıyafet diktirmiş eşimin yanında kıyafetleri giyip abicim Güzel oldum mu gibi laflara başladı bi tuhaf ki hep üste çıkmaya çalışıyor benim de yengelerim var ama asla uğraşmam bunun derdi ne ki
Peki sen dw aynı şeyleri yaşasan bakayım gider miydinIste sorunda bu. Herkez mesafe koyma gitmzme derdinde. Haliyle aile gicik oluyo. Oglunuzu aldim siz disari diyen gelinlere gicik oluyorum. Gitmemekte ne. Kocalar nasil kabulleniyo bu durumu anlamiyorum. Allah hayirli evlat nasip etsin erkeginde kizinda
Canım çünkü Kayınbabamun sorunlardan haberi yok uzun süre gitmeyince de haliyle bir şeye kırıldığımı düşünmüşAyrica gitmeyen birine kayin baba neden israr ediyo anlamadim. Oglum sen gel o istemiyosa gelmesin desin. Bi kac gün sonra zaten kocam tek gitmesin diye gönüllü gidersin zaten